MotoNews.pl
9 Chevrolet Viva (65268/13)

Chevrolet Viva

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kilka fotek rosyjskiej astry:

nawet nieźle wygląda..

Tył auta troszkę mi przypomina vectrę

Bo to jest vectra, w obu amerykach wszystkie ople to chevrolety, na poludniowce najwiecej jest chevroletow corsa pickup i sedan

To jest Astra a nie Vectra...
Tam jest tylko dodatkowo srebrna listwa ( tak jak w Astrze coupe - tam ta chromowana listwa byla tylko w najlepiej wyposarzonych wersjach).
Poza zmiana znaczka chyba wszystko jak w Astrze...

Kurcze, śmieszy mnie (i drażni) nazywanie różnymi nazwami tych samych modeli. Wiem że jest to spowodowane względami marketingowymi i od tego nie ma ucieczki ale i tak uważam że to żałosne.
Zresztą to działanie chyba skierowane jest tylko do cymbałów którzy kupia np. takie Aveo i bedą się przed sąsiadami chwalić że maja Chevroleta albo kupi zwyczajnego Kadetta w wersji na USA i będzie dumny że ma Pontiaca (model Le Mans) itp itd.

faktycznie astra

taka jak moja

tylko to na zdjeciach jakas wersja inna,bo ma siedzenia i boczki niebieskie,srebrną konsole srodkową,białe zegary,wogole wygląda mi to na wersje "sport".
pozatym ma podgrzewane fotele,widze ze ma elektryczne lusterka i szyby z przodu,klime,wiec wersja dosc bogato wyposazona i pewnie cena tez będzie za takie auto niemała
ten znaczek chevroleta z przodu troche dziwnie wygląda,szczególnie z tą chromowaną listwą.Lepiej by było gdyby dół atrapy był chromowany,jak w astrze II lub vectrze,zamiast takiego czegos

Zawsze daja do testow dla dziennikarzy "wypasione" wersje... wiec nic dziwnego...

Dość podobne nazwy będą mieli na lokalnym rynku, bo oprócz Chevroleta Viva będą mieli Chevroleta Niva. A auta ciut się różnią .

Cytat:
2004-10-06 12:14:07, TROLL pisze:
nawet nieźle wygląda..

rety.. to to jest bleeeee

nie jest tak tragicznie,mogłaby tylko "niżej stać",chociaz moje kombi bardziej mi się podoba

Cytat:
2004-10-06 20:59:53, adasco pisze:
rety.. to to jest bleeeee

A tam bleeeee . Mi się tam Vectry podobały , podobają i będą podobać (i jeszcze kilka innych autek....) i już

No ale jeżdzę SAMARZYCĄ

Adasco, na pewno Tobie też wpadł w oko niejeden samochodzik (nie chodzi o LadnE, bo LaDne są LADNE nawet z nazwy) .

Cytat:
Adasco, na pewno Tobie też wpadł w oko niejeden samochodzik

Pewnie, ze tak...ale ooopel???
cos, jeden woli rodzynki, inny lewatywe.
de gustibus...
dla mnie opel jest synonimem awaryjnego, rdzewiejacego samochodu, pozbawionego jakiegokolwiek charakteru i indywidualnych smaczkow. Nie mowie, ze to zle auta... ale takie mam skojarzenia, po prostu nie lubie opli. Dodam, ze tylko minimalnie lepsze zdanie mam o fordach.
audi tez siakies takie zwyczajne.... a skody? oj oj oj, to juz dopiero brak charakteru.

nie ma jak ruskie czy francuskie

ja szukając auta za francuskimi sie nawet nie oglądałem,jedyną możliwością było 406,ale nie trafilem nic ciekawego

jak to mówią: kużden ma swoje

W stanach maja jeszcze acure czyli bogatsza honde i infinity czyli bogatsze .. o cholera wypadlo mi ... Roznia sie tylko wyposazeniem spora widac Acura RSX, Acura Acord. Majac jeszcze zazwyczaj albo v6 albo v8.

infinity=chyba nissan.

oni tam w ogole maja porypane. 5 nazw i marek na jeden model.

Ale za to piekne samochody.Nie do zapomnienia.Szczegolnie chevi camaro tak od 92 do 97.Piekny.Okolo 5000-8000$ ale cudo.

ja wole corvette zr1