Po nastepnym grzybobraniu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No dzialo sie to co zawsze. Bylo fajnie wesolo ale dla osob postronnych.
Nad cala sprawa czuwalo 3osoby ja GEOO MINIO a reszta...
no coz klubowicze coniektorzy zjawili sie ale to tyle z ich strony.
W paru momentach bylo zamieszanie. Jak tak dalej to ma wygladac to ja dziekuje. 3osoby to zamalo.
Takze podczas nastepnego grzybobrania no coz niewiem czy bede pomagal - kontrolowal sytuacje. Tez bym sobie czasem chcial stanac z boku poogladac i pogadac.

Spadam z STW i mam nadizeje ze sie zmieni podejscie coniektorych do sprawy bycia klubowiczem (obowiazkow).
Jak ma tak to wygladac to moze zrezygnowac z grzybow.

Pozdroooo

Spoko Draco ja mówiłęm ze mnei nei ebdzie.
Nomen omen to były ostatnie - przynajmniej do zlotu - Siła wyzsza....

NIe chodzi o Ciebie przeciez nie musisz zawsze stac i wszystkim dyrygowac. Inni tez mogli by sie przylozyc.

Ot tyle nieche mi sie wiecej na ten temat rozpisywac, moze GEOO dorzuci swoje 3 grosze.

Hmmmmmmmmmm.
draco wiesz problem jest jeszcze jeden - Studia.
Wiele osób dzisiaj z rana / po Lasowiaku wyjechało.....

A ja tylko napisze ze czekam na liste

dobrze ryba bedziesz ja miał juz wkrótce

a cio do wczorajszego tak jak draco pisze zapierdziel był równy najwiecej ja z drackiem sie odarlismy i gardla bola nieziemsko
a reszta klubowiczów gdzie ???? widzieliscie jak było i do tego jeszce te cwaniaczki z sandomierza troche mnie to zdenerwowało
ale wsumie cio ma moge ja nie klubowicz i nie powinienem sie wogule odzywac tym powinni sie zajac osoby z klubu a nie ja ale mi zalezy naprawde zalezy mi aby było spoko (moze dlatego ze chce wstapic do klubu wiem ze nie mam samochodu ale moze mnie przyjmiecie za to ze chce i za to ze robie a nie za to ze mam samochód )
naprawde niechce na nikogo naskakiwac ale ktos sie chyba poraz kolejny delkarował ze pomoze (np. majer i kilka osób)
czu i nie chodzi o to ze cie nie było czy tez adama oboje za kazdym razem pomagacie inni ????
przemyscie to naprawde jest ciezko to wszystko ogarnac chyba sami widzieliscie i do tego mnie wczeoraj te cwaniaczki od bmv wkuzali ciagle a jzu jeden podpadł konkretnie (zieolne bmv 3 z gównianymi spojlerami )on juz lepiej niech nie przyjezdza bo startowac nie bedzie nie dopuszcze do tego !!
przepraszam za taki poemat ale taka jest prawa i nie bede jej ukrywał zmiencie sie niech wam zalezy

czyli jak to sie mowi! KONIEC STREETOW BEZE MNIE!

Bo tam zamieszania byc nie moze!

A w tym roku bedzie tylko jeszcze jeden i to porzadny!

A co robili kolesie z Sandomierza?

palenie gum pyskówka popisy nawet jak sie zwracało uwage brak reakcji na prozby totalna olewkatak z grubsza
adam sam bys nie dał rady tez tylko mniej osób jest do pomocy nikomu nie zalezy
nie chodzi o to ze ciebie nie było i nie dawalismy rady tylko najbardziej przeszkadzali ludzie z sandomierza
chyba tyle

Adam to juz było sutalone ze nei ma wiec po rpblemie...
Jak ktos ma niech poda rejestracje..... tej bmki....

