Minusy bywania na forum :)))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zaczelo sie 2002-10-08 (72 dni), do tego dnia jezdzilem normalnym czyt. seryjnym d`espero "(zwanym czasami BARDAEWOO bo wypilem w nim wiecej litrow piwa niz ma ich nasz podreczny schowek na drobiazgi za tylna kanapa --- ahh to byly czasy ) , i jezdzilo mi sie sie nim calkiem dobrze, bylem nawet zadowolony.
Az tu nagle dnia 8 miesiaca pazdziernika wpisalem w altaviste slowo ESPERO i zaczelo sie

1. siateczka na swiatelka w tylnym zderzaku
2.pilotki czy jak kto woli stale palace sie kierunki przednie
3. najpierw rozowe czyt. pedalskie zegary ( teraz sa czerwone jak w Seacie (tak to twoja wina Ptaszyno i twoja Henbasie )
4.przestawienie zaplonu (winny Maciek GT )
5. dodatkowe stopy w (kto napisal ze tam jest wszystko przygotowane?)
6.rozpalenie blendy (winny chyba szanowny pan Gajer )
7.Spojler (winny moj stary bo wynalazl oryginalne po 70 zl) - krzysku chyba dolaczys sie do tej pozycji )
8.wydech bede go miec jutro (winny kolega z pracy ktory zalozyl strumienice do meganki i z tym tlumniczkiem ktory ma to najpier go slychac a potem widac, wiec sprzedal mi go za jedno piwo WARKA STRONG --- nie myslcie ze jestem sknera, nie skonczylo sie na jednym )
9. dodatkowy daszek sloneczny od Octavi (winny jestem sam sobie )

10!!!. Usuniete nie chcialem ryzykowac, a czego to dowiecie sie w piatek wieczorem ZAMIESZCZE SPECJALNY KOMUNIKAT i mam nadzieje ze bedzie to moj SETNY post wiec wybaczycie ze nie bedzie na temat

A bylo tak fajnie az lezka sie w oku kreci az tu nagle ta strasznie znienawidzona przez nas strona Lasombry (dzieki Ci za to )

Chyba starczy jak na 72 dni, zapomnialem powiedziec ze to nie jest koniec przerobek Koreanskiego Demona Szos, w skrocie KDS D`ESPERO

[ wiadomość edytowana przez: Pycel dnia 2002-12-19 09:25:11 ]

[ wiadomość edytowana przez: Pycel dnia 2002-12-19 09:55:50 ]

Cytat:
2002-12-19 09:23:11, Pycel pisze:
5. dodatkowe stopy w (kto napisal ze tam jest wszystko przygotowane?)

[ wiadomość edytowana przez: Pycel dnia 2002-12-19 09:25:11 ]

Między innymi ja...

elo!

niestety... jesli wejdziesz miedzy wrony musisz krakac tak jak one...

ja jak sobie kupilem kiedys Malucha za 2500zl to wszystko bylo oki...
zapisalem sie niewinnie na 126#yahoogroups i poszlooo...
w ciagu 8 miesiecy wymienilem i zmodyfikowalem 80% samochodu,
wydalem dodatkowo 4600 przez 8 miechow!!!
tak to w rok wydalem na samochod 200% jego wartosci

ale to jest jak nalog lub nieuleczalna choroba... na szczescie

tak tak też to znam, ale staram się ograniczać

Krzysiek zapomnialem powiedziec ze te czerwone zegary to miedzy innymi twoja wina bo u ciebie je najpierw zobaczylem
I 11. To tuning mojej osoby a mianowicie KUSZULKA (winny znow Lasombra)

jak to znow Lasombra, za co jeszcze oprocz koszulki jestem winny?

Cieszę się Wojtku że ci się podobały zegary

A tak apropo Lasombra to ja też jestem winny podobno przezemnie Jadźwin miał najazd psów ...

Lubi co się ma, jak się nie ma co się lubi
Pozdrawiam - Diackon

[ wiadomość edytowana przez: Krzysiek-Diackon dnia 2002-12-19 12:55:17 ]

Lasombra jak to ? nie czujesz sie winny?
1.A kto? jak nie ty jest tu moderatorem?
2.A kto? jak nie ty tworzy ta strone?
3.A kto? zrobil z tego klub a nie tylko stronke o samochodzie

NO PYTAM SIE KTO ?

I TY DALEJ TWIERDZISZ ZE JESTES NIEWINNY?

A teraz co? udajesz niewiniatko i nie wiesz o co chodzi tak?

Ach ci faceci , wykorzystają i rzucą wszyscy tacy sami

Nie przejmuj się Misiaczku!

tiaa prawde mowisz Diacon, sama prawde

U mnie w rodzinie nie tylko ja mam hopla na punkcie tuningu Espero ale również mój młodszy brat i MAMA !!!
...tak...tak Panowie! Moja M A M A !
Za każdym razem gdy pojawia się nowe zdjęcie w galerii na "www.espero.co.kr" mama ogląda je z wielkim zachwytem!

Któregoś dnia poprostu mnie zaskoczyła:

Pyta się mnie:
-a co ty byś musiał zrobić w swoim samochodzie żeby wyglądał jak ten? (chodziło mamie o ten koreański wiśniowy z pełnym ospojlerowaniem -pamiętacie, nie?)

Mówię do niej:
-musiał bym kupić mamo spojlery na przód i tył oraz progi... i przydało by się go jeszcze obniżyć i wżucić większe felgi..

Mama tak się przygląda i myśli i nagle mówi:

- wiesz co synku? to ja na wiosnę dostanę takie wyrównanie w pracy, to Ci dam na te spojlery ich wylakierowanie bo chcę żeby Twój samochód wyglądał tak jak ten na tym zdjęciu... No bo ja się w tym samochodzie poprostu zakochałam...

Te słowa poprostu powaliły mnie z nóg... no ale cóż... najwidoczniej odziedziczyłem w genach po mamie zapał do tuningu

tez tak chce!! gdzie sie takie mamy kupuje ???

Cytat:
2002-12-19 22:21:41, ŁUKASZ_GAJER pisze:
wiesz co synku? to ja na wiosnę dostanę takie wyrównanie w pracy, to Ci dam na te spojlery ich wylakierowanie bo chcę żeby Twój samochód wyglądał tak jak ten na tym zdjęciu... No bo ja się w tym samochodzie poprostu zakochałam

jestem pod wrażeniem tych słów - pozdrowienia dla Mamy nie ma jak to wyrozumiała matka

Hoo Hoo Hoo!

moja Mama mowi zawsze:
Jak to Ci sprawia przyjemnosc to sobie rob... ale nie lepiej kupic sobie buty albo kurtke?

Ale jak zrobie to Mama jako pierwsza widzi!
Jak zrobilem sobie zawiecho to chciala sie przejechac testowo

Moi staruszkowie też dali mi wolną rękę, ale napewno mi się nie dołożą do tego przedsięwzięcia ... samochód mam na ojca, a wydech dostałem od nich na gwiazdkę