| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
miklo DEADSOUL V6 w autobusie Warszawa | 2004-10-12 10:14:59 Cześć,
Dzisiaj w nocy jakiś miły pan pomógł mi pozbyć się problemu niedomytej przedniej prawej szyby. Puknął ją zdecydowanie i po męsku. Efektem jest przedmuch w kabinie i sporo szkła. Mam wyciągane radio - wziąłem je do domu. Pomyśleli chyba, że trzymam je w schowku, bo próbowali go otworzyć. Co ciekawe, nie zamykałem go na kluczyk. Był po prostu przeładowany i wtedy trudno jest go otworzyć. Goście dłubali zamek, kopali w niego z buta (są ślady) i w końcu wyłamali zatrzask. Ale schowka nie otworzyli. Co za pacany... Szukam teraz w Wawie taniego szklarza. Macie namiar jakiś? |
stapoz Omega 2.5V6+gaz, Mon ... Poznań | 2004-10-14 08:42:12 Kiedys w Kadecie mialem totalnie kiepskie radio (takie z pokretlem do wybierania stacji) ale bylo wyjmowane i czasami go chowalem pod siedzenie. Kiedys losie sie wlamaly, wyciagnely radio spod siedzenia i jak zobaczyly jaki to wypas to go zostawily na siedzeniu. Jak zobaczylem to malo ze smiechu nie peklem... |
miklo DEADSOUL V6 w autobusie Warszawa | 2004-10-14 09:33:52 Mi do śmiechu nie było, bo szybka boczna kosztuje tyle samo, co przednia. Znalazłem w jednym miejscu za 490 z zamontowaniem... W innych punktach było conajmiej 100 drożej |
kuba LOB WETERAN A Zawieje i nie zamiecie | 2004-10-14 19:28:27 A dzwoniłeś do Auto-szyby przy Marsa?
Jeśli nie to spróbuj |
miklo DEADSOUL V6 w autobusie Warszawa | 2004-10-15 10:58:27 Nie dzwoniłem. Kręcę się raczej w okolicach ochoty, bliskiej woli. Mam nadzieję, że ten kontakt mi się już nie przyda, ale zapamiętam na wszelki wypadek |
Filipo X25XE + X30XE Poznań | 2004-10-18 01:49:46 To był jakis początkujący w fachu "kolekcjonowania obcej własności". W wiekszości Opli nie wybija sie szyb bocznych, co daje jakis tam halas, a odgina sie całą rame okna z szyba i otwiera sie dzrzwi (przy okazji niszczy sie drzwi i dach - odgina sie duzym śruborem). Tak mi kiedys zrobili i nawet śrubokret zostawili (bardzo ladny, porządny). Przydaje się do dziś. |