2 Nowi klubowicze !!!!! I podziekowania.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie oceniam klubowiczów bo niektórzy pokazali klase inni nie :

Mamy 2 pewnych Memberów - Napalony stał sie 100% klubowiczem .

Drugi klubowicz to Rzeszowiak.... Przyjety na zasadzie jak Rapcio bez prawka !!!!!
I nie ma gadanie eeeee o - po prostu dzisiaj pokazał co potrafi !!!!

Zasługuje na to by nim być.

Ogólnie chciałem podziekowac wszystkim .... Pomogło wiele osób niezrzeszonych.

Mam tylko jedną prosbe za miesiac jest spotkanie klubowe.
Jak mozecie weźcie bilety ktore zostały...

Aha dziekuje klubom z całej Polski .

Z Rzeszowa
Nowej Sarzyny
Lublina
Janowa Lubelskiego
Kielc
Tarnobrzega
Warszawy
Krakowa
Nowego Sącza
Jarosławia
Sandomierza
Krakowa
I wszystkim pominiętym !!!!
Aha Najwieksze podziekowania
Dla Firmy ProjektXS
Dla Nx polska W tym wspaniałego kierowca Vipera.
Kierowcom BMW z Tarnobrzega
I najwazniejsze : Motocyjklistom którzy starali sie pokazac klase chociaz niektórzy przesadzali na parkingu.

Aha i kierowcy Quada !!!!!

ja również chcialem podziekowac tym wszystkim których wymienic czuczu bo ten was nie bylo by tej spoko imprezy oby tak dalej a niedlugo bedzie tak jak w modlinie (trzeba wybudowac lotnisko;p)

Cytat:
Drugi klubowicz to Rzeszowiak.... Przyjety na zasadzie jak Rapcio bez prawka !!!!!

Wykazal duze zaangazowanie w organizacje imprezy, ten wklad musi byc doceniony. (co nie mozna powiedziec o niektorych klubowiczach, oj czarne chmury sie zbieraja... )

Napalony WITAMY

Dziekuje tez wszystkim obecnym ktozy przyczynili sie do tego aby zlot wypadl jak najlepiej.
Bez zainteresowania tych ze osob bylo by owiele ciezej to wszystko ogarnac.

Dzieki wam uczestnikom jak i osoba pomagajacym nam udalo sie stworzyc niesamowita atmosfere...

Pozdrowka 4 all

Witam nowych bardzo goraco
Pozdrawiam.

Dzieki chlopaki za przyejcie do waszego klubu , mam nadzieje ze sie na mnie nigdy nie zawiedziecie pozdro dla calego klubu KTSW aha i jeszcze jedno dzieki dla Kosy i Rafauu za popchanie mnie wczoraj bo mi akumulatorek padl dzieki chlopaki

Witam i ja was rowniez goraco w gronie klubowiczow jak ze zasczytnego klubu jakim jest Klub Tuning Stalowa Wola

A tak serio fajnie ze jestescie juz w pelni z nami.

Ja tez widam "żoltodziobych" i mam nadzieje ze jak najdluzej w naszej rodzince (gej club'ie ) pozostaniecie. Pozdrawiam

chopaki dzięki dzieki!! nie liczyłem na memberstwo w tym sezonie ale jak już jestem to spoczko !! aha czuczu zo z tą koszulką dla mnie moge se już zamówić ??

Ładnie panie Michale, klubowicz pełną gębą zasłużyłeś sobie

Witam wszystkich nowych klubowiczów Napalonego i Rzeszowiaka którzy naprawde sie starali i zasłuzyli na to aby byc w naszym wspaniałym klubie pozdro!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2004-10-25 16:24:34 ]

Hej. Now wreszcie chcialoby siepowiedziec. Mialem wlasnie w trakcie przygotowania do zlotu okazje poznac Rzeszowiaka, i wiezcie mi, w przed dzien zlotu siedzial z nami do okolo 3 w nocy i ukladal opony, szacuken, maly-wielki czlowieku
A Naopalonego nie mialem jeszcze okazji poznac, ale widzialem ze zrobil wiecej niz nie jeden klubowicz.
Fajnie Was widziec w klubie

dzięki czaruś ty też jesteś spoko !!

Witajcie w klubie...ale nie cieszcie się tak mocno jeszcze was ochrzcimy no nie chłopaki...ja już coś wymyślę...a w szczególności dla Rzeszowiaka...ojjoojoj ale mi pomysły już się pojawiają..hehe

Heh. No ja tez mam pewien utajniony plan :> ale to chyba powinnismy obgadac na spotkanku

Moje gratulacje dla rzeszowiaka i napalonego

Cytat:
2004-10-25 18:47:39, kosagti pisze:
Witajcie w klubie...ale nie cieszcie się tak mocno jeszcze was ochrzcimy no nie chłopaki...ja już coś wymyślę...a w szczególności dla Rzeszowiaka...ojjoojoj ale mi pomysły już się pojawiają..hehe

Do tego musi tez byc dodany Geo, bo takowego testu nie przechodzil. Ja tez mam pomysl, ale wydaje sie dosc drastyczny ( ma ktos traktor do pozyczenia?? ).

No wiec specjalnie na ta okazje kupilem dla rzeszowiaka i geoo to co widac na zdjeciu Juz niechce mowic do czego to bedzie sluzyc ale napewno bedzie fajnie

ehehe dobre z tym prezentem

NO panowie jakby nie patrzec tak jak kazdy przyznal ze nasz klub nawiazuje do Gey-Clubu . A co !

Cytat:
NO panowie jakby nie patrzec tak jak kazdy przyznal ze nasz klub nawiazuje do Gey-Clubu . A co !

Heh Cos sugerujesz Gallusku

Cytat:
No wiec specjalnie na ta okazje kupilem dla rzeszowiaka i geoo to co widac na zdjeciu Juz niechce mowic do czego to bedzie sluzyc ale napewno bedzie fajnie

To moze zeby mialo to powiazanie z motoryzacja kupimy wazeline techniczna