Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Coach TOYOTA FRIEND Błonie | 2004-10-12 14:54:30 Witam!
Przymierzam sie do kupna auta z 99 z dużym przebiegiem za 20 tys. jednak w pełni serwisoany. Na co zwrócić uwagę i czego można sie spodziewać po samochodzie z takim przebiegiem. Czy wogóle warto to kupić - mogę wybrać hondę, ale marzę o toyocie! Będę wdzięczny za każdego newsa i odnośnik do znajomych, posiadaczy i stron dot. mojego tematu! CZEKAM!!! ![]() |
![]() Golden_Flyer TOYOTA DRIVER BMW 116 Gdańsk | 2004-10-13 09:57:27 Racja, racja. Jeśli te 200tys. km zostało nabite głównie na trasie, to kondycja silnika jest na pewneoi lepsza niż w aucie z przebiegiem 150tys., użytkowanym na krótkich dystansach, n aktórych silnik nie zdołał uzyskać nawet temperatury robovczej. Kiedyś czytałem, że przy każdym uruchomieniu zimnego silnika zużywa się on w takim samym stopniu, jak po przebyciu 70km w trasie.
P.S. Mój szef ma do pracy ok 1,5km, dojeżdża samochodem (przez 3 lata nabił 8tys. km...). Czy jego autko rzeczywiście będzie w lepszym stanie technicznym od innego trzylatka, użytkowanego na dłuższych dystansach, z przebiegiem rzędu 50tys. km? |