Chce ktoś welury?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Byłem dzisiaj u gościa i kupowałem parę dupereli do mojego rozbitka.
Stoi u gościa wrak esperaka (2.0) z fotelami welurowymi.
Trochę brudne ale chyba nie uszkodzone.

Jak ktoś chętny mogę zapytać o cenę...

Pozdro

Navi
Espero Serial Killer

A w jakim kolorze? Trzeba by pewnie też boczki brać, żeby było w jednym odcieniu

Szare. Innych welurów nie widziałem.
Co do boczków - fakt nie wziąłem tego pod uwagę. A z tym będzie problem, bo drzwi chyba już nie było...

Pozdro

Navi
Espero Serial Killer

eh przez chwile sie podjaralem ale chyba summa sumarum taniej mi wyjdzie naprawa fotela kierowcy niz wymiana wszystkiego ..bo komplet pewnie najmarniej z 500

Ja jestem baaaaardzo zainteresowany tymi fotelami!!!
Bardzo Cię proszę zapytaj o cenę!!! Interesują mnie obydwa fotele przednie i cała kanapa... jeśli boczków by nie było no to trudno - obejdzie się...
No i niech właściciel ustalając cenę ma na względzie to że są one brudne (jak wcześniej napisałeś)
...i przyjżał byś się dokładnie czy nie są one mocno zniszczone...powycierane...połamane...
Z GÓRY DZIĘKI !!!

350 pln za wszystko z boczkami.... .

Rozumiem, że trzaby to wcześniej dokładnie obejrzeć, są przywalone gratami... ale...

Pozdro

Navi

Espero Serial Killer

Łukaszu jak będziesz w oklicach Białegostoku to zajedź do Dobrzyniewa Kościelnego na szrot - tam jest gruchnięte espero 1,8 i siedzenia całe z boczkami i welurem są (tył kanapa też)
a najlepiej wejdz na stronkę ambit.pl i poszukaj w częsciach - podlaskie województwo a jak nie znajdziesz to zadzwon do nich

A nie było tam może kierunków przednich lewych?

kierunków nie było (rozbity przód)
Siedzenia w stanie całkiem całkiem....

(...)

Ściągnijcie sobie zdjęcia z tego linku

jakość zdjęć taka sobie.

Pozdro

Navi
Espero Serial Killer

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2004-10-28 15:56:41 ]

ja mam blisko bardzo do tego Dobrzyniewa i jak ktos cos chce to moge podjechac i obadac czy maja i o cene

Na tym
zdjęciu widzę kierunek. Można by go jakoś sprawdzić czy nie jest uszkodzony i ewentualnie zakupić?

Tam się panowie taki rarytas jak oryginalne (???) kołpaki marnuje, a wy o jakichś kierunkach.

Nie inwestujcie za bardzo w te nasze graty, szczerze i dobrze Wam radzę

No JACO, co jak, co, ale kierunek z Jelcza to jakby powiedzieć... ciulasto wygląda.

PS. piotr'ek nigdy nie zainwestował więcej niż 100 zł w złomiaka-esperaka. Radio, głośniki, centralny czy ściemniacz oświetlenia w godzinę mogę wymontować

Ja nie inwestuje. Ja musze kupic kierunek bo mam potłuczony. Ledwo przeszedłem przegląd, a 120 zeta za nówke białą to mi się nie chce wydawać. A ten jest taki jak potrzeba. Gdzie ten szrot, jakieś namiary? Jest możliwość, żeby go ktoś oblukał czy nie jest połamany i podał cenę?

Nie chodzi mi o kierunek, tylko o welury

Cytat:
2004-10-28 16:20:20, draco_pl pisze:
Na tym zdjęciu widzę kierunek. Można by go jakoś sprawdzić czy nie jest uszkodzony i ewentualnie zakupić?

Połamany.
Ja też szukam kierunków a tego nie wziąłem

Navi

No cóż. trudno się mówi.

Połamany... jak połamany. Przecież z tego się nie strzela. Tu się podpiłuj, tam podklei, przykręci i będzie gites

Ja tam wolę za 10 - 20 zł kupić całe..

Navi