Data a radio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
mam takie maleńkie pytanko
noszę sie z zamiarem wyjęcia seryjnego radia i włożenia swojego
i chciałbym się dowiedzieć które dwa przewody z górnej kostki trzeba przeciąć i połączyć ze sobą żeby na kompie pokładowym wyśiwetlała się cały czas data a nie było puste okienko...
pozdr
paweł

cześć nic nie przecinaj wymień radio i zapomnij o kłopocie jedyne co musisz mieć przy nowym to złączka ISO nie trzeba nić przecinac u siebie mam to samo

oj chyba nie jest tak prosto, przerabiałem ten problem w mojej poprzedniej omie tylko nie pamiętam które to były kabelki. Mam radio ze złączem ISO. Mówię dokładnie o radiu Pioneera. i to nie działa tak jak mówisz.

jesli się wyłącza data to mozesz to przeprogramować Tech'em lub przeciąć i koniecznie zaizolować 8 pin dochodzący do wyświetlacza a jeśli nie działa za dobrze tak w ogóle, to zapraszam na priv

jesli się wyłącza data to mozesz to przeprogramować Tech'em lub przeciąć i koniecznie zaizolować 8 pin dochodzący do wyświetlacza a jeśli nie działa za dobrze tak w ogóle, to zapraszam na priv

Witka

Jedynie wspomnę, że specem z tej dziedziny jest "Qna"
i owy temat już był obszernie poruszany. Na pewno znajdziecie go w archiwum.

[ wiadomość edytowana przez: mayster dnia 2004-10-23 18:40:25 ]