MotoNews.pl
9 Blacha Fiat 125p (66970/27)

Blacha Fiat 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy jeszcze można kupić podłoge, podłóżnice(blache) do fiata125 i w jakich cenach się obracają... bo podłoge bym sobie wymienił bo już powoli dziury wypadają...
pozdr......

Jeśli chcesz wymieniać podłogę z podłużnicami to nie będzie wartna skórka za wyprawkę, wymiana musi być zrobiona na płycie pomiarowej żeby Ci auto w kółko nie jeździło albo żebyś przy hamowaniu nie lądował w rowie. Ceny takiej robocizny będą większe niż kupno całego PF w dobrym stanie. Jeśli podłużnice nie pogniły całkiem to możesz połatać podłogę a to będzie w miarę tanie.

Cytat:
2004-10-20 00:56:28, JerryP pisze:
Jeśli chcesz wymieniać podłogę z podłużnicami to nie będzie wartna skórka za wyprawkę, wymiana musi być zrobiona na płycie pomiarowej żeby Ci auto w kółko nie jeździło albo żebyś przy hamowaniu nie lądował w rowie. Ceny takiej robocizny będą większe niż kupno całego PF w dobrym stanie. Jeśli podłużnice nie pogniły całkiem to możesz połatać podłogę a to będzie w miarę tanie.

A samych podłóżnic się nie da kupić czy są zbytnio drogie

Kompletnych nie dostaniesz, ale mozna kupić odcinki od belki do uchwytów drążków.

Cytat:
nie będzie wartna skórka za wyprawkę, wymiana musi być zrobiona na płycie pomiarowej żeby Ci auto w kółko nie jeździło albo żebyś przy hamowaniu nie lądował w rowie.

nie rozumiem dlaczego tak sadzisz.
po skonczonej naprawie trzeba jechac na geometrie i sprawa zalatwiona.
podczas wymiany podlogi /calej/ trzeba auto dobrze ustawic aby sie nie zlamalo.bo wstawisz podloge a potem dzwi nie zamkniesz.

zrobic sie da ale kupic kompletna podloge to juz ciezko, ja od dlugiego czasu szukam reperaturek polaczenia progu z przednim blotnikiem i nigdzie nie ma i chyba bede musial kupic caly blotnik i wyciac to co potrzebne

Cytat:
2004-10-20 20:40:41, Samael pisze:
zrobic sie da ale kupic kompletna podloge to juz ciezko, ja od dlugiego czasu szukam reperaturek polaczenia progu z przednim blotnikiem i nigdzie nie ma i chyba bede musial kupic caly blotnik i wyciac to co potrzebne

To najlepiej nie szukać tylko zrobić samemu, czyli BLACHA MIGOMAT CHĘCI I DO DZIEŁA.
A podłóżnice jeszcze idzie dostać w sklepie...

Cytat:
2004-10-20 20:40:41, Samael pisze:

Zastawiam się czy od Łady by ten kawałek nie pasował? Oni tam model 2106 jeszcze niedawno produkowali.

Ej, panowie!
Co tak kombinujecie:
http://www.kott.pl/produkcja.php?fidx=3

Wszelkie łaczniki są... aczkolwiek podłużnic i podłogi brak, ale (niehc mnie ktoś wyprowadzi z błędu), akurat te żeczy sa idento jak w poldku (?)

Cytat:
2004-10-21 11:31:56, Cyneq pisze:
Ej, panowie! Co tak kombinujecie: http://www.kott.pl/produkcja.php?fidx=3 Wszelkie łaczniki są... aczkolwiek podłużnic i podłogi brak, ale (niehc mnie ktoś wyprowadzi z błędu), akurat te żeczy sa idento jak w poldku (?)

Czy ten sklep jest dla detalowców tacy jak my,czy hurtowni i firm..?
Robił juz ktos tam zakupy.?

To z Poldka będzie coś pasować ,bo bym zamówił jak by się dało..?

Cytat:
2004-10-21 11:31:56, Cyneq pisze:
Ej, panowie! Co tak kombinujecie: http://www.kott.pl/produkcja.php?fidx=3 Wszelkie łaczniki są... aczkolwiek podłużnic i podłogi brak, ale (niehc mnie ktoś wyprowadzi z błędu), akurat te żeczy sa idento jak w poldku (?)

Qrczę, ciekawe jakiej jakości są te części. Będę niebawem chyba wielu z nich potrzebował. Masz jeszcze jakieś namiary? Jak znalazłeś tę firmę?

Cytat:
Czy ten sklep jest dla detalowców tacy jak my,czy hurtowni i firm..?
Robił juz ktos tam zakupy.?

Cytat:
Qrczę, ciekawe jakiej jakości są te części.

Zapraszam do przeczytania mojej odpowiedzi w tym wątku

[ wiadomość edytowana przez: lookaash dnia 2004-10-22 20:16:26 ]

Cytat:
2004-10-22 20:07:17, lookaash pisze:
Zapraszam do przeczytania mojej odpowiedzi w tym wątku [ wiadomość edytowana przez: lookaash dnia 2004-10-22 20:16:26 ]

Widać że to virtualny sklep
A może znacie jakieś pewniaki, chyba że ugne rękawy kupie blache i sobie sam powyginam w miare dobrze, wcale nie musi być jak oryginał