Miesięcznik "auto moto" i ESPERO tuning!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie! w styczniowym /2003/ "auto moto"jest 2-stronicowy tekst "Tuning Espero" autorstwa Roberta Mularczyka....zwróćcie uwagę na nazwisko bo facio naprawdę ZAMULIŁ na maksa!! Nie wiem co jest grane ale przy byle trupie z przyspawaną rynną zamiast wydechu taki Mularczyk sika z radości jak małe dzidzi w nocy, a tu?.....spłodził coś gostek na kacu..tylko kto mu to puścił do druku???????? P.S.nie wiem czy maja to w necie ale podam adresik: www.automoto.bauer.pl

Sorki Panowie!-ta koniecznosc rejestracji mnie zabije!!-Auto moto czytalem ja..Bogdan1 /Espero 1,8 Katowice!/

Cytat:
2002-12-22 00:15:05, Anonymous pisze:
Panowie! w styczniowym /2003/ "auto moto"jest 2-stronicowy tekst "Tuning Espero" autorstwa Roberta Mularczyka....zwróćcie uwagę na nazwisko bo facio naprawdę ZAMULIŁ na maksa!! Nie wiem co jest grane ale przy byle trupie z przyspawaną rynną zamiast wydechu taki Mularczyk sika z radości jak małe dzidzi w nocy, a tu?.....spłodził coś gostek na kacu..tylko kto mu to puścił do druku???????? P.S.nie wiem czy maja to w necie ale podam adresik: www.automoto.bauer.pl

Muszę kupić ten numer, wrazie czego trzeba będzie skontaktować się z redakcją tego miesięcznika i prosić o sprostowania.

P.S.
Czy jest aż tak tragicznie?????

No to jak chcecie poczytać coś przyzwoitego to zakupcie ostatnie GT..... jest tam artykulik o jednym fajnym Espero....

Cytat:
2002-12-22 11:12:59, MaciekGT pisze:
No to jak chcecie poczytać coś przyzwoitego to zakupcie ostatnie GT..... jest tam artykulik o jednym fajnym Espero....

To jest ten numer o strojeniu chipa ?

Tak a artykuł nazywa się "w koło Macieju.." oczywiście mówię o styczniowym numerze..

Cytat:
2002-12-22 11:41:20, MaciekGT pisze:
Tak a artykuł nazywa się "w koło Macieju.." oczywiście mówię o styczniowym numerze..

Ale chwila to było dawno...to już był stycznowy, ja przeglądałem artykuł, gdzie redaktorek pokazał, że jest dlatonistą...myślisz o tym wydaniu ? Czy kolejny artykuł wyszedł...?

Oj gapowaty jesteś... tamten był grudniowy. Dopiero parę dni temu wyszedł stycznio egzemplarz z numerem 01!!!!
Tym razem autor tekstu nie wypowiada sie na temat kolorów..

PS. No to teraz moge już zamieścić pełna relację ze strojenia na swojej stronie... może uda mi się dzisiaj..

Pozdrawiam coraz szybszy Maciek

[ wiadomość edytowana przez: MaciekGT dnia 2002-12-22 11:55:28 ]

Cytat:
2002-12-22 11:53:37, MaciekGT pisze:
Oj gapowaty jesteś... tamten był grudniowy. Dopiero parę dni temu wyszedł styczniow z numerem 01!!!!
Tym razem auto nie wypowiada sie na temat kolorów..

PS. No to teraz moge już zamieścić pełna relację ze strojenia na swojej stronie... może uda mi się dzisiaj..

Gapowaty...a kto by na wieść o twoim Esperaku nie zgłupiał ?

Nie podejrzewałem, że twoje EsperoGT będzie w gazecie co miesiąc...ale to chyba o czymś znaczy...

Espero będzie być może i za dwa miesiące po wałku i zaworze paliwka....

Ja mialem okazje podziwiac nie tylko wywiad z espero macka
ale tez kalendarz ktory dolozyli tylko dlaczego taki maly

A ja ten kalendarz to już na makulaturę oddałem, panna nie w moim typie że o pewnym wygolonym detalu nie wspomnę...