Łódzki Spocik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiec chcialbym zaproponowac Lodzki spocik dla ludzi z Lodzi i okolic - oczywiscie zapraszamy cala Polske - jezeli byloby pare osob chetnych moge zalatwic tor do posmigania...tylko ze za to tzreba zabulic, wiec co do miejscoffki to jeszcze sie umowimy - wstepna date proponuje na 30 pazdziernika w godzinach popoludniowych...

p.s Pakujta sie w jakias fure dwie zrzuta na gaz i do Lodzi...

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2004-10-21 17:45:18 ]

no, no, serdecznie zapraszmy. Spocik byłby w charakterze integracyjnym, południe znamy jak własnych braci, a centrum jeszcze niezbyt zintegrowane. Tak więc zaczynamy!

[ wiadomość edytowana przez: mcqueen dnia 2004-10-21 17:51:22 ]

A to ma byc klubowy czy forumowy czy ogolniasty >?<

nie zawracaj gitary i nie zadawaj pytan tendencyjnych, tylko przyjezdzaj zapraszamy wszystkich, kto tylko ma ochote [eghhmmmm tzn wy wiecie co ja wam chce powiedziec yhghmm]

xxx

[ wiadomość edytowana przez: dejta dnia 2004-10-28 18:19:20 ]

Hmm...kurcze...jak mnie ktoś przygarnie to z wielką chęcią
[edycja - nie chcemy tu kłótni...]
A tak orientacyjnie...ile jest kilometrów do Łodzi???
Pozdro Łódź

[ wiadomość edytowana przez: widynek dnia 2004-10-21 18:36:59 ]
[ powód edycji: jak wyżej ]

wujek plus minus 250 km w jedna strone ...

xxx

[ wiadomość edytowana przez: dejta dnia 2004-10-28 18:19:49 ]

od razu prosze aby w tym wątku nie bylo zadnego ublizania itd. maja tu byc tylko informacje dotyczace zlotu. W innym wypadku bedzie blok

Oki sorki...Żeby nie było żadnych spinek
250...sporo...ale nie jest znowu tak źle

Jak sie jeszcze by ktos z wawy zabral to i hajsik pozwoli to lecimy jak szczaly/ to jak KTOS jedziemy ???

Maskekk bierz KILOV'a, Blue_650, Devilmicka ... jak da radę Porthosa z bratem i Kunera i wpadnijcie też do mnie.

Ja z chęcią moge z kimś się zabrać, tzn dorzucić się na beznynke i z kims z Wawki pojechać

Mysle Art ze niebedzie problemu, zawsze taniej w dwie lepetyny niz w jedna nie ?? Z kilovem zaraz obgadam a blue tu sam zaraz dojrzy. Moch'u ale bedziesz musial wytlumaczyc jak do Ciebioe dojecjhac. Co do devila to niemam z nim kontaktu via gg tylko w srody.

[ wiadomość edytowana przez: maskekk dnia 2004-10-21 20:58:02 ]

qrde fajowo było by pojechać ale nie wiem jak tam na groby bede jechał no i troszkę kilosów to jest
jak uzbiera sie jakaś wieksza grupa z wawy to.... - JADĘ

kurcze ja z checia bym sie wybral ale wlasnie sie dowiedzialem ze 30tego jade do rodzinki F**k ale nastepnym razem bedzie trzeba (bo my to jacys tacy nie zintegrowani z Łodzia hie hie )

pozdro

A moze go zrobic tego spoto-zlota w sobote a nie w niedziele ?

no ja wstepnie bym sie pisal na taki spocik:> jest jakis nakaz co do samochodu bo nie wiem ktorym przyjechac na jednym mam taka fajna naklejke co ja Stasiek by pewnie chcial zobaczyc

Cytat:
2004-10-21 20:55:18, maskekk pisze:
Mysle Art ze niebedzie problemu, zawsze taniej w dwie lepetyny niz w jedna nie ?? Z kilovem zaraz obgadam a blue tu sam zaraz dojrzy. Moch'u ale bedziesz musial wytlumaczyc jak do Ciebioe dojecjhac. Co do devila to niemam z nim kontaktu via gg tylko w srody.

Mogę was odebrać gdzieś na obrzeżach i przepilotować przez łódź, po koleżeńsku oczywiście. A potem nawet przenocować ... maksimum 3 osoby. Jakbyście chcieli wracać nastepnego dnia. Oczywiście nocleg za darmochę . Tylko jakieś spiworki skombinujcie . Miło byłoby was gościć. Warszawa zawsze mile widziana!!

No ja sie czuję zaszczycony thanks Moch
U nas w stolicy też jesteś mile widziany

[ wiadomość edytowana przez: blue_650 dnia 2004-10-21 22:10:04 ]