MotoNews.pl

Monster Truck Madness i wiele innych :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!
Podczas gdy zlocik w Stalowce dobiegal konca, ja tutaj po drugiej stronie oceanu wybralem sie wraz z Zoomem, kumplem Radkiem i moim tata do Englishtown na taka imprezke pt."Monster Madness".Bylo troche zimno ale bylo warto to co tam zobaczylismy.
Na zywo widzialem Grave Digger'a, ktorego zawsze bylem powiedzmy ze fanem kiedy bylem mlodszy ogladajac monster trucks na DSF czy Eurosporcie.Oczywiscie procze tego byly inne jak Equalizer czy Bigfoot .Ryk niesamowity.Ale to nie bylo to co zrobilo na mnie najwieksze wrazenie.Mianowicie chodzi o Jetcars, auta z napedem odrzutowym ulala nazwa mowi sama za siebie.Siedzac na trybunach mozna bylo sie czuc jak na pasie startowym na lotnisku.Ogien buchal z nich na dobre pare metrow, nie mowiac o wszechobecnym dzwieku.Na 1/4 osiagneli predkosc 267 mph w czasie 5,9... s czyli jakies 445 km/h.Cos nie wyobrazalnego.Nakrecilem to aparatem wiec jakosc jest jaka jest. Co pozatym.Byli kolesie co skakali na motorkach po rampach.Tez cos niesamowitego, nie samowite wyczyny, taka sama wysokosc na jaka sie unosili byla nie samowite nie mowiac o numerach jakie zrobili.Tu niestety najlepszych nie udalo mi sie uchwycic.Nie wiem co wiecej napisac.Bylo naprawde super.

FOTKI

Yeah. Imprezka byla przednia. Dzieki rybalski ze wpadliscie po mnie Dla mnie calkowitym odlotem byly te furki z napedem odrzutowym.Juz postanowilem ze bede tu siedzial dotad, az kupie sobie auto ktore bedzie tak przyspieszac jak one
Szczegolnie polecam fimlik numer 14
Pozdrawiam.

niom łandie ładnie odbiliscie zlot ktsw
zdiecia ładnie filmii sie sciagaja wiec nie moge ich jeszcze ocenic
ale tez bym z chcecia poogladal takie cuda

wiec nie tylko my mielismy taka zabawe

Zoom mi też kup jkieś fajne autko...może być nawet ...hymmm,...Viper hehe....Adres Ci podam za chwilę...Pozdro....

Dla mnie zoom wystarczy jakas sama buda po jakiej tam skacza te potworki, najlepiej to by byl Mustang '67 z silnikiem Shelby, tak przy okazji .

Zoom ty do roboty i zarabiaj mi na tego viper a nie po jakis imprezach ganiasz i tracisz kase...do wiosny ma być ...chyba mi nie odmówisz no nie...

Cytat:
2004-10-25 20:26:22, _Gallus_ pisze:
Dla mnie zoom wystarczy jakas sama buda po jakiej tam skacza te potworki, najlepiej to by byl Mustang '67 z silnikiem Shelby, tak przy okazji .

Heh, 14stego listopada bedzie na tym samym torze RACE WARS.
Hi-Tech Import VS American Muscule cars Pewnie bedzie ciekawie.

@kosagti Viper mnie nie bawi... no ale jak Ty bedziesz grzeczny to Ci pod choinke kupie (jeszcze nie wiem w jakiej on bedzie skali)
Staram sie jak moge aby najszybciej moc jak najwczesniej stanac na grzybobraniu nowym bolidem
Pozdrawiam.

Cytat:
2004-10-26 01:15:13, zoom pisze:
...RACE WARS. Hi-Tech Import VS American Muscule cars Pewnie bedzie ciekawie....

Haha bobie nie RACE WARS tylko STREET WARS VOL.4 hehehe co nie zmienia faktu ze bedzie tam zajebista imprezka i ze tam pojedziemy

I tak jeszcze , jesli komus by filmiki nie chcialy sie sciagac daje nowy link

FILMIKI

[ wiadomość edytowana przez: rybaiii dnia 2004-10-26 05:17:27 ]