Gdzie jestesmy? Gazety,telewizja,radio

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec tu piszemy w jakich gazetach jestesmy.
A wiec bedziemy napewno w leliwie, telewizji Stalowa Wola, juz niedlugo w echu Dnia.
A dzis 26.10.2004 jestesmy w Nowinach pod tytulem Rekordowy Zlot

Echo Dnia klamie i dostosowuje rzeczywistosc do wlasnych celow, w redakcji pracuja same lewary ktorym sie faktow sprawdzic ni e chce badz tez specjalnie ubarwiaja by zwiekszyc zainteresowanie, a jak sie ich opierdzieli to zganiaja wszystko na swiadkow zdarzenia, tak wiec nie ma sie czym chwalic bo ktos kto zna prawdziwe oblicze tej gazety napewno bedzie traktowal ich wypociny z przymrozeniem oka.

Pozdrawiam

Po przeczytaniu tego zn owin nei chce czytac reszty.
Stek bzdur i nieprawdy..
Naopisali tekst jakbym ja powiedział o zachodniopomorskim ...... troche to dziwne ......Prasa kłamie.

Cytat:
2004-10-26 16:01:14, Samael pisze:
Echo Dnia klamie i dostosowuje rzeczywistosc do wlasnych celow, w redakcji pracuja same lewary ktorym sie faktow sprawdzic ni e chce badz tez specjalnie ubarwiaja by zwiekszyc zainteresowanie, a jak sie ich opierdzieli to zganiaja wszystko na swiadkow zdarzenia, tak wiec nie ma sie czym chwalic bo ktos kto zna prawdziwe oblicze tej gazety napewno bedzie traktowal ich wypociny z przymrozeniem oka. Pozdrawiam

dzieki jestem wolnym strzelcem w echo dnia

Cytat:
2004-10-26 17:02:46, CZUCZU pisze:
Po przeczytaniu tego zn owin nei chce czytac reszty. Stek bzdur i nieprawdy.. Naopisali tekst jakbym ja powiedział o zachodniopomorskim ...... troche to dziwne ......Prasa kłamie.

A co zle napisali? Z tego co wiem to nawet fajnie?

a czy ktos mógłby umiescic przeskanowany artukół bo nie kupiłem sobie gazety

No wlasnie czekamy na skany , bo dzis pytalem w empiku i nie maja Nowin

no chlopaki dajcie to na forumie, bokurde tu nie ma tej gazetki w kioskach

Czuczu fajny tekst i ty fajnie wystapiles.
Tekst fajny i smieszny .Najlepszy tekst "Dodge viper jest znany kazdemu fanowi tuningu - spotyka si go na wszystkich zlotach"

a ja szukalem cos na temat zlotu na stronie int nowin i echo dnia a tam ani widu ani slychu po prostu nic

Cytat:
2004-10-26 21:51:44, Stecyk pisze:
a ja szukalem cos na temat zlotu na stronie int nowin i echo dnia a tam ani widu ani slychu po prostu nic

No wlasnie, ja pytalem chlopakow pod blokiem i na Zoliborzu tez nic o tym nie wiedza .

Pingu chodzi o to ze ja nic takiego nie mówiłem .....

Pingu chodzi o to ze ja nic takiego nie mówiłem .....

Dzisiaj widzialem wzmianke o zlocie w telewizji miejskiej.

Pokazali vipera w KJSie i paleniu gumki, przejazdy bejcy, motorki i praktycznie tyle. Ale ogolnie mi sie podobalo. Wzmianka moze 5 minutowa ale po mojemu OK.

Acha no i oczywiscie pokazali piekny wyczyn GRZESIA CZARKA USA CETNARSKIEGO --- Naprawde co ten Grzes nie zrobi zeby sie w telewizji znalezc

Cytat:
2004-10-26 19:30:39, Pingu pisze:
dzieki jestem wolnym strzelcem w echo dnia

no moze sie troche zapedzilem, chodzi mi glownie o goscia ktory pod artykulami sie podpisuje ZS

Miniaczku, nagraj mi ten filmik. Jak bede stary i bede siedzial w bujanym fotelu, to powiem wnukom ze to ja jezdzilem na 2 kolach i ze Viper tak nie potrafil

Heh. A tak na serio to nich ktos z laski swojej wrzuci to na neta

Czarek mam 10 mb w tym jak ty lecisz bokiem.
mam artykuly ze stachety i nowin dzisiaj poskanuje.
Ps. Nei dotrzymujemy warunków umowy ! nie ma infa o sponsorach adam nigdzie !!!! Kazałes mi móiec ze p ozlocie zaraz a tu dupa....

Postaram sie nagrac cyfrowka stawiajac ja na statywie przed telewizorem. Nie wiem jak to wyjdzie ale zawsze to szybko na kompa bedzie mozna wrzucic.

Zdjecia artykolow tez zrobie i podesle komus na serwer to zapoda na forumiku

Cytat:
2004-10-28 09:46:40, CZUCZU pisze:
Czarek mam 10 mb w tym jak ty lecisz bokiem. mam artykuly ze stachety i nowin dzisiaj poskanuje. Ps. Nei dotrzymujemy warunków umowy ! nie ma infa o sponsorach adam nigdzie !!!! Kazałes mi móiec ze p ozlocie zaraz a tu dupa....

Czucz dotrzymujemy skad mam wiedziec kto puszcza artykuly i co mam ich lapac i dawac im reklamy naszych sposorow
Sprawa ma sie inaczej. Napisze artykul do Echa Dnia opisujacy mniewiecej imprezke i w ktorym beda podziekowania dla wszystkich sposorow napisane w ten sposob aby ludzi sie dowiedzieli dzieki komu taka impreza miala miejsce bytu!
Nic nie lamie:
obiecana reklama na stronie - jest
obiecana reklama w gazecie - byla
obiecana reklama w radiu - byla
obiecana reklama na plakatach (dodatkowo i na ulotkach) - byla
obiecana reklama na zlocie - byla
kto chcial mogl na zlocie sie wysttawic, rozdac ulotki, wystawic swoja reklame, co tylko chcial!
obiecana reklama po zlocie -bedzie

I teraz porownujac to z innymi imprezami - naprawde staramy sie odwdzieczyc!
o

ja dzis czytałem w sztafecie mam ten wycinek jutro mzoe wysle do czucza przskanowane ale tez mało barzdo mało