Ciekawe zderzaki do Omegi B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Czy ktoś z Was wie gdzie można kupić gotowe lub zlecić wykonanie ciekawych zderzaków do Bestii?
Chodzi mi o coś "świerzszego" i bardziej rasowego niż seryjne.

z góry dzieki za wskazówki.

Pozdrawiam,
piotr

bez obrazy ale inny zderzak jak orginał z lekka śmierdzi wiochą

Rysiu - zderzak Ci z "lekka śmierdzi wiochą"

Ło qrwa... mi tez

mi też... ale mniej niż wam chłopaki

mój to raczej prowincją

cruonline - na allegro coś widziałem - a poza tym to będzie ciężko google i szukaj firm które robą zderzaki na zamówienie ale to koszt od 1500zł w górę

fomin - ja jestem z wioski i pewnie śmierdze wioską - miastowy się qrwa znalazł

Cytat:
2004-10-20 23:28:19, fomin pisze:
bez obrazy ale inny zderzak jak orginał z lekka śmierdzi wiochą

Mój orginał to dopiero z wioski jest!

Nawet na neiktórych mapach jej niema!

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

kużwa ale burza!!!!! nie tak to odbierajcie,, a tak na marginesie to mój tyż jest wsiowy ha ha ha

Panowie, o gustach się nie dyskutuje.

Dla jednego wiocha to inne zderzaki, dla innego brewki a jeszcze inny uważa ze wiocha to światła "lexus-style".

Ja osobiście przy całej sympatii do Omegi nie jestem fanem seryjnych zderzaków Omy B.
Zresztą gbyby były takie idealne to Irmscher czy STAINMETZ nie mieliby co robić.

Od razu zaznaczam, że nie poluje na zderzak z 20 wlotami powietrza, 8 spoilerami i dyfuzorami itp. Chce skromy, gładki, cały lakierowany zderzak który "odświerzy" wygląd mojej Bestii.
Podobają mi się np. zderzaki z Omegi C ale mnie na nią w tej chwili nie stać.

A poza tym, lekki zapach wiochy nigdy nie zaszkodzi, w końcu tam mają lepsze powietrze

Dzięki w każdym razie za odpowiedzi, znalazłem już odpowiednią firmę.

pozdrawiam wszystkich,
Piotr

Ja sobie myślę, że wystarczy założyć nakładkę na zderzak taką jak chociażby @Totr i już jest oki... Cena to około 200zł i nie ma żadnej wiochy !!!

Pozdr.