A to ci łobuzy w Rzeszowie organizuja wyścigi ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nieładnieeee

Poczytajcie ale hultaje .......
Jak mozna sie nielegalnie ścigac....

...koledzy stoją na starcie i bija brawo, hehe

hehe skąd my to znamy dziwne ze do rzeszowa uliczne wyscigi dotarły

Einar prosze mi sie tu nie śmiać bo to moje rodzine miasto i mieszkałem tak do holery!! a że chłpaki ie mieli gdzie sie ścigać to inna sprawa a jak znaleźli mijesce to teraz ogień!! ale dobrze że o nas nie piszą o tyle dobrze

Było dobrze do ostatniego spotu a teraz kicha ale i tak późno zareagowali. Inną sprawą jest że już miejscowka spalona ...

Cytat:
2004-10-10 10:12:44, rzeszowiak pisze:
Einar prosze mi sie tu nie śmiać bo to moje rodzine miasto i mieszkałem tak do holery!! a że chłpaki ie mieli gdzie sie ścigać to inna sprawa a jak znaleźli mijesce to teraz ogień!! ale dobrze że o nas nie piszą o tyle dobrze

nie smieje sie z rzeszowa tylko z tego ze prasa do tego dotarła i aferke robi

dbbest tzn ze juz nie ma streetow w Rzeszowie ??

naprawde ze juz prasa i przez to maja zepsuta miejscówke
to miejsce jest na lisiej górze tam gdzie był ten spot na parkingu ???
jesli tak to miejsce było beznadziejne i tego tam powinni zakazac

HEHEHE no niezle niezle

Ciekawi mnie kiedy stalowowolskie grzybobranie opisza w gazetach

Eee... a o co chodzi

w tym roku napewno nie ale morze w przysżłym wszytsko sie morze zdażyć

Taa kolejna bujda w stylu 90 sec przez Warszawe, taa chyba helikopterem. W zyciu nikt nawet w 5 minut calej warszawy od wschodu do zachodu nie przejedzie, zreszta tam chodzilo o 90sec przez centrum warszawy, a zreszta prasa pajacow z siebie robi i tyle. moze jedynie jakies stare dewotki lub sflustrowani kierowcy na to zwracaja uwage.

Cytat:
2004-10-10 13:24:09, GEOO pisze:
naprawde ze juz prasa i przez to maja zepsuta miejscówke to miejsce jest na lisiej górze tam gdzie był ten spot na parkingu ??? jesli tak to miejsce było beznadziejne i tego tam powinni zakazac

Nie to nie byłą ta miejscówka ... a streety i tak będą organizowane tylko teraz z większym zapasem bezpieczeństwa czyli po cichaczu w pare autek ...

aha chyba ze tak
mniom to powinniscie znalesc sobie taka miejscowke jak my i bedziecie mieli spokuj

chyba ze bedziecie do nas przyjezdzac to wtedy problem z miejsciowka rozwiazany

Gazety nigdy nas nie opisza staram sie o to pozatym nie maja co przeciez u nas sie takie rzeczy nie dzieja!

zgadzam sie z rapciem powinniscie do nas przyjezdzac