| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-10-16 13:58:49 mam pytanko - czy jak zwykle tylko w mojej brak takiego elementu? jakos nie moge znalezc zadnych fotek innych kombic a ciezko mi sobie przypomniec jak to wygladalo. bo w sedanach / liftbackach chyba to jest standard, nie?
no i jakies wskazowki co do tego co ewentualnie zamontowac? czytalem gdzies, ze najlepiej diodowe, bo one duzo szybciej reaguja na pedal hamulca niz zwykle. czy to sie przykleja do szyby, czy gdzies przykreca... no i czy w ogole warto? |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2004-10-16 19:28:46 w liftbackach nie ma takiego światla stop. Nawet nie ma jakiegoś miejsca ktore wskazywalo by na taką możliwość (jak pisze Perzan) poprostu nie ma Pozdrawiam |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-10-17 10:15:54 hmm.. dziwne. dzisiaj zerkne u sibie czy jest miejsce na to.
ps. co to EPC ? |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-10-18 10:08:30 oki. dzieki za wyjasnienia.
a dowiadywales sie Perzan ile w ASO za to sobie licza? myslicie,ze w jakis sklepach z japonskimi czesciami jest szansa dostac je? albo moze zamontowac od corolki wagon:
moze latwiej takie dostac bedzie... tylko ze to w innym miejscu niz w carinie:
a w sumie na zime warto by dla swojego i nie tylko bezpieczenstwa sie w to cudo zaopatrzyc. wlasnie sprawdzalem.. i ani z gory ani z dolu nie widac zadnych elementow, ktore moglyby pomoc w instalacji tego swiatla... grrrrrr [ wiadomość edytowana przez: little-turpe dnia 2004-10-18 11:28:05 ] |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-10-18 11:45:28 znalazlem cos takiego na allegro:
3 stop do toyoty ja nie mam przygotowanego miejsca na to, ale moze Tobie bedzie pasowac. |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-10-18 17:17:58 no troche sobie licza za to... no ale w sumie czego sie mozna bylo spodziewac czyli w Twoim przypadku to miejsce wskazuje na to ze swiatelko jest montowane w klapie bagaznika i chodzi razem z nia, tak? |
Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2004-10-19 18:14:55 Tak, w klapie bagażnika u góry. Tak jak w tej Corolli.
Pozdro. |