Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() schwepes F&F Sympatyk zezłomowałem Kraków | 2004-10-04 14:05:19 niewiele zabrakło do altonena ![]() http://www.walciu.neostrada.pl/dach.avi jest też kilka fotek z tego przejazdu > poznańskie forum tuningowe |
![]() Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2004-10-04 14:23:16 No bardzo ładnie poszedł ![]() ![]() |
![]() BLUE_650 BMW 320 Piaseczno(Warszawa) | 2004-10-04 16:31:09 pikny filmik
do driftingu trza umiejętności tutaj troszkę zabrakło niedawno podobnie bym skończył samochód samochodem ja bym się bardziej o kierowce bał ![]() |
![]() Chrostek F&F Sympatyk BMW e34 525i/ FSO Wa ... Łomża | 2004-10-04 16:57:35 no ładnie poszedł ![]() |
el_comendanto (M) F&F Sympatyk ![]() トヨタカムリ | 2004-10-04 17:48:57 ten "dach" wyglada tak nieprawdopodonie,ze az strach ![]() ![]() ----------------- http://plepleple.pl |
![]() 2Rotor F&F Wolny Słuchacz :) Rotary wannabe... Toruń | 2004-10-04 17:56:56 No cóż zdarza się, zresztą dach słaby pod względem efektowności ![]() |
![]() Krzyh00 F&F Sympatyk low not slow -------------- | 2004-10-04 19:05:37
ciekawe jak mial w ulamku sekundy zrobic 4 obroty kiera... |
![]() owz F&F Sympatyk sejo/passat Poznań/Skórzewo | 2004-10-04 19:20:18
Mylisz się, to że część ze startujących to drechy to wiadomo (u nas raczej tacy jeżdża tymi starymi beemkami no a to najpopularniejszy tył napęd w Polsce) ale np BMW M5 prowadził nie kto inny jak jeden z kierowców N1150 - Mielcarek. A drifting jest widowiskowy ale mamy za mały tor, za sałebe auta a "wodzireja" to bym wywiódł za przysłowiowy ryj daleko od mikrofonu. A ogólnie to mi się bardzo podobało ![]() |
![]() owz F&F Sympatyk sejo/passat Poznań/Skórzewo | 2004-10-04 19:25:51
Stary to jest DF a nie rajdówka o kącie obrotu kierownicy 180 st. Poza tym to się łatwo mówi jak nie siedzisz w taki aucie. Ja też rok temu dachowałem. Gdybym nie skręcił kół to by się nic nie stało ale skręciłem i wylądowałem na dachu. To są ułamki sekund. Szkoda chłopaka bo prezentował bardzo wysoki poziom. A gwoli dopowiedzenia dachował podczas walki o 3 miejsce z M3. |
![]() 5n4k3 126 1.2MPi, 200SX Ni ... Łódź | 2004-10-04 20:07:09 Drift jest piekny ![]() ![]() co do DF-a to na streetracing.pl pisza ze w kantach blokuje się ster w skrajnym położeniu i nie da się go odkręcić i wlasnie to było przyczyną daszka... co na wy na to???? faktycznie sie blokuje?? |
![]() RUFF 126p i.e Poznań | 2004-10-04 20:18:41 Niedziwie sie, że DF z silnikiem 2.0 DOHC i oponami na tyle 105 ładnie łapał uślizg ale dlaczego z przodu były 135??? Pozaty podziwiam kierowce że miał szelki Sparco ale siedział w standardowym fotelu i jakoś sie na nim utrzymał. Ale mimo to RESPECT |
![]() Royber F&F Sympatyk 126p Poznań | 2004-10-04 22:29:59 Fakt.
Samochód był niedorobiony, ale cieszy fakt, że nie trzeba mieć bogatego tatusia, który kupi BMW. A fiaciorkiem można nieźle powymiatać ![]() Co do wypowiedzi kunera: Tak jak owzet pisał nic na to nie możemy, że drechole łażą na takie imprezy oprócz standardowych Techno party... A drifting jest znacznie ciekawszy, efektowniejszy i wymaga większych umiejętności niż wyścigi na prostej ![]() "Długie proste sa dla szybkich samochodów, a zakręty dla szybkich kierowców" ![]() |
![]() Kuner Raszyn / Wawa | 2004-10-04 22:46:59
Ale ja nie mówiłem o wyścigach na prostej bo dla mnei4 to wyscigi na grubośc portfela a o wyścigach płaskich a tam masz duzo zakretów i nikt z drecholi by sie nie odwazył w czyms takim pojechac bp pojecie "zakret" jest dla nich nieznane, a do tego jeszcze PZMot to patronuje.. paranoja... |
![]() Nomad F&F Sympatyk Wspomnienie po Gdańsk | 2004-10-04 22:59:18
U mnie na fabrycznej tak było ![]() ![]() |
ArF Warszawa | 2004-10-04 23:03:19 polska panie polska
BtW. ktos sie na warszawski wybiera? |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2004-10-04 23:03:52 ale wy ludzie lubicie wszystko uogolniacie-wiec tak kazdy kto jezdzi BMW to dres,kazdy kto pali gume albo lubi sobie bokim polatac to dres a ten co na 1/4 mili sie sciga to juz wogole wielka cipa jest bo w zakret to pewnie wjechac nawet nie umie...
to zaczyna byc ograniczenie ![]() a niby skad sie wzial drifting jak nie z rajdow..kazdy lubi popatrzac jak na rajdach sa ladne slajdy-chyba po to sie na nie jezdzi bo staojac przez caly rajd nie da sie chyba nic wiecej zobaczyc-chyba ze ktos ma helikopter-to moze sobie obejrzec cala trase pokonywana i to ocenic... kierowcy BMW sa takimi samymi kierowcami jak wszyscy...ja osobiscie wiecej dresiarzy widze w maluchach i kantach a nie w bmw-mam na codzien styczniosc z duza liczba ludzi jezdzacych bmkami i wcale to nie sa zadni dresiarze tylko normalni ludzie normalnie zyjacy majacy rodzine dzieci a jezdza bm bo je kochaja...sam uwazam ze te samochody sa boskie-ksztalt prawdziwego samochodu(sedan ![]() a wyscigi na 1/4 mili mnie az tak osobiscie nie kreca ale uwiez mi na zywo takze moga byc widowiskowe i to tez jest sport...szanuje czlowieka ktory poswieca wszystko aby urwac te kilka setnych,na maxa dopracowuje technike startu zmieny biegow...walczy o kazdy kilogram...to tez wymaga wprawy umiejetnosci-to nie jest takie o wsiadam wciskam gaz i jade... pozdrawiam wszystkich |
![]() 5n4k3 126 1.2MPi, 200SX Ni ... Łódź | 2004-10-04 23:08:58 No to w koncu jak panie kuner ![]() ![]() Powerslide RoXXXX ![]() A koles z dfa jak zalozy wspomaganie bedzie wymiatal ![]() |