MotoNews.pl
5 Opony na zlot (66913/228)

Opony na zlot

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec tak bylem dzisiaj w kazdym wulkanizatorze w miescie i zalatwilem opony w 6 punktach. Mysle ze zalatwie ok 300-400 opon - tak na oko z tego co widzialem. Wszystkie opony zwioze na centrum po 16 w sobote. Ale jest maly problem. W sobote wieczorem wyjezdzam w pilnej sprawie do wawy i wracam dopiero w niedziele ok 14-15. Odrazu z trasy przyjezdzam na zlot i nigdzie nie wstepuje a samochod bede mial po sufit w towarze. Wiec ja opon z centrum nie zabiore. Slyszalem ze napalony i rafauu maja busy to mysle ze sie tym zajma. Odrazu mowie ze ja nie rozpakuje auta bo one musi byc zaladowane do poniedzialku.
No to chyba tyle... czuczu, pingu pokazcie na mapce w ktorym miejscu mam ukladac opony.

Jak to sie mowi liczylem na ciebie w niedziele!

No i mamy problem!

ja bede zwoził tylko musze wiedzieć skąd?!

A mówiłem ze znowu rapcio da d.. i wykreci sie jakims wyjazdem ......

No ale trudno .... Daj namairy u których gdzie i ile .

Cytat:
2004-10-19 19:45:12, CZUCZU pisze:
A mówiłem ze znowu rapcio da d.. i wykreci sie jakims wyjazdem ...... No ale trudno .... Daj namairy u których gdzie i ile .

Czuczu sluchaj a powiedz mi kto wozil opony na 3 poprzednie zloty ?? Juz nie pamietasz jak wszyscy klubowicze tylko stali i patrzyli jak ja wozilem opony i mieli to daleko w dupie zeby cokolwiek pomuc ?? to po pierwsze a po drugie to uwazam ze to jest najgorsza robota poniewaz zawsze bylem caly po niej mokry,uwalony i nie tylko ja bo samochod rowniez i jebalo mi w nim przez miesiac. A ja nie mam zwyklego busa co jest w nim blacha i se mozna wozic w nim wszystko. Jak jestes taki madry to se kup busa i powoz opony i zobaczymy co powiesz na ten temat. Ja moje auto traktuje jak wy swoje i sobie pomyslcie ze ja bede je pucowal dzien przed zeby sie swiecilo a tu musze wozic opony ktore caly samochod mi uwala!
A to ze sie wykrecam to taka juz mam prace i jest ona dla mnie wazniejsza niz jakis zlot.
Ty sie czuczu ciesz ze wogole je zawioze.

Panowie nie ma sensu sie bulwersowac. Dzieki rapcio w imieniu swoim za wklad pracy, ktora nie jest niemala, a dosc niewdzieczna. Teraz musimy poszukac kogos kto je poodwozi, jesli chodzi o zaladunek to zglaszam sie na ochotnika, moge sie uwalic, smierdziec bo jade do stalowej robic zlot, a nie lansowac siebie i swoj wizerunek (nie bierz tego do siebie rapcio bo mowie do ogolu) dlatego jak uslysze ze ktos na koniec jest zmeczony, albo mu sie nie chce sprzatac albo tez zwyczajnie ucieknie to normalnie ^%@$!^%!#@*&` . Pozdrawiam .

Jak niema kto posprzątac to tez zgłaszam sie na ochotnika.
opony itp
Rapcio nie przejmuj sie i tak czasmi robisz za duzo a inni tego nie zauwazą.

Ehh rapcio nie bierz tego do siebie..... Pamietasz kto zwykel z toba ładował i u kogo zostawiałes zawartosc busa zwykle ......

No wiec widzisz a z oponami ok przywieziesz je w sobote tylko musze miec naniensione dane gdzie co bedzie - pingu mape ci wczoraj wysłałem.

O jejku znalezli sie ludziska na rozkrecenie imprezy to i znajda sie na jej zakonczenie.....!!!!

Cytat:
2004-10-19 21:01:48, CZUCZU pisze:
Ehh rapcio nie bierz tego do siebie..... Pamietasz kto zwykel z toba ładował

No napewno zawsze marreq, i nasi koledzy (w wiekszości nie klubowicze) myśle że jak raz Rafał nie może to nie powino być aż takiego problemu, uwierzcie mi znam go dobrych pare lat, i jak by mógł to zrobić to by to zrobił.

zgadzam sie ja zostaje i pomagam sprzatac nie ma problemu
przebiore sie i pomagam przy sprzataniu i zwijaniu wszystkiego

w sobote moge wozic te oponki tylko musimy sie zgadac gdzie inoi ktorej sie spotkamy ja bede z bratem ciotecznym wic on mi pomoze a potem odwiezc te kiedy trzeba

rafauu, napalony moze umowmy sie o 16 na centrum. Co wy na to ?? Ja wezme kilka osob do pomocy. Kto jest chetny do pomocy a nie ma jak sie dostac na centrum to po niego przyjade. Dajcie znac. Mysle ze na dwa/trzy busy zalatwimy to raz dwa a ja bede mial dodatkowo przyczepke to kursow moze byc zaledwie kilka a nie kilkanascie. Wiekszosc zakladow bedzie zamknietych tak ze trzeba bedzie poskakac przez bramki

ja moge pomóc wiec niech ktos przyjedzie po mnie rafauu moze ty i bedziemy wozic
a rapcio napewno sie pytałes o opony ze mozemy wziosc ???
i czy wiedza kiedy my je wezmiemy ???? tak tylko sie pytam

GEOO sorry ale nie umiesz czytac ?? W pierwszym poscie napisalem ze zalatwilem w 6 punktach opony to chyba oznacza ze mozna je wziasc.

Ja sie pisze, o 16 w sobote na centrum. Bede napewno . Pozdrawiam.

P.S. Wezme kilo kielbasy dla psow struzujacych jakby za plotkiem pojawila sie niespodzianka .

włanie o tym mówie cio napisął gallus i do tego cio ty napisałes
Cytat:
Wiekszosc zakladow bedzie zamknietych tak ze trzeba bedzie poskakac przez bramki

cz ktos nie zadzwoni po paly ????

spoko Rapcio mi pasuje jeszcze tylko Rafauu niech dolaczy do nas im wiecej osob tym lepiej i szybciej sie z tym wyrobimy

Mowilem ze przyjade w sobote po 16 zreszta oni te opony traktuja jak smieci i nawet wiekszosc wulkanizatorow mowilo ze nie trzeba ich odwozic. Oczywiscie je odwieziemy no bo przeciez do lasu ich nie wywieziemy Jest jeszcze taka sprawa ze jeden wulkanizator mi mowil ze moze zdarzyc sie tak ze opon moze nie byc bo do nich przyjezdza jakas firma i zabiera te opony. Problem w tym ze ta firma moze przyjechac po te opony w dowolnej godzinie nawet gdy zaklad jest zamkniety i moze sie okazac ze je zabiora nam z pod nosa. Ale ale mniejmy nadzieje ze tak sie nie stanie

Qrde będesie musiał urwać z lekcji, ale jakoś to załatwie - bede o 16!!