Kto na nocny?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie.....

My nie startujemy bo robie jako swiadek na bierzmowaniu moze przyjedziemy poogladac, ale bedziemy trzymac mocno kciuki za wszystkie zalogi TGR starujace w kajtku.

Pozdrawiam

Ja sie zamierzam wybrać na ogladare, powinno byc ciekawie!

jak wszyscy bedziemy patrzec to kto bedzie startowal??

Ja tez ide pooglądac , a startuje min. "Tomasz '5 turbo' Szewczyk

ja juz tez startuje..... na prawym

juz nie.... wyjazd do poznania ;/

Miałem jechać na oglądare, ale nie jade . Ale za to jade na ZUBRY

No i było git!! Byłem na 2 i 3 przejeździe uroczyska, trasa była długa, szybka i dużo syfu.

No i po zawodach, miałem nie jechac ale udało mi sie wyciagnąc kumpla samochodem. Byłem na próbie 10 i 15 czyli 2 nocne przejazdy "uroczyska".

Jesli chodzi o trase to był to jak najbardziej mini Oes, mimo że nie padał deszcz nawierzchnia była mokra z duża ilościa syfu. Podobna próba była na Radanie, pozostale były bardziej parkingowe.

Z tego co wiem wystartowało okolo 40 załóg. Najpierw ruszył 2litrowy Polonez freda, szedł bomba . Pojawił sie również 125p, VW Polo po Pawle Stefanickim. Mocno obasadzona była klasa 3 (CCS, SCS), klasa 2 to 2 maluchy 900 i 2 CC. Jeden z maluchów konczył zawody na 4 akumulatorze (brak ładowania), a CC z oberwana poduszka silnika.

No i klasa markowa 126p, jak zwykle silna konkurencja
Wściekle gonił maluch Tomka Sierka, podobnie jak potwór Wojtka Pajchrowskiego. Marcin Kozak konczył zawody bez 2 biegu, awaria skrzyni wyeliminowała na 7 próbie Tomasza 5turbo Szewczyka.Na szbkiej szykanie, jeden z maluchów wypadł z drogi i nieprzyjemnie
uderzył prawa strona w drzewo, kosząc przy okazji cała "lektrownie". Tym razem przydała sie klatka z zastrzałami bocznymi !!!

tak to mniej wiecej wygladało, poczekajmy na wyniki.

wyniki
mówia same za siebie

Żałuje, że nie mogłem być, ale może dzięki temu zdałem egzamin w szkole (w czasie trwania "nocnego" siedziałem nad książkami...).

Moim zdaniem tak powinny wyglądać KJSy, mam tutaj na myśli próby. Czyli przewaga szybkich PSów, dających namiastke prawdziwego oesu i powiedzmy dwie próby na placach.

Teraz troche o wynikach Gratulacje dla Pasia, że po raz kolejny udowodnił, że jest najszybszy w klasie trzeciej. Gratulacje także się należą Adamowi, który zasiadł na prawym foelu pasiowego CCS Cieszy też fakt, że maluchem, tutaj konkretnie 900 można walczyć o zwycięstwo. Dla nie wtajemniczonych, maluszek 900 zajął druga pozycje w generalce. Również maluchy 650 okazywały się najszybsze na poszczególnych próbach, z tego co pamiętam to Tomek Sierek wygrał uroczysko na ostatnim przejeździe. W klasie pierwszej widać dużą różnice w czasach uzyskiwanych przez czołówke (Sierek, Pajchrowski, Kozak, Marcok), a reszte stawki. Ostatecznie klase wygrał popularny szpakol Sprzętowo dość znacznie odstaje od konkurencji, a czasy uzyskiwane przez niego robią duuuże wrażenie.

Cytat:
2004-10-25 01:40:25, layer pisze:
W klasie pierwszej widać dużą różnice w czasach uzyskiwanych przez czołówke (Sierek, Pajchrowski, Kozak, Marcok), a reszte stawki.

Widze ze Kozak bardzo szybko jedzie skoro wygral 2 proby ze mna na 6 gdzie mi auto jechalo.

5 turbo hehe. Ja ci powiem tylko jedno. Takie skromne wypowiedzi jak Twoja ostatnia na pewno Ci nie pomoga. Pamietaj, ze poki sie bedziesz zaslanial sprzetem, jego awariami i ciagle powtarzal JA, ZE MNA o MNIE i probowal promowac swoje wyniki pokazujac slabosc innych " ciekawe czemu jego chwalicie a nie mnie skoro mi auto nie jechalo a jak juz jechalo to ...", to nie zdobedziesz zbyt wielu kolegow. Poczekaj na KJS gdzie sie nie bedziesz musial niczym tlumaczyc tylko wyjdziesz na rozdanie nagrod po jeden z pucharow a wszyscy zobacza jaki jestes drajwer.
Pozdrawiam

Cytat:
2004-10-26 12:07:45, Qzyn pisze:
5 turbo hehe. Ja ci powiem tylko jedno. Takie skromne wypowiedzi jak Twoja ostatnia na pewno Ci nie pomoga. Pamietaj, ze poki sie bedziesz zaslanial sprzetem, jego awariami i ciagle powtarzal JA, ZE MNA o MNIE i probowal promowac swoje wyniki pokazujac slabosc innych " ciekawe czemu jego chwalicie a nie mnie skoro mi auto nie jechalo a jak juz jechalo to ...", to nie zdobedziesz zbyt wielu kolegow. Poczekaj na KJS gdzie sie nie bedziesz musial niczym tlumaczyc tylko wyjdziesz na rozdanie nagrod po jeden z pucharow a wszyscy zobacza jaki jestes drajwer. Pozdrawiam

Po pierwsze mi zablokowala sie skrzynia, a nie ze mi auto jechalo na 6 probach, a na pozostalych nie. Taka mala roznica. W polowie drugiego multikina stanelo po odjezdzie ze slupka i juz dalej nie moglem jechac. I tu nie mam na mysli tylko siebie. NIe promuje wynikow swoich, po prostu layer nie patrzal na wszystkich tylko na pierwszych 4 z tabelki. A kolegow to mam troche, a ze mam ciety jezyk to niektorych denerwuje. O sprzecie nie bede wspominal bo to bedzie przyznanie tobie racji, a nie o to mi chodzi. Kazdy jedzie to co potrafi i czym ma.

No widzisz i o to mi chodzi. Ja nie jechalem nocnego a tylko sledzielm forum i juz cie opacznie zrozumialem. A to ze umiesz jezdzic to ja wiem od znajomych ktrorzy jezdza w twojej klasie. I to ze masz ciety jezyk hehe. Natomiast mam nadzieje ze ty mnie tez dobrze zrozumiales. Po prostu olej to ze czasami ktos cie pominie tylko rob swoje. Jeszcze beda o tobie mowic
Pozdrawiam