MotoNews.pl

"auto świat" czy "motor"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zgadza się. Kiedyś jak dla mnie, wydawanie prawie trzech złoty na tę kazetę było troszkę dużo. Ale gdy "motor" zszedł z ceny można go kupować i czytać. Tym bardziej, że "motor" jest podobnie redagowany do "auto świata".

"auto świat" czy "motor"

jak dla mnie motor, mam kilka auto światów ale motor "gości" w moim domu od baaaardzo dawna

pzdr

ja takze jestem za motorem!!!!!!!!!!!!!

dla mnie auto swiat , choc kupuje oba....kwestia przyzwyczajenia, wiecej czytalem AŚ i podoba mi sie jego forma.... dla amatora czytania jednak motor bedzie lepszy, za taka cene!! 1zl...

Mnie AutoŚwiat od zawsze osłabia. Potarfią w dwóch testach tego samego samochodu napisać 2 różne opinie (sprzeczne). W ogóle sporo tam tego typu "kwiatkóf".

Dla mnie to tylko i wylacznie Auto Moto i Sport no ale jakbym mal wybierac to Motor bo do AŚ sie zrazilem jak opisywali Skode Felicje w porownaniu do Cinquecento. Oczywiscie CC wygralo bo bylo 2 tys tansze . . . smiechu warte sa te artukuly w AŚ.

Ja jestem za Motorem, nawet jak zdrożeje do 2 PLN. Mnie nie interesują samochody z księżyca tylko bierząca eksploatacja i proste rozwiązania w moim aucie. Wolę poczytać o tym jak zamontować ogrzewane lusterka niż o tym, że nowe lamborgini jest lepsze od porsche.

Cytat:
Ja jestem za Motorem, nawet jak zdrożeje do 2 PLN.

Dziś kupowałem i kosztuje już 1,50. Pewne przyzwyczajenie klienta do prasy i podwyżka. Za jakiś miesiąc może będzie już kosztować 2 zł itd.

obie gazety są szajsowne i wykupione przez niemców, ale stawiam na motor jako że kiedyś był polski

Ja od kilku lat kupowałem Auto Świat ale robi się on coraz gorszy. Coraz więcej jest testowanych aut niedostępnych dla przeciętnego Kowalskiego, takich marek jak Audi, Mercedes, Porsche...
Owszem, fajnie jest poczytać o takich furach, ale wiem, że nigdy nie będę takiego miał, więc troche mi się smutno robi...

Dlatego chyba zacznę kupować regularnie Motor. Kupiłem kilka numerów i bardziej mi przypadł do gustu.

Pozdrawiam serdecznie

ja czytam...
..."Sam naprawiam samochód opel vectra A"..
...i jest
ok...

Ja tam jestem zwolennikiem "MOTOR"-u

Cytat:
2004-10-05 20:50:30, orlen pisze:
Ja tam jestem zwolennikiem "MOTOR"-u

Taak, zacząłem go kupować ostatnio. Fajne pismo, ale ciekawe jaka będzie finalna cena? Juz wzrosła do 1,50 zet

A ja... Jakos zawsze we wtorek wieczorem siegalrem po Naszą Legię i Auto Świat. Ostatnio wpadl mi Motor ale jakos sie nie przekonalem

A ja jestem w tej dobrej sytuacji,że handluję między innymi prasą.Biorę sobie Motor,przejrzę,poczytam i odkładam na półkę-żadnych zobowiązań

Motor!!!

Zdecydowanie Auto Świat. Motoru jakoś nie lubie te samochody które testują, oprawa graficzna itp. A przede wszystkim do niedawna kosztował 1zł a teraz już 1,5zł. Niedługo bedzie 2 zeta. Auto Świat kupuje od dawna i podoba mi się ta gazeta, ma w sobie wszystko co powinna mieć.

Pozdr

A ja ostatnio zacząłem czytać "OPEL TUNING", która to gazetka jest do kupienia w salonach Empik. Jest to niemiecka(chyba) gazeta, ale jest sporo ciekawie zrobionych aut. Jeszcze żadnego numeru nie kupiłem ale czytuje sobie w Empikach i chyba w końcu kupię jeden czy dwa numery. Pozdrawiam

Auto Świat to kompletne dno, takie samo jak Komputer Świat. Nie ma porządnych artykułów tylko jakieś krótkie wzmianki itp żeby oko nacieszyć. Zero konkretów. Jeżeli chodzi o prasę motoryzacyjną, którą czytam to tylko... WRC.

Auto Świata to ja dłużej nie czytam niż go czytałem... kiedyś przez jakiś rok... a teraz tylko Motor. A tak generalnie to dla mnie nr jeden jest GT