MotoNews.pl

Nie zamyka się klapka wlewu paliwa SKODA FABIA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!

NIe wiem co się stało, nie zamyka się klapka wlewu paliwa... Co to może być?

Serdecznie dziękuję za pomoc...

Pozdrawiam
Artur

A jak ona w Fabii sie zamyka ?? Jakis zatrzask, zamek, zakreca sie ??

pozdr

Jest taki mały zatrzask...

hehe wymien wadliwą skode na inną a tak naprawde to pewnie masz wózek na gwarancji wiec podjedz na serwis i zgłoś no chyba ze nie to zobacz czy ci sie cypelek nie ułamał ten który jest sterowany przez siłownik centralnego zamka po prostu poszukaj w ktorym miejscu cos sie sypnełopozdro

Cytat:
2004-10-14 22:07:12, bobski pisze:
a tak naprawde to pewnie masz wózek na gwarancji wiec podjedz na serwis i zgłoś

No to fakt jest na gwarancji więc będę musiał podjechać na serwis... Najlepsze jest to, że nie widać aby coś się urwało czy nie chodziło, wszytsko wygląda OK, a nie chce się zamknąć...

Cos sie pewnie ten pypek zablokowal i nie chce sie schowac i dlatego nie chce sie zamknac. Jedz na gwarancji i im kaz zrobic.

pozdr

No OK to już z ta klapką to do serwisu.

A powiedzcie mi jeszcze czy jak samochód jest na gwarnacji to moge wmontować głosniki itp ale nie u nich w seriwisie tlyko na własną rękę (musze pociągnąć kable itp) nie strace przez to gwarancji?

A tego to nie wiem zrob to tak zeby dalo sie przywrocic do stanu pierwotnego bo zaloze sie ze czepna sie nawet wymienionej zarowki na inna

pozdr

Tak w sumie to kierownik salonu to moj znajomy wiec chyba bede musial z nim zagadc a jak nie da rady to trzeba bedzie czekac do kwietnie az gwarancja sie skonczy...