MotoNews.pl
0 Potrzebna instrukcja obsługi LEGANZA (67676/0)

Potrzebna instrukcja obsługi LEGANZA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w jakiejkolwiek postaci: oryginał, ksero, kopia CD...
może ktoś chce wyrzucić i może rzuci w moją stronę?

pozdr
kriscross

Co następny zmienia bryczkę ????

toż dopiero co kupiłem

spoko, instrukcja dla kumpla który posiada espero a jakis czas temu zmienił tico żony na leganzę (niestety bez instrukcji)
trafiają się miłośnicy marki

pozdr
kriscross

witam ja też stałem sie szczęsliwym włascicielem leganzy i na szczeście posiadam instrukcję mogę zrobić ksero i wysłać nr gg 3737455 pozdrawiam

Ostatni... czyli Jacenty gasi światło i zamyka drzwi.

A po co Wam instrukcja
Nie umiecie auta otworzyć

Cytat:
2004-10-25 14:49:23, kriscross pisze:
w jakiejkolwiek postaci: oryginał, ksero, kopia CD... może ktoś chce wyrzucić i może rzuci w moją stronę? pozdr kriscross

kiedyś specjalnie dla kogoś skanowałem...Zaraz poszukam i postaram się wysłać do Ciebie, może się przyda ..póki nie dostaniesz tej papierowej kserówki od Kolegi blosa

P.S. tak szukam szukam....i jakoś dziwnie jest !.....bo może ...jakbyś jeszcze pyknął jakikolwiek namiar na siebie to byłoby super !...niby gdzie to wysłać??...w kosmos ?

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-11-05 17:33:39 ]

Cytat:
2006-11-05 17:31:03, bogdan1 pisze:
kiedyś specjalnie dla kogoś skanowałem...Zaraz poszukam i postaram się wysłać do Ciebie, może się przyda ..póki nie dostaniesz tej papierowej kserówki od Kolegi blosa P.S. tak szukam szukam....i jakoś dziwnie jest !.....bo może ...jakbyś jeszcze pyknął jakikolwiek namiar na siebie to byłoby super !...niby gdzie to wysłać??...w kosmos ? [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-11-05 17:33:39 ]

spójrz na daty postów

Rany!
....sorki...ale to wszystko po wczorajszej mordędze...ciągle nie mogę dojść do siebie

A i tak wszystko przez blosa ! to On zacząl

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2006-11-05 18:46:32 ]