Zlot 24.10.2k4 - wrażenia po ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Powiem Wam ze zlot naprawde super, zajechalem to bylem pod duuuuzym wrazeniem, sporo ciekawie przerobionych autek, duza publicznosc i tylko szkoda ze nie moglem zostac dluzej
pogoda dopisala a jakie macie ladne dziewczyny, no no no......

Czyli zaczynam Ogolnie bylo przyjemnie, samochody dopisały [IMO jednym z najlepszych była czarna fiesta, nie wiem czyja - do sprzedania byla], dobrze ze nie bylo zimno. Wszystko było względnie dobrze zorganizowane za co brawa dla Was. I wszystko byloby ok gdyby nie to że...nic nie zobaczyłem Ludzi to stali tam chyba po kilka godzin non stop i nie ruszali sie spod barirek Poza tym słabo bylo slychac spikerka bo albo ktos szalał basem, albo leciała muza z tego "głownego stanowiska" i trudno bylo wylapac co mowi. Ale dalo sie wytrzymac. No i bilety...duzo osob wchodzilo na wkreta, za bilet od kumpla, no ale coz...ja zaplacilem

Brawa raz jeszcze

krotko mowiac bylo super i pogoda dopisala i samochody byla extra po prostu zlot pierwsza klasa tylko ludzie zabardzo sie przepychali

myslalem ze bedzie jednak troche wiecej samochodow ale ni bylo zle, fajne furki i wogole bylo nawet nawet

bylo ok :: chociaz myslalem ze jedank bedzie caly parking zajęty a tu zonk i bylo troche wolnych miejsc. fajnie sc w kjsie sobie jezdzilo bardzo ładne byly furki a w szczegolnosci z lublina jesli dobrze pamiętam clio z bad lookiem bylo piękne i alfa 156... zreszta bylo dużo wspanialych autek

[ wiadomość edytowana przez: einar dnia 2004-10-24 20:00:05 ]

Bylo zajebiscie i fury nie do opisania!! Zajebista byla Alfa 156 bordowa-to dopiero fura :: A Viper byl nie do opisania co wyprawial DRYFTINGU

[ wiadomość edytowana przez: Koz_aa dnia 2004-10-24 21:30:03 ]

WIELKIE BRAWA dla całego składu KTSW za zorganizowanie tak wspaniałego zlotu... autka naprawde były odjechane na maxxa np. bordowa Alfa, Honda CRX, kiolka fajnych Clio, itp. Najbardziej mi się podobało to jak Viper wymiatał w driftingu poprostu pieknie !! A i Sej w KJS'ie bardzo ale to radzo ładnie wystartował !! Jednym słowem było CZADOWO !! P.s no i super było oprawa muzyczna, Rafauuu zapodawał spoko bity ... Życzę jeszcze wielu tak udanych zlotów ,,(szkoda że Supra TwinTurbo sie nie pojawiła ale niech załuje bo klimacik był spoxxx!! )

Powiem tak bylo normalnie zajebiscie nic dodac nic ujac.
Tylko po co ta ochrona skoro 5 na 15 cos wogole robila a reszta sobie stala i kawke pila ??
Ja 90% czasu spedzilem na bramce i nawet nie mialem czasu ogladnac sobie furek ale powiem wam za tak dawno dobrze sie nie bawilem bo na tej bramce jaja byly naprawde swietne kto tam byl to wie o co chodzi
Przez pierwsze dwie godziny jak zaczelismy wpuszczac ludzi to nie mialem czasu podrapac sie po nosie bo tyle ludu wchodzilo i wiekszosc nie narzekala ze trzeba placic chodz zdarzaly sie wyjatki

Podajcie kto wogole powygrywal w konkurencjach i niech ktos pokaze jakies fotki
a ta fotka na dole jest niezla

Jak wrazenia???? wyslijcie najciekawsze zdjecia!!!
Gadajcie cos nooo Było Zaje.......e
Zaje......a Imprezka oby tak dalej KTSW

Panowie dopielismy swego i stworzylismy najwieksza motoryzacyjna impreze w Stalowej Woli, zlot wg. mnie byl udany i dlugo pozostanie w pamieci. Najwazniejsze ,ze pogoda dopisala. KTSW pokazal ,ze mozna naprawde zoorganizowac cos niesamowitego, jedynie co mnie draznilo na zlocie to ochrona, ktora praktycznie nic nie robila, a szkoda bo napewno byloby nam latwiej zapoanowac nad ludzmi. A teraz na koniec chcialbym podziekowac wszystkim klubowiczom, ktorzy przyczynili sie do organizacji tego zlotu.

