250 tyś km minęło

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam Poldka z roku 1994 z silniczkiem 1,6GLI oczywiście na gazie. Ma już przejechane 250 tyś km to chyba niezły wynik Pozdrowionka dla wszystkich szczęśliwych posiadaczy tych wspaniałych autek

Śjakieś naprawy w miedzyczasie?

nie wiem czy było coś w nim robione, bo mam Poldka od kwietnia, a ja już nim przejechałem 8 tyś km i jak narazie to jestem BARDZO zadowolony, bo jeszcze nic mi nie wyskoczyło. No oprócz hamulców, które będę robił jutro. Poprzedni właściciel mówił, że było robione sprzęgło, łańcuszek rozrządu i remont kapitałny silnika przy 200tyś km. i takie tam bierzące wymiany... Tak wogóle to jeździł wcześniej na TAXI a ja jestem "normalnym" użytkownikiem

Wow
pogratulować wyniku - proszę o jakieś zdjęcia (możesz wrzucić do 5 sztuk w swój profil korzystając z edycji konta)

gratuluje przebiegu
ja moge pochwalic mojego klasyka ze mam ponad dwa razy tyle

Łańcuszek rozrządu w poldku???????

[ wiadomość edytowana przez: Kyniu_FSO dnia 2004-10-12 20:31:26 ]

...przeciez w poldku nie ma lancuszka rozrzadu chyba ze jest to silnik fiatowski ale wtedy to nie jest gli

Zeby moj tyle przejechal...

Cytat:
2004-10-12 21:30:58, MichalSW pisze:
Zeby moj tyle przejechal...

Wszystko przed Tobą

wszystko przed wami ja zaczynam krecic kilometry tym autem za dwa lata dalej, jako przedstawiciel 3 pokolenia fiacikiem najpierw jezdzil dziadek, potem krotko Tato a teraz ja wkladam kase na remont i od 2006 roku bede nim jezdzil