| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-10-30 18:39:19 ...oto one. |
dcnt MEGA ŁADZIARZ Audi 80, Land Rover ... Pilzno | 2004-10-30 18:46:16
Nic dodac nic ujac, to kolejny powod do zadowolenia z naszych autek |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-10-30 20:31:19 aha, tak, owszem Misiek, Docent..... I zlodzieje tylko czychaja na wasze lady....
gadanie. Kradli ZAWSZE i ZAWSZE DUZO!!! Mnie probowali squbnac malucha, za ladzianke tez sie nie raz brali - i przeciez nie przez import. a teraz po prostu jest jakze piekne wytlumaczenie dla niskiej wykrywalnosci ww przestepstw. juz dawno mowilem - szariat! Lapy ucinaC!!! ja sie boje czegos innego - ze sprowadza naprawde ZLOM. Nie mowie o starym, lecz sprawnym technicznie aucie, ale o taki faktycznie styranym. Ostatnio sasiad jara sie swoim nowym nabytkiem - jetta z 1984. Bita, ale "lekko, maska, blotniki, drzwi" - a przebieg - nieznany. I takich trza sie bac. Wyjedzie na ulice, kolo odpadnie.... to samo 30-letnie kredensy, maluchy tudziez zuki - to jest dopiero zagrozenie. a zlodzieje byli, sa i beda. A import uzywek ch. ma do tego. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-10-31 00:09:34
a to na pewno. bo dbasz, remontujesz... a popatrz ilu ludzi naprawia takie auta mlotkiem, drutem, klejem... ja tych sie boje. Nie zadbane auto zapalenca-hobbysty jest grozne, chocby mialo 80 lat... ale taki 20paroletni chynch, ktory mial n wlascicieli, zaden o auto nie dbal, a naprawiali cos kiedy odpadlo. Oczywiscie czesciami ze szrotu, pod blokiem, bo taniej. znam osobiscie takiego, co pol roku jezdzil z hamulcem dzialajacym po 2-3 depnieciach pedalu... Na sczescie ktos mu ukradl to cudo (oczywiscie "zachodnie" i bezwypadkowe i po przegladzie). ja za mojego zachodniego grata zdrowo przeplacilem (wg krajowych standardow), a kiedy uparlem sie jechac na LEGALNy przeglad patzrono na mnie jak na ufo. ale teraz nie boje sie przekroczyc setke z dzieciakiem na pokladzie.A moglem kupic golfa za 100 euro... nie? nowym zrobilem dopiero z 1000 km a ufam mu juz prawie jak ladziance, ktora ujedzdam czwarty rok...nie boje sie, ze kolo odpadnie |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2004-10-31 00:20:57 GDYBY KTOS CZYTAL UWAZNIEJ,TO CO JA PISZE!!! Wysłany: 2004-10-30 08:50:10 Powiadom o tym poście #955839 (...) Poza tym, w arkadii (a tam tez jest leroy - najblizej mam tam do niego) kradna samochody-kumplowi w czwartek felicje podpie......li (Tuczy, bo kradzione) Pozdr |
1Bobo SYMPATYCZNY GOŚĆ 2107 `96 1.7i :) Warszawa | 2004-10-31 01:36:51 Adasco import ma do tego i to duzo!!
Jest dokladnie tak jak pisza w artykule!! Czesto bywam na szrocie, mam tam znajomego i to wszystko juz mowil pare miesciecy temu, na wszystko jest popyt!! Jest popyt na czesci to kradna |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-10-31 09:26:23 NIE! to tylko usprawiedliwienie dla ogolnego wzrostu kradziezy. To, ze sady sa nieskuteczne i ze ludzie sami napedzaja zlodziejski rynek nie ma tu nic do rzeczy, prawda? |
dcnt MEGA ŁADZIARZ Audi 80, Land Rover ... Pilzno | 2004-10-31 16:02:13
A gdyby przecietny polak zarabial tyle, ze stac by go bylo na nowe czesci do auta, to wtedy ten zlodziejski rynek by kwitl ? jesli nawet to nie na taka skale jak sie to odbywa teraz !! |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-10-31 20:45:25 fakt, ze zlodziejstwo napedza bieda...
