Przekażnik wycieraczek...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ten bez regulacji ruchu przerywanego jest czerwony o oznaczeniu 68125 (9CA 10.........a jak wygląda przekażnik kiedy mamy przełącznik zespolony z możliwością regulacji ruchu przerywanego

chyba różni się ilością nóżek - ma o jedną więcej

..... taki przekażnik z rogulacją ma dodatkową nóżke ustawiona tak jak nóżka 54 w tym bez regulacji i znajduje sie pomiędzy wyżej wymieniona nóżką a nóżką o oznaczaniu 31b1 .......

Znaczy się ze te bez regulacji maja 4 blaszki a te z regulacją pięć...czy tak ......jadę jutro na szrota to może znalażbym ten drugi.........rozumiem, że oba są koloru czerwonego

... oba są koloru czerwonego ...... jak Ci bedą wciskać innego koloru to niee bierz ...... ma być czerwony i już ..... identyczny rozstaw blaszek mają też np przekażniki od opóżnienia oświetlenia ......

78GG 17C499 BA

Cytat:
78GG 17C499 BA

...dziękuje Wilku

Cytat:
BA

...a czy końcówka numeru może być inna.....np.AA....dorwałem wczoraj na szrocie przekażnik o identycznym numerku co Wilk podpowiedział........dziś uporałem się wkońcu z wycieraczkami i zostało mi tylko zamienić przekażniki.....okazało się, że ten ze szrotu nie działa....chyba jest zepsuty......przypominam sobie jednak, że wczoraj na szrocie widziałem też przekażnik czerwony z pięcioma nózkami ale końcówka numeru była chyba AA........będzie pasić czy też nie

Tego Ci nie zagwarantuję.

NIc pojadę i sprawdzę na miejscu, tak będzie najlepiej

Cytat:
2004-10-22 20:42:21, tjmdm pisze:
NIc pojadę i sprawdzę na miejscu, tak będzie najlepiej

hmm to jakby ci przy okazji wpadl do reki przekaznik opozniajacy do oswietlenia tak do 30pln to bym sie na niego pisal

Puniu ........ przekażnika opóżnienia oświetlenia nie było.....gość mówił, że bywają ale bardzo........BARDZO rzadko .....a co do mojego przekażnika to niestety......dupa!......nikt mi nie powiedział, ze autko które nie miało a teraz ma przełącznik zespolony z 6 stopniową regulacją ruchu przerywanego musi mieć jeszcze dodatkowo wyprowadzone jakieś przewody by przekażnik zadziałał .......ja tego nie mam i dlatego dupa........a może nie jest to trudne i ktoś podpowie mi gdzie, co i jak zrobić by regulacja działała

No co jest....nikt nie wie

wiesz co ja zmienilem przelacznik wsadzilem drugi przekaznik i zaczelo dzialac - zadnych kabelkow nie ciagnalem

Cytat:
2004-10-24 19:02:56, tjmdm pisze:
No co jest....nikt nie wie

do wycieraczków jest czerwony i ma taką samą ilość zworek ale ten do regulacji czasowej jest 2 razy większy

Cytat:
ale ten do regulacji czasowej jest 2 razy większy

...eeeeee.....bajki opowiadasz

Cytat:
2004-10-25 17:37:01, tjmdm pisze:
...eeeeee.....bajki opowiadasz

baju baju reguklacja będzie w jaju

Cytat:
baju baju reguklacja będzie w jaju

...Złośliwiec

..... ja kupowałem przekażnik i do wycieraczek i do opóżnienia oswietlenia i były tej samej wielkości ....... tjmdemie ...... sprawdz czy przy wtyczce do przełącznika masz wszystkie piny podłączone do kabelków ...... ja musiałem tylko podłączyć przełącznik i przekażnik i zaczęło hulać ...... masz dwa wyjścia ...... albo masz przerwany kabelek albo masz dwa wyjścia ...... jest padnięty przekażnik albo masz dwa wyjścia ....... jest padnięty przełącznik .....

Przekażniki są jednakowej wielkości ; przekażnik napewno jest dobry gdyż na szrocie wypróbowałem trzy sztuki i za każdym razem było to samo......czyli nie działało
Cytat:
sprawdz czy przy wtyczce do przełącznika masz wszystkie piny podłączone do kabelków ...... ja musiałem tylko podłączyć przełącznik i przekażnik i zaczęło hulać

...a gdzie szukać tych pinów...sorry Mily ale jeśli chodzi o elektrykę to jestem noga niestety.......może wytłumacz mi dokładnie gdzie i co
Cytat:
albo masz przerwany kabelek

o to może być to ale który to kabelek