Tłumik końcowy do 110

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
cześć !!
Mam następujące pytanko :
czy końcowy tłumik w 110 jest identyczny jak ten w samarach. Dodam , ze posiadam 110 1,5 8V.
Za odpowiedz z gory dzieki POZDRAWIAM

Tłumiki w samarach maja inny wieszak, wiec tłumik NIE jest taki sam. Kiedyś posiadałem takie przerabiany z samara, ale był miernej jakości i pojeździłem na nim tylko rok, bo strasznie szybko spróchniał. Kilka miesięcy temu zamontowałem powlekany aluminium tłumik do 110 i ciągle wygląda jak nowy. Reasumując nie opłaca się przerabiać tłumika z samary.
P.S Teraz musze kupić jakiś niezły tłumik środkowy, bo jak hamuje silnikiem z wysokich obrotów to słychać w samochodzie takie dźwięki jak w WRC..

Jeszcze raz wielkie dzieki za odpowiedz Gdyby co , to moje gg: 5016576 . Pozdrawiam

odswieze troche watek,
Mianowicie szykuje mi sie wymiana koćowego tumika w samarze i chcialem sie dowiedziec ile kosztuje nowka w sklepie??

czesc
Szkoda ze tak daleko mieszkamy jakos bysmy sie dogadali ,bo mam tlumik aluminiowy nowy(zostal mi po samarce-tlumik przyszedl po sprzedazy auta).Zapłacilem za niego 97zł.Zwykły kosztuje ,przynajmniej kosztował 70zł