MOst milenijny juz oddany

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mialem dzis przyjemnosc bujnac sie mostem milenijnym ...
demn .. super prosta ) normalnie czadzior hehehe trza sie tam kiedys wieczorem wybrac na jakas prosta

co do mostu nie mam zastrzezen oswitlenie piekne bla bla bla to wyjazd na osobowice waski .. dostanie sie do mostu trzebnickiego to juzkoshmar .. stalem 10 min w korq pewnie szybciej bym przelecial kolo HITA

ale dobrze jest ..

no ja tez bylem i widzialem nawet sie przeszedlem (okolo polnocy obydwie zatoczki autobusowe byly zawalone autami ) Most jest calkiem calkiem

zrobiles jakies ciekawe foty ?
jak jechalem kolo 7 nielze nad mostem ksierzyc bylo widac szkoda ze nie mialem aparatu ble

nie mialem aparatu, bo przypadkiem tam pojechalem

Tez widzialem, w sumie to widuje go codziennie
Blue Light daje rade
Tak sobie pomyslalem ze w nowej oprawie mozemy robic spoty na parkingu pod mostem. Cisza, spokoj, i ten zajebisty widok

moze jakis wieczorny spontan ?????????????????????? w so lub nie ?

Jestem za. Mi bardziej niedziela pasuje wieczor ale jakos sie dostosuje jak cos

I róbcie zdjecia bo chetnie obejrze ten Wasz Most Milenijny

Ja też chetnie bym wpadl na spota pod most... w niedziele wieczorkiem. Versu, gdyby co to daj znac jakims smsem.

na niedziele i ja sie pisze!

a gdzie ten parking jest? GDS cos sie chyba szykowal na spoty tam, ale nie wiem jak to sie skonczylo...

Parking jest dokladnie pod mostem, kolo hali orbita. Dojazd ul. Wejherowska jak na basen (mostem jakby sie chcialo sie nie dojedzie chyba ze ktos ma zamiar skakac )

Dla Storm i innych ciekawskich Zapraszam na stronke mojego kolegi KLIK

we wtorek albo srode go znow zamkna

i zgasza swiatla??????

Cytat:
2004-10-31 01:24:56, versus pisze:
Dla Storm i innych ciekawskich Zapraszam na stronke mojego kolegi KLIK

Moja ciekawosc została zaspokojona... dzieki Versus
Most prezentuje sie super. Ta fotka z mgła fajna

Wypiardowy wiecej nie da sie powiedziec no moze wypiardowy i z przytupem

pozdr

Moze nie bede opryginalny, ale chcialbym zaproponowac spotowanie pod mostem. Czysto ladnie, ochrona interesujaca sie tuningiem (kto dzisiaj byl na spocie to wie) ale co najwazniejsze ze mamy dach nad glowa (przydatne w czasie deszczu i sraków ptakow ) . To tylko propozycja jakby co

Tutaj trzy fotki z dzisiejszego spota...

SMAGI 1
SMAGI 2
SMAGI 3

[ wiadomość edytowana przez: versus dnia 2004-10-31 21:37:41 ]

Mi nie wchodza te fotki...