SPOT w Warszawie - dokąd w listopadzie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dobra. Było, minęło.
Teraz czekamy na propozycje - co oglądamy w listopadzie?.
Wstępnie proponuję 14 listopada i nie ukrywam, że przemawia przeze mnie prywata - powinienem wtedy przebywać w Stolicy.

sugeruje kazimierz dolny. moga byc otrebusy.

a może czas na klasycznego miejsckiego spota, jakby nie było, ostatni miał miejsce w maju

jestem za propozycją pagana: nigdy nie byłem ani w kazimierzu ani w otrebusach

No, nie Ty jeden.

Dobra, ja jestem za Kazimierzem, połączonym z leżącym obok Janowcem n/Wisłą. W Otrębusach szczerze Wam powiem nie ma dużo ciekawych rzeczy, a to co jest w 80 procentach jest w stanie opłakanym (znaczy są to samochody "odrestaurowywane" przez pana Miecia z panem Heniem metodą szpachla na rdze, lakier na szpachlę lub w przypadku jakieoś goniącego terminu metodą lakier na rdzę...

kolo muzeum w otrebusach jest knajpka, w ktorej mozna napic sie herbaty, cos wszamac i pagadac. poza tym jak zajedziemy wielka grupa, to moze zwroca na nas uwage i ktos sensowny nas oprowadzi. mozna tez pojechac do zyrardowa, ale tam nic nie ma. dwa kroki od zyrardowa jest puszcza bolimowska i mozemy poszukac palacu bolimy, hehe!

albo zakopanych w czasie wolny groków.
Ja bym tez zrobił spota ekogreenowego. Kiler wreszcie będzie (o ile nie pojedzie łoś na jakis rajd znowu...)

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Bardzo mi sie podaba pomysl wycieczek w okolice Warszawy, i chyba nic nie stoi na przeszkodzie, aby organizowac takie wyjazdy cyklicznie, np. raz na dwa miesiace (a nawet czesciej) .
A co do spotu mazowieckiego, to dawno go nie bylo, wiec chyba nie ma sie co zastanawiac, tylko spotkac sie puki pogoda jest jeszcze znosna .

Cytat:
2004-10-18 11:30:42, PACAN pisze:
...jest puszcza bolimowska i mozemy poszukac palacu bolimy, hehe!

Palac Bolimy znajduje sie 36 km od Warszawy, w kierunku Tluszcza . Ale mozemy poszukac go w puszczy bolimowskiej.

Cytat:
2004-10-18 12:30:15, OLO pisze:
..albo zakopanych w czasie wojny groków...

to juz wtedy znali groki?

nawet nie powinieneć mieć wątpliwosci!!!!

-----------------

Jestem za ekogreen'em !!

to już jest min 3 chętnych

-----------------

Cytat:
2004-10-18 19:22:01, 3LiTe pisze:
Jestem za ekogreen'em !!

trzeba jeszcze troszeczke pokatować oponki letnie

Cytat:
2004-10-18 19:49:49, Jojo pisze:
trzeba jeszcze troszeczke pokatować oponki letnie

taa. śmierdzące tuptusie z bąblami

-----------------

3litr - a czym Ty bedziesz szalał??

to moze polaczyc wycieczke z eko. wyjazd o 10-tej do otrebusow, potem knajpka i na 13-14-sta na eko i wszyscy beda hepi.

Cytat:
2004-10-18 14:26:21, BolimA pisze:
(...) wiec chyba nie ma sie co zastanawiac, tylko spotkac sie puki pogoda jest jeszcze znosna (...)

Kiedyś to nam żaden typ pogody nie przeszkadzał i proponuję aby powrócić do tej chlubnej tradycji.

Cytat:
2004-10-18 20:11:46, PACAN pisze:
to moze polaczyc wycieczke z eko. wyjazd o 10-tej do otrebusow, potem knajpka i na 13-14-sta na eko i wszyscy beda hepi.

dobrze mowi.
inaczej najblizszy spot mazowiecki odbedzie sie w pierwsza rocznice ostatniego spotu mazowieckiego .

no to 14 listopad, zbiorka przy leclercu na jerozlimskich o 10-tej, pojedziemy do otrebusow na 11-sta, potem do knajpy na herbatke o 12-stej i przed 14-sta bedziemy na eko. moze przeslac zaproszenie do ladziarzy i ptk?

Cytat:
2004-10-19 14:43:18, PACAN pisze:
no to 14 listopad, zbiorka przy leclercu na jerozlimskich o 10-tej, pojedziemy do otrebusow na 11-sta, potem do knajpy na herbatke o 12-stej i przed 14-sta bedziemy na eko. moze przeslac zaproszenie do ladziarzy i ptk?

A pewnie.
A gdzie jest ten jakmutam?