Szyba do ladziary

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
slyszalem ze do ladziary przednia szyba pasuje od duzego fiata wiecie cos moze na ten temat?
a ma ktos moze dach ze slupkami??? blotniki przednie??? i furtki prawe tyl i przod???

Cytat:
2004-10-13 12:00:40, dyferencjal pisze:
slyszalem ze do ladziary przednia szyba pasuje od duzego fiata wiecie cos moze na ten temat?

Dobrze słyszałeś...
Mam od kanta u siebie i nie widzę problemu, chociaż słyszałem opinię , że ta fiatowska jest niższa o 2-3 mm i bywa, że uszczelka nie wystarczy do pełnej szczelności... U mnie widuję kilka kropli wody w ulewne deszcze w rogu szyby. Jednak równie dobrze może to być wywołane tym, że uszczelka jest stara i powinienem założyć nowa do nowej szyby.

Cytat:
2004-10-13 12:00:40, dyferencjal pisze:
slyszalem ze do ladziary przednia szyba pasuje od duzego fiata wiecie cos moze na ten temat? a ma ktos moze dach ze slupkami??? blotniki przednie??? i furtki prawe tyl i przod???

Hmm... czyżbyś ćwiczył jazde na dachu?

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

W Kotuniu koło Piły stoi 2105 w niezłym stanie. Dzisiaj podjadę i ją obejrzę, oraz zapytam sie o ceny.

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Drzwi by miał ok 50 zł za szt. Dach leży osobno odciety już od reszty. Niby ma słupki (bez bocznych), ale wygladaja one jakby były siekiera odcinane. Jest za to z szyberdachem

[ wiadomość edytowana przez: Yanosik dnia 2004-10-14 12:58:15 ]

Pasuje jak ulał. Ja osobićie też taką założyłem jak po pewnym chamowaniu chciałem wylecieć przez szybe. Kolega prowadził moja Ladna. szybe kupiłem na złomie za 20zł. (orginał nowy kosztuje 170zł.) jak bedziesz kupował wzruc uwage zeby nie była porysowana.
Pozdrawiam