CHĘTNI NA MODLITWE...?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może jeszcze jedna modlitwa...tak tylko pytam jest ktoś chętny..jak tak to....chciałbym się jeszcze pomodlic przed wjazdem Golfinka do garazu bo kolejny wyjazd dopiero ...no właśnie na póżną wiosnę....

Cytat:
2004-10-27 14:48:57, kosagti pisze:
Może jeszcze jedna modlitwa...tak tylko pytam jest ktoś chętny..jak tak to....chciałbym się jeszcze pomodlic przed wjazdem Golfinka do garazu bo kolejny wyjazd dopiero ...no właśnie na póżną wiosnę....

No właśnie kosa zrobiło by się jeszcze jakąś modlitwe!!!
Ja jestem chętny!!

no to zbieramy wiernych na modlitwę...

Cytat:
2004-10-27 15:31:10, kosagti pisze:
no to zbieramy wiernych na modlitwę...

No jasne kosa Ludzie Pisać kto chce jeszcze sie pomodlić!!

chyba wszyscy stracili wiarą...ale ja ich nawrócę hehe

Cytat:
2004-10-27 15:35:50, kosagti pisze:
chyba wszyscy stracili wiarą...ale ja ich nawrócę hehe

Idżcie w pokoju.......KTSW

Moze troszke odsapniecia proponuje mala modlitwe za jakis czas tylko w gronie klubowym

Cytat:
2004-10-27 15:39:14, Pingu pisze:
Moze troszke odsapniecia proponuje mala modlitwe za jakis czas tylko w gronie klubowym

nO PINGU ZRÓBMY COŚ TAKIEGO!!

dragster zauważyłeś ..kolejny który odchodzi od wiary-Pingu...pokute mu...odbierzemy ci modlitewnik to inaczej się będzie wypowiadał hehe...

Mnie jak zwykle sie nie pytajcie tylko mowcie kiedy

A KOSA widze ze jakis tuning sie szykuje na max'a skoro auto na cala zime do garazu wedruje. Czyzby VR6 w czerwonego diabla wsadzisz????

Cytat:
2004-10-27 15:42:38, kosagti pisze:
dragster zauważyłeś ..kolejny który odchodzi od wiary-Pingu...pokute mu...odbierzemy ci modlitewnik to inaczej się będzie wypowiadał hehe...

No jacha kosa

chyba jeszcze nie ta zima Minio ale kto wie...cóż robić w zimowe wieczory...hehe

Ja odpadam za zimno ....

CZU a co z ciebie taki zmarzluch.

Zbierzemy sie w kupe i cie grzac bedziemy. Nie marudz

ja jestem za modlitwa i mały od megane coupe tez jest za

Heheh. Widze ze sie posty i inne obrzadki zblizaja to i trzeba sie wyspowiadac. Ta tylko zaleje wody swieconej i jade, piszcie tylko kiedy, albo lepiej z tajniaka dajcie cynka coby nie wpadly te demony, antychrysty

A ja jestem przeciw i mówie ze ejzel izrobimy togrono waskie ....
i nei wczesniej jak polowa listopada - adama studia ...

Czuczu ty bezbożniku...już ja zastosuje dla ciebie specjalną pokute...na modlitwe marsz ale to już!!

Taaaaaaaaaaa, ja to bym mu biczowanie zastosowal i to pejczem skorzanym, moze Rapcio ma taki?? To bysmy mu pokazali co to znaczy wykrecanie sie od modlitwy

ja tam tez bym sie wybrał na modlitwe bo mojemu carowi wiaraa słabnie ale przydało bysie żeby ona była jak bedzie widno bo w nocy to tak nie zabardzo jest fajnie pozdro!!!!!!!!