[ wiadomość edytowana przez: Rapcio dnia 2004-10-24 22:27:05 ]

Chyba nie trzeba tłumaczyć!!!
Ich Dwoje!!

Witam wszystkich. Zlot był naprawde super. Pogoda dopisała, było dość duzo naprawde fajnych aut i wogóle było fajnie. Mam nadzieje ze kolejny zlot będzie jeszcze lepszy i ze bedzie jeszcze więcej ludzi oraz jeszcze więcej fajnych aut. Jak by trzeba było to moge wrzucić jakieś fotki na server bo mam 200 mb wolnego miejsca więc jakby coś to pisać na priv.

Pozdrowienia od ekipy Street Lizards bo tak wlasnie sie nazywamy .... nasz sklad na zlocie to m.in. niebieskie Twingo , bordowa Alfa i 2 Clio (srebrne i czerwone) ...... hehe zlot calkiem udany ...ale z tym tlumem to faktycznie mozna bylo sobie jakos lepiej poradzic przy barierkach .........no i zrobic jakis staly wjazd i wyjazd .....co by znacznie ulatwilo sprawne porusznie sie ... ..... w sumie zgarnelismy 2 nagrody z 5 do zdobycia .....chyba calkiem calkiem ..... Zapraszam rowniez do odwiedzania naszej strony klubowej ..... co pozwoli wam na bierzaco sledzic modyfikacje ...... Street Lizards

Imprezka była fajowa pomimo tego ze zapierdzielałem jak wół i wracałem do domu na piechte ale mysla ze nie ja sam, nie pierwszy i nie ostatni raz Naprawde było ZAJEBI......SCIE
TO KIEDY NASTEPNY????

niom to i ja sie dopisze
było genialnie naprawde troszke biegania było ale spx dosłownie w 95% wypalił zolt ale zawsze kilka ale byyło
jednym z nich była ochrona nie mówie ze wszyscy ale z tej 1 cio przyjechała to moze z 3-4 naprawde przykałdała sie do pracy a reszka bez komantarza
a jeszcze innym tez zwiazane z ochrana było to ze jednak troche ludzi weszło na lewo i chyba anjwarzenijsze nie az tak bardzo było doplnowane z alkoholem było pijanych osób trocxhe i to najgorsze bo pyskowali daniel z crx poze poswiadczyc nie rozumia aby sei cofnac nie stoja i jeszcze pyskuja to mnie troche wpieniło
ale i tak nie zmienia to faktu ze było genialnie i z tego sie najbardziej ciesze

Brawa za organizacje zlotu dla KTSW, minus dla ochrony ......
Pogoda super i chyba każdy o takiej marzył
Autka bardzo ładne. Konkurencje sportowe też udane brawa dla sq8jx ale i dla wszystkich którzy brali udziały w zawodach

Ej moze ja sie zapisze do klubu - co Wy na to ?

Moje fotki ze zlotu

[ wiadomość edytowana przez: Beeep dnia 2004-10-25 14:36:10 ]

witam.
ja juz dotarłem do domciu. organizacja naprawdę super, zajebicho furki, zero nudów. wkurzający był jedynie tłum, który rzucił sie na palenie gumy i kjs jak na świerze mięcho. jak posłuchałem rozmów "tłumowiczów" to smiało stwierdzam że większość znalazła się tam przypadkowo i pojęcia o tuningu czymotoryzacji zabardzo nie mieli. ale tak to już bywa na takich imprezach.
czekam na kolejny zlocik z niecierpliwością.
pozdro dla wszystkich z KTSW

Zajefajna imprezka nie ma co chociaz te ochroniarze hmmm ....n/c
furki spoko chociaz liczylem na wiecej fajna ekipa z lublina przyjechala ta Alfa była zajebista omg
Pozdrawiam i czesc bo nowy tu jestem