Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() hiszpan BMW Friend bmw E36 bialogard | 2004-10-21 12:50:06 musze zamykac centralny zamek na dwa razy nie bbardzo wiem o co chodzimoze ktos mial podobny problem i juz sobie z nim poradzil ![]() |
![]() romsi BMW Friend BMW 525 E34 ostrów mazowiecka | 2004-10-21 15:29:03 gdy juz zamkniesz auto (za drugim razem tak jak napisałeś)to sprawdz czy porócz dzwi zamknoł się bagażnik i wlew paliwa bo może być coś z którymś siłownikiem.opiszę ci moje objawy:u mnie jest coś nie tak z siłownikem od bagażnika(nie działa).gdy nacisnę centralny za pierwszym razem wszystko się zamyka ale po sekundzie otwiera się spowrotem,drugie naciśnięcie kończy się zamknięciem(oprócz bagażnika)gdy zamknę bagażnik kluczykiem centralny działa jak należy,czyli za pierwszym razem(tyle że jak otworzysz centralnym to bagażnik zostaje zamknięty)pozdrawiam |
![]() hiszpan BMW Friend bmw E36 bialogard | 2004-10-24 00:23:23 nie wyjasnilem dokladnie ,czasami jest tak - w wiekszosci przypadkow ze zamykam samochod on sie zamyka i po sekundzie sam sie otwiera wtedy zamykam drugi raz i jest ok , bagaznik sie nie zamyka musze zamykac go oddzielnie ![]() |
![]() romsi BMW Friend BMW 525 E34 ostrów mazowiecka | 2004-10-25 00:00:16 sprawdz ten siłownik od bagażnika(wyjmij go lub odepnij kable i podłącz swoje zasilanie 12v). jeżeli działa to będzie coś ze sterownikiem,jeżeli nie działa to zmień na drugi.ja jeszcze nie rozwiazałem tego problemu jakoś brak mi czasu ![]() |
![]() Kaszlak Fiat 126 Bielsko/Sosnowiec | 2004-10-26 19:55:45 Kłopoty mogą być spowodowane taki rzeczami:
1. Sprawdż odcinek przewodów łączących siłownik centralnego w klapie jak otworzyszklape to po lewej stronie klapy w czarnym przewodzie są kabelki które podczas otwierania i zamykania klapy się przeginają i mogły one skończyć swój żywot: 2. wd 40 i przesmaruj zamek w tylnej klapie mało używany mógł się zaciąć. |
![]() hiszpan BMW Friend bmw E36 bialogard | 2004-11-03 02:02:52 Z DRUGIEJ STRONY JEST TAK SAMO JAK OD STRONY KIEROWCY TE SAME OBJAWY CHOCIAZ OSTATNIO BDY ZMYKALEM BAGAZNIK ZAMKNOL MI SIE CALY SAMOCHOD
DZIWNE MYSLE ZE TO STEROWNIK I KABLE WSZYSTKO MNARAZ CZUJE ZE BEDE MIAL DUZO SZPERANIA OK DZIEKI ZA WSKAZOWKI POZDRAWIAM HISZPAN |