rejestracji nie mam ale wiem która
ale w roli wyjasnienia ona paliła gume
ja prosze aby sie przestawil bo wystaje mu tylek i nie ma jak przejechac samochodem niom to on powoli cofa ja stoje za nim aby nie uszkodził samochodu za nim oki sopx wszystko teraz do przodu to on pali gume ja stoje za nim podchodze do boku a on nadal pali
ja mu mówi przesat to dopiero po chwili i mówie mu ze go wywale a on ze bym dał spokój kurwa debil był 1 metr od lesia samochodu i 20 cm odemnie na smaym koncu asfaltu juz zjezdzał de3bil poprosyu debil niby minio poszedł do niego bo to jakis znajomy czy cós ale i jeszcze pykuje wpieniło mnie to nieziemsko pózniej minio pozwoli palic przed startem gume wiec ja sie sprzeciwiałem bo ostatnio nie pozwoliliscie ale minio zadecydował wiec nie ingerowałem
a czuczu jak masz jeszcze zdiecia z tego czegos cio było na zajezdi cio startowałes i ci niew yszło pamietassz to tam własnie była ta bejca taki seledynkowy kolor z napisem na dziwiach tuning kojazysz

Aha nie ma palenia gumy...
Czy ktoś rozumei ze jak bedzie spalony asfalt to skonczą sie modlitwy ????
Zwykle dostaje mi sie opierdol jak asfalt jest spalony ta droga jest robiona z prywatnej kasy i zgadnijcie co sie stanei jak trzeba bedzie wymienic spalony odcinek.....
Raczej po naprawie bedzieci mogli zapomniec bo ochroniarze będa mieli za zadanie wzywanie pał....

tak czu ta bejca nie pószczamy napewno
a o paleniu mówiłem ale minio pozwolił i mówiłem ze masz przewalone póznije
i całe towarzystwo było pijane przyjechali z falaszka jedna widziałem a ile mieli nie wiem

kurde za niedłygo bedą fotki ze streta!!!!

Własnie myslałem nad ta cała sytuacją.
Pomysł był ogólnie zły bo nie wiedziałem ze Adama nie bedzie ...... Dowiedziałem sie dopiero kilka godzin przed a ja nei mogłem byc.......

Po prostu musi byc ktos kto ogarnie cąłosc bo bez tego nie da sie robić.....W nastepnym sezonie sie tym zajmiemy....

nie niom staralismy sei nad wszystkim zapanowac
ciezko było ale jakos dawalismy rady
mam nadzeiejze sieto zmieni na przyszły sezon

No to kilka slow ode mnie.

GEOO po mojemu to troszke przesadzasz.
To ze kolesi do startow bylo duzo i stad sie zrobilo malutkie zamieszanie to nikogo nie jest wina.
A to ze koles wpadl i chcial palic laki to co w tym zlego. Jesli chodzi o asfalt to sorry ale to jest droga na ktora moze wjechac kazdy i o kazdej porze dnia i nocy i robic tam co bedzie chcial wiec czy koles spalil laczki na streecie czy zrobil by to dwie godziny pozniej w samotnosci to jaka to roznica. Odkad ja pamietam to kto chcial palic to palil i nikt nikomu problemow nie robil.
Chodzilo tylko o to zeby nie palic miedzy autami ani za linia startu i jak bys nie zauwazyl po mojej rozmowie z kolesiem przyjechal i ustawil sie tam gdzie trzeba i zrobil male SHOW.

Po mojemu street byl bardzo udany. LUdzie dopisali zarowno startujacy jak i kibicujacy a to ze klubowicze nie wciagaja sie to juz inna sprawa i z tym cie popiwram, choc z drugiej strony ciezko zeby cale KTSW prowadzilo streeta.

POZDRO

Sorry że tyle to trwało, ale tak zeszło. Reszta fotek nie dostępna dla wszytskich u mnie : - )

A tak poza zdjęciami, to skąd tam się biorą takie wieśniaki, wódka, piwo widok powszedni, i te bmki. Jeszcze chwila i zaczne nasze streety co były organizowane chyba najlepiej w Polsce porównywać do ATS'u

mara swirze jestes chory a i zdieci mi przeslij cuso@wp.pl
bardzp prosze cio wy tam jeszcze wykombinowialiscie a to zdiebie zemna to niew sle zadnych buziaczków tylko mowie bez skojazen i to nastepne zboczencu jeden kurde nawet nie wiem kiedy to zrobiłes

kurde ci powiem geoo że zorbienie takich fotek to problem kurde cały czas chodziłeś kurde w końcu stanołeś spodobałeś sie marowi i masz chwila nieuwagi i co potrafi taki maroo zrobić !!

niom to jest swir i gej jeden i własnie nie wiedzieałem kiedy to zrobił kurde swirus jeden a masz od niego reszte fotek?????