ale nawet dosc zamozni ludzie kupuja kradzione rzeczy.... |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-10-31 23:22:54 Ostatnio zrobiono taką prowokację dziennikarską i sprzedawano używane lampki na groby i ludzie też kupowali (nie wyglądali na takich, których nie stać na na zapłacenie 50 gr. więcej...). |
soop SYMPATYCZNY GOŚĆ PT Cruiser 2.4L Limi ... Białystok | 2004-11-01 11:04:23 Nic nie usprawiedliwia skurw.....stwa, zlodziejstwa, kurestwa, prostytucji itp. a juz na pewno nie sytuacja materialna. Uczciwej roboty w tym kraju jest po pachy - z pewnoscia ciezkiej i prawdopodobnie malo platnej ale na pewno nie zmuszajacej do wpychania reki do cudzej kieszeni.
Ps. A z tymi lampkami to ci co to kupowali to juz najgorsze lachy. [ wiadomość edytowana przez: soop dnia 2004-11-01 11:05:21 ] |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2004-11-01 11:37:51 Witam
Hmmm... dla nas widocznym efektem masowego sprowadzania aut z zachodu, jest hmmmm.... gremialny odpływ części klubowiczów w kierunku Golfów, Jett, i inych marek, kiedy okazało się że ze można tanio kupic niemieckiego klocka, wileu z naszego grona porzuciło Ładne.., hmmm... ciekawe tylko czemu na niemieckich stronach i giełdach łądy tak nie tsaniały, szukałem , bo miałem przez chwilę nadzieję kupić jaką nowszą z lepszym silnikiem 2107, ale poza zasaięgiem finasowym Zostaję więc przy swojej |
dcnt MEGA ŁADZIARZ Audi 80, Land Rover ... Pilzno | 2004-11-01 12:03:36
Bylem w austrii przez pewien czas i widzialem jak tam traktowane sa zachwalane u nas golfy - w podobny sposob jak u nas maluszki, jest to najbardziej popularne autko, wykorzystywane do wszystkiego, od przewozu osob na pikniki wycieczki itp do przewozu np cementu desek i innych tego typu rzeczy, czesto te auta jezdza przeciazone, oni je po prostu nie szanuja !! a potem takiego wytyranego golfa wyczyszcza wypicuja i sprzedaja np polakom, a oni to autko maja za jakis rarytas |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2004-11-01 12:57:28
MIrek, przeca to normalne... gówniane auta tanieją, jak wszędzie, a markowe nie, też jak wszędzie... lada w niemczech ma b. dobrą pozycję... zwłaszcza klasyki. a VałWej to u nich takie auto dla Kowalskiego... |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-11-01 21:21:04 dokladnie. VW to jak sama nazwa juz wskazuje "dla ludu" jest.
czyli do wszystkiego. A golf to juz szczegolna kila. elita jezdzi samochodami "uskimi"... Ruskimi, FRANCuskimi... ooo, to wlasnie ludzie z klasą. a VW to wlasnie dla szaraczkow raczej |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | 2004-11-01 21:25:10 ty Adaś nie dorabiaj ideologii do faktów... francuskie też są gówniane |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2004-11-01 21:48:46
To wytlumacz mi, co robia najczesciej dziewczyny na imprezach i nietylko na imprezach? Wiesz, co kumplowi dziewczyna powiedziala? Ze jazda tramwajem jest niewygodna (przepraszam, za wulgaryzmy, ale czasem watroba sie przewraca *****
Ale czesto tez nieswiadomie, bo przeciez pamietam jeszcze czasy, gdy mozna bylo sobie kupic na gieldach krakowane gry i programy ***** Co do tej drabinki W niemczech, samochód, to mercedesss (opcjonalnie bmw, albo chrystlerek Pozdr |