Mój plakacik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mozna cos oczywiscie do niego dodac ,jakies dodatkowe informacje o programie zlotu

ja sie chciałem zapytac czy te plakaciki sma robisz czy ktoś ci pomoaga?? bo doszły mnie suchy że nie ty robisz te plakaty tylko ktoś za ciebie to robi odpowiedz bom strasznie ciekaw

Ładny, ale siakiś taki...smutny?

Tez uwazam ,ze kolorystyka nie bardzo, natomiast wykonanie i obrobka jest O.K Kolorki wg. mnie powinny byc jakies "zywe" przyciagajace oko.

Cytat:
2004-10-10 01:31:30, rzeszowiak pisze:
ja sie chciałem zapytac czy te plakaciki sma robisz czy ktoś ci pomoaga?? bo doszły mnie suchy że nie ty robisz te plakaty tylko ktoś za ciebie to robi odpowiedz bom strasznie ciekaw

Nie!! swięty turecki!!

aha dzięki za treściwą i informującą wypowiedź !!

Cytat:
2004-10-10 09:52:39, sq8jx pisze:
Tez uwazam ,ze kolorystyka nie bardzo, natomiast wykonanie i obrobka jest O.K Kolorki wg. mnie powinny byc jakies "zywe" przyciagajace oko.

To jest plakat a nie rysunek kolory muszą być stonowane żeby po wydrukowaniu jakiś napis sie nie wyrużniał liczy sie całość dzieki za uwagi sproboje cos jeszcze przy nim pomajstrować

Przesadzac z kolorami tez nie mozna, ale zeby to nie wygladalo jak klepsydra ...

Cytat:
2004-10-10 09:52:39, sq8jx pisze:

podaj mi kolory jakie proponujesz a ja zmienie i zobaczysz jak to wyglada

Plakacik spoko Mi sie podoba.
Pozdrawiam

No niepowiem plakacik calkiem calkiem, mi przynajmniej sie bardzo podoba.

GRATULEJSZYN

mam jedno pytanie czemu mi sie nie ładuja zdiecia od drakstera dochodza do 1/3 plakatu i nic dalej cio est wam tez sie dzieje tak i nawet po wilokrotnym odswiezaniu nadal sie tak robi

ja widze caly plakat