| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
fm_crew Forumowicz Toledo 5P/Vectra GTS ... Warszawa | 2004-10-23 17:24:39 No cos tam weszło nowego , przednich to wogole nie bylo mozna i nie mozna oklejac a tylnie maja miec 70 % przepuszczalnosci czyli tyle co wszystkie seryjne szybki w Oplu(chyba) |
Lecter24 Opel Vectra A 2,0GT Bytom | 2004-10-25 13:35:56 Co do przyciemniania szyb na maksa to faktycznie w nocy ciężko sie z tym cofa.Mnie ostatnio kontrolował szeryf,ale nie mógł mi nic udowodnić, bo nie miał miernika a ja mam kwit na te szyby.
Z tego co wiem, to niestety policja ma zamiar kupić wiecej mierników,więc może byc nieciekawie... |
LUK CiViC wołomin | 2004-10-25 13:41:45 To juz chyba przeginka, bo jak ktoś ma blaszaka, ale jakiegoś tracka to szyb z tyłu nie ma, a cały czas jest to auto osobowe. |
Hector Opel Astra Warszawa | 2004-10-27 15:06:59 Ja mam folie z atestem wiec nie maja sie do czego przyczepic |
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2004-10-27 15:32:14
No to: 1. wyjmij ładnie portfel z dokumentami 2. wyjmij z portfela dokumenty auta 3. z dokumentów auta wyjmij atest 4. pomachaj nad głową tym ateścikiem 5. ładnie zroluj go 6. ciaśniutko, najciaśniej jak tylko dasz radę 7. jak masz ładnie i ciaśniutko zrolowany, energicznym ruchem ręki wsadz go sobie w dupę. Sorki ze tak to napisałem, generalnie chodzi o to ze ten ateścik jest do dupy i niestety nic nie daje, policja a raczej jej przedstawiciele robią co chcą i jak będą chcieli to ci dowodzik poleci. Ja mam wszystkie szyby ciemne (po za czołową) i jak widze patrol to zastanawiam się czy mnie teraz zatrzymają, czy następnym razem. Mam zamiar teraz jechać do Słowacji i jest pprawdopodobieństwo ogromne ze będe siedział ze scyzorykiem na granicy i zdrapywał folje |
LUK CiViC wołomin | 2004-10-27 16:13:06
Adaś , Ty sadysto |
Sebek2 Forumowicz Opel Senator B Bełchatów | 2004-10-29 00:17:23 Ja tam przyciemnie tył na maxa . ![]() |
DarekOmesia Passat Opoczno | 2005-01-19 10:39:08 Witam
czy ktoś wie gdzie w Łodzi przyciemniają szyby w miarę przyzwoicie , co możecie polecić? Pozdrawiam Darek B |
Michaello84 Forumowicz Astra G Coupe Bertone Warszawa | 2005-02-05 17:16:02 Nikt Ci nie odpisał, więc podnoszę wątek na górę. Ale jak chcesz to mogę poszukać i dać Ci namiar na stolice. Pozdrawiam |
Gajowy Forumowicz OPEL ASTRA II Warszawa | 2005-02-06 19:06:35 Mam znajomego, ale w Warszawie, sam u niego przyciemniałem i naprawde polecam . |
MarchewGSI Opel Astra GSI/BMW e ... Iława | 2005-02-07 21:39:16
Ile kosztuje u niego przyciemnienie szyb? astra f 3 drzwi? Pytam bo porownuje ceny. Mi z atestem (wszystkie szyby bez przedniej ) zaspiewali w Olsztynie 450zl. Niby jakas lepsza folia i przyciemnienie jakies 20-25% oczywiscie czarna.
Pozdroo |
Sebek2 Forumowicz Opel Senator B Bełchatów | 2005-02-08 01:51:46 Jutro dam Ci adres w Łodzi.Zakładałem do Rekorda i było Ok!Teraz mam zamiar u niego przyciemnić senia. Pozdrowienia! |
macgregory RegionAdmin Omega B Kombi Wrocław | 2006-06-09 11:41:11 A co powiecie o tym? Przeglądając ostatnio oferte z Lidla natrafiłem na ciekawy produkt FOLIA czarna na szyby samochodowe.
Ciekawe czy coś takiego posiada atest bo koszt jest naprawde śmieszny 19,99 zł
Temat wznowiłem w związku z nadchodzącym latem i może w końcu upalnym słońcem
|
citylodz Forumowicz monza gse Łódź | 2006-06-09 11:57:37 Może jeszcze mało osób wie (nie jest to reklama) ale zajmuje sie szybami samochodowymi. Nie długo bedziemy także przyciemniać szyby folia 3m cena za passata (kombi)o słupka środkowego do konca ok 250zł.
Jeśli komuś potrzebna szyba do auta to mam w super cenach.
Pozdrówka Info na priv lub p.gladyszewski@psglass.pl[addsig] |
chomik Pełnoprawny Klubowicz Opel Rekord E1 2 dr Piotrkow Tryb./Lincoln UK | 2006-06-09 19:28:56 moze nie na temat, ale nie do konca...czy ktos ma pojecie lub namiar albo jakies info, czy jest jakas firma, koles czy ktokolwiem kto dorabia szyby do starych autek?chodzi mi oczywiscie o szyby do reksia bo sa dosc obdrapane i ciemne szyby w nich najlepiej nie wygladaja.Jaki moze byc koszt takiej imprezy?Podobno wypalanie szyb daje lepszy efekt i paly sie tak nie czepiaja, jak do klejonych... |