MotoNews.pl

Kupie alufelgi ATS 15

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupie Alufelgi ATS 15/7J 4x100 takie jak na zdjeciu. Najlepiej 2szt do renowacji.

są do sprzedania hehe ale jest już na nie kupiec za 800 jak dasz 900 są twoje i są na nich opony a nawet zimówki gośc chyba dorzuca

nowe takie są po okolo 460 za sztuke wiec tez wychodzi troche ponad 900 no chyba ze tam maja dobre oponki.... ale to rapcio chce a nie ja wiec co sie bede wypowiadal

oczywiście 4 sztuki

sorki ale mnie interesuja do renowacji i najlepiej 2 sztuki. a co do tej ceny 900zl to ona chyba jakas z kosmosu jest
Ja sprzedawalem takie komplety jak na zdjeciu po wypolerowaniu za 600zl
Oczywiscie to tylko moje zdanie i uwazam ze te felgi nie sa wiecej warte niz wlasnie 600zl

ok...jak będziesz miał znowu do sprzedania to 600 daję od ręki...daj znać jak będziesz miał ja kupców znajdę...

Kilka razy na poczatku sezonu wystawialem tu na forum takie felgi. Efekt mojej pracy widac na fotce. Na przyszly sezon napewno jeszcze takie bede mial do sprzedania.

ok to czekam wymienie sobie na nowsze a swoje opchnę

Przepraszam ze sie wtracam i moze sie nie znam ale co jest w tych felgach takiego???

Dla mnie to normalnie stalowki a nie alusy tylko tyle ze rancik maja. Osobiscie bym wolal normalniej wygladajace alufele.

Cos w sobie maja ale mi sie nie podobaja Chodz fajne wedlug mnie wygladaja np w Golf 1 i 2 czy tez caddy :>

No nie wiem. Ja tam jestem zwolennikiem alu felg raczej takich "normalniejszych".

No ale wszystko to kwestia gustu

Ouj Miania Miania.
Fajna dupa z ciebie ale na klasyce sie nie znasz.......

Ats classic czy to ALu czy to stal to zawsze bedzie cos ekstra

CZU jeszcze raz przekrecisz moja ksywke to sie wkur..... i to na maxa.

MNIE TO NIE BAWI !!!!!!!!!!!!!!!

oj Czucz podpadłeś se u Minia u teraz cie czeka wpier..........

CZU to podpada non stop a wpierd... go jeszcze nie czeka.

Ale niech ma na uwadze ze takiego czegos nie lubie i takie cos mnie nie bawi

Ok chciałem publicznie przeprosic Minia......
On jest facetem !!!!!!!!!

SPOKO MAROKO czu przeciez wiesz ze sie nei gniewam ale jak jeszcze raz zrobisz cos takiego to .......... HEHEHE

POZDROWIONKA LOBUZIE JEDEN

Hmm spoko minio......
A ty bys sie czasem zaangazował w zycie klubu ...... :p

CZU a sie nie angazuje?????

Dzisiaj na spotkaniu byc nie moglem bo mnei nie bylo a wieczorami to HMMM sam wiesz jak jest

to ześta mi chłopoki OT narobili

szkoda ze te posty to nie sa oferty sprzedazy