[O/T] Dzwony - filmy, zdjecia, relacje... itd..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak wlasnie wpadlem na pomysl zeby stworzyc taki topik o dzwonach. Roznej masci, drogowych , rajdowych, wyscigowych, jednym slowem DZWONY.

wklejajcie fotki i linki do filmikow. na pierwszy ogien to:

http://www.motorsportmediamulti.com/Tetsuya_Ota_1998_Japanese_GT/TBK_FAMEFLAME_DK_Tetsuya_Ota-1998_Japanese_GT_Championship_at_Fuji_International_Speedway.mpg

Popieram temat :] Moze byc ciekawie, ostatnio byly 2 linki na forum z fabia i 206 na zakręcie, tez mozna podłączyc tutaj, filmik właśnie zasysam, obejrze, i później poszukam u siebie czegos :]

ale zoltar doj...bales filmem! niech cie szlag!

Tu macie konkretny dzwon.

dzwonki, dzwoneczki, dzwony

No Jesion dobre dobre, ale filmik Zoltara z dzwonem przebija wszystko HARD

Zoltar to że jesteś przechuj to wiem ale to było masakryczne, hardcore film nad filmami........a co z tym drugim.......human-burger???? Fuck ale podle ble............

Cytat:
2004-10-31 12:39:44, DaymoN pisze:
Zoltar to że jesteś przechuj to wiem ale to było masakryczne, hardcore film nad filmami........a co z tym drugim.......human-burger???? Fuck ale podle ble............

drugi nie wysiadl ani nie bylo widac zeby sie ruszal. splonal zywcem w srodku

Przeżył.. Siedział ok. 50sek w płonącym samochodzie zanim go wyciągnęli. Niestety skończylo się to kalectwem (wszystkie 4 kończyny niesprawne) i odszkodowaniem 800 000$ (żądali ponad 2,5mln$).

Cytat:
2004-10-31 12:59:14, schwepes pisze:
Przeżył.. Siedział ok. 50sek w płonącym samochodzie zanim go wyciągnęli. Niestety skończylo się to kalectwem (wszystkie 4 kończyny niesprawne) i odszkodowaniem 800 000$ (żądali ponad 2,5mln$).

to chyba juz wolalbym sie tam upiec na amen ale dzwon niewaski

EDIT:
------
oryginalny link chyba umarl wiec podlinkowalem na moim serwie:
http://www.gra.pl/zoltar/filmy/TBK_FAMEFLAME_DK_Tetsuya_Ota-1998_Japanese_GT_Championship_at_Fuji_International_Speedway.mpeg

[ wiadomość edytowana przez: ZoLt4R dnia 2004-10-31 13:46:04 ]

W filmiku który zapodał Zoltar nikt nie zginął.....poważnie

nie moge sciagnac tego co pisze zoltar, pisze ze nie ma na serwerze czegos takiego. dajcie jakis link bo z tego co czytam to jakis kociol.

>>klik<<

Mocne.....

Mi sie udalo na jakis starych plytach znalesc to:
No przy takiej predkosci to kolo mial duuuuuuuuuzo szczescia
klik 2
klik 3
Troche miesa w powietrzu.....

O qrfffaa... zamiast Furiaci, to jeszcze zaczną na nas moowić dawcy!

Żeby auto przygotowane do sportu było tak "niebezpieczne" to bym się nigdy nie spodziewał. Różne rzeczy już widziałem, ale ze zbiornikiem z przodu to bym się chyba nieco bał jeździć. Bo na pewno w takich autach są odpowiednie wzmocnienia, np. takie:

ale jak dla mnie to i tak hardkorowa konstrukcja. Można przecież wpakować zbiornik w miejsce tylnej kanapy czy cuś...
BTW - niech mnie ktoś oświeci jaki to model ferrarki - 360? Bo z rozumiem że to porsza fuel wybuchnął

Cytat:
2004-10-31 17:33:43, Sajmon pisze:
O qrfffaa... zamiast Furiaci, to jeszcze zaczną na nas moowić dawcy!

A co, czy to ktoś z nas na tych filmach? Albo może my się specjalnie rozbijamy??

No faktycznie nie ciekawie jechac z zbiornikiem na przodzie. a to chyba modena albo maranello.

tylko ze to sa tzw. bezpieczne zbiorniki paliwa.
Wypełnione są w środku jakąś substancją (pianka)

Race gdzie wy widzicie ferrari... na tych dwóch fotkach co wrzuciłeś jest porsche 911 z czego ten pomarańczowy to model w skali 1:18

Cytat:
2004-10-31 18:22:17, maskekk pisze:
(...) a to chyba modena albo maranello.

Modena to 360, w wersji torowej nazywa sie chyba 360 Challenge. MAranello to 550. Ale moge sie mylić .

Cytat:
2004-10-31 18:33:53, AGRUPA pisze:
tylko ze to sa tzw. bezpieczne zbiorniki paliwa. (...)

No właśnie widzę jakie bezpieczne...

Cytat:
2004-10-31 18:38:31, York pisze:
Race gdzie wy widzicie ferrari... na tych dwóch fotkach co wrzuciłeś jest porsche 911 z czego ten pomarańczowy to model w skali 1:18

York, oglądałeś filmik który zapodał Zoltar? Na obu moich fotkach jest 911-ka (964 ten model sie zowie ), ale w tym kraszu na filmie jest 911 (996?), w którą uderza jakaś ferrarka i o ten model nam chodzi .