Poszukuje firm/osob zdejmujacych immobilisery (fiat-code)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie.

kto zna firmy/ludzi, ktorzy potrafiliby mi wyczyscic komputer? chodzi o zdjecie immobilisera fiat-code'u. komputer od palio 1.2 mpi. jedyne co znalazlem to ta firme w sopocie http://www.av.service.com.pl , koles sie tym zajmuje tyle ze zaspiewal za ta usluge 270zl

z gory wielkie dzieki za pomoc, to pilna sprawa.
pozdrawiam

elktronika.com.pl

270? Wepnie ci OBD wyzeruje jakiś adres w pamieci i podliczy sumy kontrolne.Robota na moment.Olej tego kto ci proponuje to zrobić za taką kwote.

Cytat:
2004-10-18 15:57:07, Hycelius pisze:
270? Wepnie ci OBD wyzeruje jakiś adres w pamieci i podliczy sumy kontrolne.Robota na moment.Olej tego kto ci proponuje to zrobić za taką kwote.

wiec co proponujesz? bo nie bardzo mi sie usmiecha placic tyle za rozkodowanie, ale podobno takie sa ceny od 270 do 450pln

Wiem, że to nie jest najlepsza opcja, ale są ludzie którzy nie mają firmy, ale się tym zajmują...zgadnijcie jak sie na takich mówi
Nie robią dobrych rzeczy wiadomo, ale jednak robią i będą robić, więc dlaczego nie skorzystać z ich usług, zwłaszcza, ze to nie byłoby nielegalne...
Sądze ze w 50-100 zeta sie zamknie robota u nich.
Pzdr

jakies konkrety panowie

wlasnie dostalem maila z elektroniki
"Dzień dobry !

Koszt przywrócenia stanu fabrycznego - komputer nowy niekodowany - wynosi
800 zł brutto.

Z poważaniem"

no k******* ci juz w ogole zajebisci sa

Ja nie pisalem ze sa tani ale sa dobzi

za 680 to ja moge fabrycznie nowy komputer miec wiec niech sobie w d*** wsadze te ceny z kosmosu.

widze ze nikt mi w tej kwestii chyba nie pomoze...

Nikt sie niechce przyznac co po naocach robie

hm zakładam ze na elektroda pytales/szukales
to sproboj jeszcze sie spytac/poszukac na obd2 - trzeba sie zarejestrowac

pozdro

[ wiadomość edytowana przez: cool_gacek dnia 2004-10-19 16:37:48 ]

Oblukaj na forum centomani.. moze oni coś wiedzą...
Centomania

Cytat:
2004-10-19 15:48:15, maskekk pisze:
Ja nie pisalem ze sa tani ale sa dobzi

Czemu najpierw nie uderzysz do osob, ktore ten temat juz dawno przerabialy?

Żuraw, nie podgrzewaj atmosfery tylko pisz do rzeczy co i jak . Być może więcej osób przy okazji skorzysta - po to w końcu jest forum .

Siedzi Armstrong z kumplem na Ksiezycu i mowi:
- Wiesz co - niby wszystko jest ok - grill, keilbaski, wodeczka, tylko jakos tak - atmosfery nie ma....
------
Tu po prostu nie ma co grzac
Niestety rozkodowanie komputera nie jest takieproste jak to si eniektorym wydaje. Moze sa gdzies w Polsce osoby, ktore maja mozliwosc zdjecia immo domowym sposobem, ale ja takich nie znam. Generalnie zdjecie immo z kompa w cenie porownywalne jest do kupienia nowego kompuera bez immo. Na Slomczynie ceny czystych nowych kompw wahaja sie od 250 do 400zl w zaleznosci czy sa do silnika 900, 1.1 czy 1.2
Ja jak kupowalem swoj silnik to tez niestety dostalem go z immo i temat dosc dobrze przerobilem... Zakonczylo sie to zakupieniem nowego komputera... I tyle - tutaj sie nei oszczedzi...

0-691 406 958
od.8.00 do 16.00
dzwon i pytaj, koles podobno sie tym zajmuje
powinien dac rade, szukam dalej.

to ze da rade to zadna nowosc chodzi o cene

to kurde zadzwon i sie spytaj, ten tylko o cenie i cenie.
p.s. zadne obd itp nie zdejmie immo z centralek fiata, zaden interfejs. sprzet do fiata itp to chyba 15.000, wiec jak cos to zrzuta ? niestety, za 50 zl chyba Ci nikt tego nie zrobi. trzeba bylo kupic centralke rozkodowana
p.s.2 nie narzekaj tylko dzwon.

szukaj a znajdziesz... znalazlem kolesia ktory rozkoduje mi immo w promocji dla rajdowcow za 100 zeta