Nowy klip z Astra GSI.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Jak juz wczesniej pisalem bylem w fazie tworzenia klipu z Asterka GSI kolegi Jołkiego A ze za woda nie mialem internetu, to nie moglem go wrzucic na server. Zapraszam do sciagniecia klipu (20MB) i zachecam do komentarzy Klip jest w wersji LOW gdyz nie mam tyle miejsca na serverze aby umiescic jego wersje w najlepszej rozdzielczosci.

Klip mozna pobrac >> TUTAJ <<
Pozdrawiam

Nie pozostalo mi nic napisac jak MASA Klipa juz widzialem troche wczesniej i uwazam ze jest zajebisty Jakosc jak jakosc ona od Zooma nie zalezy ZooM Twoje Zdrowko Za 2 tygodnie replay i krecimy klipa z contourem hahahah rybal sandal

Akcja ze strażą miejską mnie rozwaliła. A klip jak to u zoom'a
wspaniały

mi sie nie chche ściągać klip kurde

już mi sie zasysa tylko i zaraz zobaczymy co ta asterka umie !!

clip fajny bałdzo mi sie podobał ale straż pomogła przy realizacji i takie zaangażowanie że srony strazy to było coś !!

znów zarabisty clip naprawde gartulacje zoom
ciekawie zrobiony jest szkoda tylko ze slabsza jakosc

6,6s do setki 147PS coprawda ma i małą wage też..... ale spodziewalem sie cos w granicach 7,5-8s ale nie tyle, a klip jest spoko podoba sie

Klip zajebisty ale w to 6,6s do 100 nigdy nie uwierze

Cytat:
2004-10-23 11:58:16, Rapcio pisze:
Klip zajebisty ale w to 6,6s do 100 nigdy nie uwierze

Kolego to astra więc trzeba wierzyć

a nie jakis tam vw prawda mara

Cytat:
2004-10-23 14:18:16, GEOO pisze:
a nie jakis tam vw prawda mara

akurat Fałweje to ja bardzo lubie

Cytat:
2004-10-23 14:03:03, marreq pisze:
Kolego to astra więc trzeba wierzyć

wierzyć hehe tyle ze bmw M3 e36 co ma niby 286PS ma 6 s do setki choć logicznie myśląc do 60 koła sie jeszcze ślizgają to moze dlatego bmw(cięższe) ma niby niewiele lepsze przyspieszenie do 100 choć mocy i momentu duzo wiecej.... później jedank była by duża różnica ale i tak astra daje nieźle choć to troche dziwne że az tak szybko

To 6,6 bylo mierzone ze stoperem w rece na obwodnicy w stw Kto nie wierzy to musialby poprosic Jołkiego zeby go przewiozl. Zreszta na streecikach tez widac ze niezle sobie to autko smiga.
Jakos kiepska bo nagrywane VHSem ale to juz sie niedlugo zmieni jak zakupie nowa kamerke ktora wypala odrazu na DVD.
Pozdrawiam

Cytat:
To 6,6 bylo mierzone ze stoperem w rece na obwodnicy w stw Kto nie wierzy to musialby poprosic Jołkiego zeby go przewiozl.

Mi G-TECH pokazywal przyspieszenie w granicach 8.5 - 8,7.
Wiec te 6,6 to calkiem mozliwe.

Pozdro

YYYY Zoom neutralnie powiem ze widziałem lepsze spod twojej reki.

Osobiscie klip mi sie podobal. Dobra robota Zoom, zreszta jak zawsze . Gdyby jeszcze raczka z przepicia nie drzala to byloby super . Za co dostaliscie ten mandat ze straza miejska?? To bylo jakos poukladane czy jak? Bo kogut zalaczyli tuz za Wami, a pozniej ujecie z okna, tak jakbyscie sie teleportowali . Pozdr

Cytat:
2004-10-28 13:02:41, _Gallus_ pisze:
Za co dostaliscie ten mandat ze straza miejska?? To bylo jakos poukladane czy jak? Bo kogut zalaczyli tuz za Wami, a pozniej ujecie z okna, tak jakbyscie sie teleportowali . Pozdr

Heh, bo on sie nie zatrzymal tylko im uciekl i zgubil ich na miescie. A pozniej poszlismy do mnie do domu, patrzymy a oni juz latarami swieca po naszych autach Jakaies karteczki zostawili... ale kto by je tam czytał

Cytat:
2004-10-29 01:48:20, zoom pisze:
Heh, bo on sie nie zatrzymal tylko im uciekl i zgubil ich na miescie. A pozniej poszlismy do mnie do domu, patrzymy a oni juz latarami swieca po naszych autach Jakaies karteczki zostawili... ale kto by je tam czytał

Ta akcja ze strażą miejską mi sie podobał tylko wnerwiające było to że ręka ci się trzęsła!!!Ale tak to klip jest spox