Żarówka mijania i sprężynka.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ma ktos na zbyciu spręzynke która trzyma włąśnie żarówke mijania? Bo okazuje się ż enie mam tej spreżynki poprzedni właścieciel chyba przepił .
Tak na marginesie to jakie u siebie macie żarówki bo słyszałem że były dwa rodzaje montowane H1 i H3.

pozdrawiam

W mijania i drogowych masz na bank H1, w przeciwmgielnych H3.

A sprężynka... Pewnie nie do kupienia, ale pare osób na forum ma strzaskane reflektory, być może ci pomogą

Cytat:
2004-10-31 21:35:12, Robert_S pisze:
A sprężynka... Pewnie nie do kupienia, ale pare osób na forum ma strzaskane reflektory, być może ci pomogą

Dokładnie nie do kupienia, bo juz pytałem w paru miejscach.
Także jesli ktos ma to bede wdzieczny za pomoc.

Cytat:
2004-10-31 21:41:17, SebaE pisze:
@@@Espero 1.8 NOT CD@@@

SebaE, jak nie CD to jakie masz oznaczenie?? I jakie wyposażenie?? No zaciekawiłeś mnie

Cytat:
2004-10-31 22:43:26, Krzysiek-Diackon pisze:
SebaE, jak nie CD to jakie masz oznaczenie?? I jakie wyposażenie?? No zaciekawiłeś mnie

Colour Design dokładnie takie oznaczenie, wersja na zachód chyba.
Wyposażenie w sumie takie jak w 1.8 CD, prócz tego klima(która w 1.8CD tez jest czesto) no i skóra która raczej czesto nie wystepuje były tez oryginalne alu daewoo. To chyba wszystko

jesli to twoje espere jest w profilu to widac przez szyby ze ma ladnie zrobione wnetrze..moglbys fotki strzelic??

pozdro

Ijeeeeeeeee nowy klubowicz ze slunska no to chłopie widzimy cie na zlocie 7.11 na Muchowcu!!!

Cytat:
2004-11-01 12:01:08, qbaj pisze:
jesli to twoje espere jest w profilu to widac przez szyby ze ma ladnie zrobione wnetrze..moglbys fotki strzelic?? pozdro

tak to to espero, zrobie lepsze fotki bo narazie mam tylko taką.
jak tylko zrobie to zamieszcze.

Cześć.

Mam takie sprężynki na zbyciu. Jak masz kogoś znajomego w W-wie lub okolicach to daj znać albo jak sam będziesz to się odezwij.

W ostateczności prześlij mi emailem adres to damy zarobić poczcie Polskiej.

Najlepszego

Cytat:
2004-11-01 20:37:16, miras pisze:
Cześć. Mam takie sprężynki na zbyciu. Jak masz kogoś znajomego w W-wie lub okolicach to daj znać albo jak sam będziesz to się odezwij. W ostateczności prześlij mi emailem adres to damy zarobić poczcie Polskiej. Najlepszego

Wysłąłem ci adresik na priva bo niestety nikogo w warszawie nie mam

u mnie niestety tez okazalo sie ze poprzedni wlasciciel przepil sprezynke
co moge zastosowac zeby chociaz troche trzymala sie ta zarowka?
bede bardzo wdzieczny a pomoc bo jak auto sie dobrze potrzesie na dziurach to ta luzna zarowka gubi mase i zostaje mi jedno swiatlo
pozdrawiam

Cytat:
2004-11-23 20:40:56, iampinki pisze:
u mnie niestety tez okazalo sie ze poprzedni wlasciciel przepil sprezynke co moge zastosowac zeby chociaz troche trzymala sie ta zarowka? bede bardzo wdzieczny a pomoc bo jak auto sie dobrze potrzesie na dziurach to ta luzna zarowka gubi mase i zostaje mi jedno swiatlo pozdrawiam

ja miałem taki patent ż emiałem szmate włożona w tą plastikowa oprawe która się odkreca, tak że żarówka była mocno dociśnieta, nie ruszała sie wogóle, z tym że nie świeciła idelnie prosto.

przy odrobinie wprawy i cierpliwości sam spreparujesz odpowiednią sprężynkę z kawałka stalowego drutu... np rozprostuj duży spinacz, wymontuj sprężynkę z drugiej lampy żeby mieć wzór i do dzieła!

Cytat:
2004-11-23 23:23:35, Robert_S pisze:
przy odrobinie wprawy i cierpliwości sam spreparujesz odpowiednią sprężynkę z kawałka stalowego drutu... np rozprostuj duży spinacz, wymontuj sprężynkę z drugiej lampy żeby mieć wzór i do dzieła!

Powiem ci że to nie jest takie proste, sam próbowałem, korzystajać z innych spręzynek cos dopasowac i zawsze do końca nie wychodziło, na szczeście dzieki koledze miras'owi (thx again) jestem szcześliwym posiadaczem spręzynki

a ktos wie moze czy od jakiegos innego auta ta sprezynka pasuje?
moze uda mi sie cos na szrocie znalezc...
dzieki

Cytat:
2004-11-27 22:40:25, iampinki pisze:
a ktos wie moze czy od jakiegos innego auta ta sprezynka pasuje? moze uda mi sie cos na szrocie znalezc... dzieki

Napewno nie pasuje z Lanosa, a także z BMW 5 oraz 7 bo akurat takie miałem pod reką. innych nie sprawdzałem