Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() skrool Pełnoprawny Klubowicz Zafira A Pyrzyce | 2004-10-08 23:03:04 mam pytanie do koleżanek i kolegów, co znaczy CDX w oznaczeniu samochodu np: 'Vectra CDX". |
![]() JankeS_GSI Opel Astra GSI 16V Kowalewo Pomorskie | 2004-10-09 09:04:30 Z tego co pamietam, to wersja z pelnym dodatkowym wyposazeniem - typu klimatyzacja, elektryczne szyby itp. |
![]() skrool Pełnoprawny Klubowicz Zafira A Pyrzyce | 2004-10-09 13:08:44 przepraszam was koledzy, ale tyle to i ja wiedziałem, mi chodzi o konkrety, tzn. dokładną specyfikację. |
![]() Vincent Pełnoprawny Klubowicz Opel Omega Sedan 2.0 ... Szczecin | 2004-10-09 19:10:51 A jeśli CDX jest najbogatszą wersją to jak ma się do tego "diamand" wydawało mi się zawsze że to właśnie ta jest najwyższa...
Oznaczenie wersji zależy też chyba od rynku na jakim auto było oferowane... Pozdrawiam Vini |
![]() Vincent Pełnoprawny Klubowicz Opel Omega Sedan 2.0 ... Szczecin | 2004-10-10 13:15:34 Witam
A ja spotkałem się z wersją diamand w astrze II i to nie jakiejś starej i nie z rynku niemieckiego ale u nas...i na pewno nie jest to jakaś doklejanka.. zresztą kolega Gromitt z Zachodniopomorskiego może poświadczyć nie kryję że sam byłem zdziwiony że oznaczenie takie spotkałem w astrze.... |
![]() DOVectra Forumowicz vectra/xantia Warszawa | 2004-10-12 11:54:16 GL-GLS-CD-CDX-diamand ![]() ot cała filozofia ![]() ...a co tam dają to już różnie bywa - ja mam GL które jest jak GLS (prawie)... ..buźka skroolu co tam w Vaterlandzie słychać ?? ![]() |