Niesamowite furki w klubie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ja tu zajety robieniem zlociku jakos przespalem wazny fakt i uswiadomilem go sobie podczas ogladania fur i wybierania najladniejszych a wiem mamy naprawde niezle perelki w klubie!

Lancia Rafala
Co to on znia zrobil, swiatla od brawo i od astry, dwa kolorki, niesmowicie grajace i wygladajace audio, skorka, felusie 17, niziutki, ciemne sybki no i ten napis mafia. Autko poprostu cudne

Krzysia Calibra
Jest jeszcze ladniejsza niz rok temu jak zostala autkiem zlotu, teraz 2 miejsce w car audio, furka ladnie ospojlerowana, niezle audio ktore nie dosc ze wyglada to naprawde niezle gra, no i jak odwalil silniczek, poprostu bomba.

Danela CRX
Piekny czerwony kolor, niziutkie auto, tez nowe zderzaczki i lampy z tylu, skorka w srodku, niezle audio, skorka. Autko poprostu wyglada bombowo no i zdobylo nagrode najladniejszego crx na zlocie crxow.

Guzika BMW
Guzik niedawno troche przerobil bmke, usunal zaglebienia, ladnie pomalowal, namalowal sobie taza, zmienil lampki, to wszstkie z jego niesamotymi felami (9cali), fotelami od m3 tak ladnie wspolgra ze wedlug mnie jest to jedna z najladniejszym bmek w polsce.

Vilego Maluszek
Poszezony, caly przerobiony, drzwi bez klamek, czysta klapa, zmienione zderzaczki, zmienione obicia w srodku, ciemne szybki, ladny kolorek, alufelusie, niesamowity rysunek smoka. Maluszek poprostu pierwsza klasa.

Poprostu zeby poogladac furki na ktorych widok oczy dretwieja nie trzeba jechac dalej niz na spotkanie klubowe! A do tego kazdy z nich ma czym depnac no moze oprucz vilego

Jestem dumny z was chlopaki.

tylko pozazdroscic takich carow

zgadzam sie z toba adas ze te autka załógują na miano "niesamowitej furki klubu".Tylko szkoda ze niestety ja nie mogłem byc docieniony i sie popisac na tym zlocie moimi przróbkami poprostu wszyskie moje plany "szlag trafił",zawiodła firma która miał mi dostarczyć spoilery ,mało tego po dostarczeniu jednego z nich tylko okazało się ze nie pasuje wymiary miał tak jak do fiesty chyba,mniejsz z tym miałem miec autko przerobione w 100% a tu totalna klapa .Mam nadziej ze na nastepnym zlocie zostane doceniony i zasłuze na miano "niesamowitej furki klubu" bede sie o to bardzo starał.Pozdrawiam wszystkich klubowiczów i fanow KTSW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja tam sie ciesze ze mam zwykłe auto.
Jestem praktycnie u kazdego na fotkach .....
Wiec pomimo braku spoilerów auto sie podobało......

A p ozimie bedzie się podobać bardziej ..

Heh dzięki Adaś, a kiedy ty do nas dołączysz???

Cytat:
2004-10-26 17:18:59, MAJER pisze:
zgadzam sie z toba adas ze te autka załógują na miano "niesamowitej furki klubu".Tylko szkoda ze niestety ja nie mogłem byc docieniony i sie popisac na tym zlocie moimi przróbkami poprostu wszyskie moje plany "szlag trafił",zawiodła firma która miał mi dostarczyć spoilery ,mało tego po dostarczeniu jednego z nich tylko okazało się ze nie pasuje wymiary miał tak jak do fiesty chyba,mniejsz z tym miałem miec autko przerobione w 100% a tu totalna klapa .Mam nadziej ze na nastepnym zlocie zostane doceniony i zasłuze na miano "niesamowitej furki klubu" bede sie o to bardzo starał.Pozdrawiam wszystkich klubowiczów i fanow KTSW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czekamy z niecierpliwoscia A na zlocie wykazales sie czyms innym, tez totalnie niezlym

a czym sie majer wykazał może byś Adamo cos napisał co takiego niezwykłego zrobił !!

Cytat:
2004-10-26 19:37:54, rzeszowiak pisze:
a czym sie majer wykazał może byś Adamo cos napisał co takiego niezwykłego zrobił !!

No jak to Mayer swietnie tanczy breaka

swietnie to bedzie na nastepnym zlocie bede próbował przez cały zlot przyciagac ludzi róznymi atrakcjami zorganizowac jakies party z dobra muza na zakoncznie zlotu i przedewszystkim wiele konkósów które maja na celu przyciagnac uwage ziedzajcym jak i zarówno uczestników tego zlotu jak na to dostane pozwolenie to wreszcie sie wykaze i no na nastepny zlocik cara juz bedzie zrobiony.A co do breka to moze az tak swietnie nie taŃCZE ALE ZA TO DANCE ELECTRO to juz inna bajka heeh pozdro !!!!!!!!!!!!!!!!

Szkoda ze wiekszosc autek idzie w tuning optyczny... Ja tam plastiku (spojlerow) nie lubie. Wole seryjne auta z nieseryjnymi motorkami. No ale tak juz jest w naszym kraju ze niekazdego niestety nie jest stac na spelnienie swoich marzen tuningowych. Nie przecze rownierz ze auta wymienione przez Pinga kiepsko zrobione. Mi sie bardzo podobaja i doceniam trud i serce wlozone w te furki i w te ktore nie byly wymienione. Trzeba tez patrzec na ludzi ktorzy maja wielkie chceci ale niestety nie zawsze moga...
Pozdrawiam.

myśle w przyszył roku pare ładnych furek jeszcze do nas dołączy !!

dzieki Pingu ,ze uwazasz mojego prodiza za godnego uwagi a szczerze autek w stalowce jest naprawde jeszcze sporo co mogly by nalezec do klubu ale nie wszyscy maja takie hobby jak My tylko maja spoczo furki , ale teraz naprawde (nie urazajac nikogo) cieszy mnie to ze w klubie sa skladki i teraz widac komu zalezy na naszym klubie i kto oprocz auta chce sie trzymac razem i cos razem osiagnac , bo razem zawsze mozna wiecej

P.S. profesor Miodek by mnie zadusil za tak zbudowane zdanie i strasznie rozbudowane , ale jak trza to trza

Pozdrawiam

Guzol z bordo 12 letniego prodiza

No no chopcy zostali wyróżnieni

Ja także im gratuluje zajebistych furek

szcególnie koledze z Lanci

Cytat:
2004-11-06 01:49:42, kopnik_ pisze:
No no chopcy zostali wyróżnieni Ja także im gratuluje zajebistych furek szcególnie koledze z Lanci

Tenks Kopnik! A jak tam twój popierdalacz??