MotoNews.pl

Jakiej firmy felgi?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No właśnie. Tak jak w temacie. Alufelgi jakiej firmy polecacie?
Bardzo ładne wzory rozbi Alessio ale słyszałem, że jak na swoją cenę są bardzo kruche i nie polecają ich. Borbet-y są bardzo fajne ale to wyższa pólka cenowa, podobnie jak BBS. A może ATS albo AEZ? Jakie są Wasze typy?

JA preferuje ATS. Są naprawde dobre i niedrogie. Również bogata oferta. Naprawde polecam....

Cytat:
2004-11-01 00:01:03, Michaello84 pisze:
No właśnie. Tak jak w temacie. Alufelgi jakiej firmy polecacie? Bardzo ładne wzory rozbi Alessio ale słyszałem, że jak na swoją cenę są bardzo kruche i nie polecają ich. Borbet-y są bardzo fajne ale to wyższa pólka cenowa, podobnie jak BBS. A może ATS albo AEZ? Jakie są Wasze typy?

ja preferuje oryginalne - np Irmscher Twin Spoke

no TAKIE

ja polecam felgi REAL sa to felgi lekkie aluminiowe i popularne ze wzoram cienko mi osobiscie sie podobaja felgi TORA i OZ ladne i ciekawe wzory ale ceny nie zaciekawe

Cytat:
Bardzo ładne wzory rozbi Alessio ale słyszałem, że jak na swoją cenę są bardzo kruche i nie polecają ich

Ja mam Alessio Monza 14' i już nie raz wjechałem w dziurę (dużą jak to we Wrocławiu bądź w Wałbrzychu) i nic się nie dzieje. Miałem też Ronala i też nic się nie działo.

ATS górą

Ja pomukam na AEZ'ach które muszę "dopieścić"
w zimie jak założe winter kapcie!

mam AEZ i podobaja mi sie ale za krotko zeby powiedziec jak wytrzymuja... dla mnie w alusiach jest wyglad wazny... TOORA AEZ ATS OZ RIAL...zalezy od wygladu no i ceny... a wytrzymalosc...trudno zmierzyc...nawet super twarda mozna przez przypadek wpasc w duza dziure i koniec;/

A slyszal ktos o felgach WSL???

kup te, jest to naprawde OKAZJA!!!

http://allegro.pl/show_item.php?item=34260144

Chciałbym te borbetki... Zarąbiste są, ale cena też odpowiednia, mimo, że to okazja... Teraz niestety nie mam aż tak dużych pieniędzy a poza tym identyczne tylko troche porysowane mogę mieć za 850zł za komplet... Bo znajomy sprzedaje autko i zostawi dla mnie te felgi.

A inna sprawa jest taka, że to 17 calowe, a ja chcę maksymalnie 16" bo takie wchodzą bez specjalnego przerabiania zawieszenia. Inne to już musiałbym strasznie utwardzić zawieszenie w bardzo niski profil opony założyć. Chciałbym kupić 15" a jakby się trafiły 16" w cenie 15" to wtedy bym wziął 16". Pozdrawiam

na pewno nie bież włoskich artec-ów
są tak cholernie miękkie że przy większej dziurce gną sie

Szczerze mówiąc to nawet nie znam tej firmy. A nie kupię felg nieznanej mi firmy... Jak już coś kupować to porządnego...

firma w polsce znana a w europie nawet bardzo tylko ze robią felgi właśnie na europejskie drogi a nie na nasze

ja mam BBS-Y i jestem bardzo zadowolonymoge polecic

Jżdżę na alusach M&M 15" szerokość 7" już drugi rok i są jak nowe opony na nich mam 195/50/15 jeździ się super ale na drogach bez kolein są tylko trochę drogie ok. 450 zł za sztuke ale mają chomologacje do Astry Caravan.

To sobie wyciągnałem stary temat Ale od tego jest wyszukiwarka

Idzie wiosne więc trzeba kupić jakieś aluski. Prawie się zdecydowałem na Toora 690. (to takie podobne do monzy) Moge je mieć za 430 pln. Co myślicie o tej firmie i o tej cenie.

Cytat:
2005-04-01 00:31:09, MSJ pisze:
To sobie wyciągnałem stary temat Ale od tego jest wyszukiwarka Idzie wiosne więc trzeba kupić jakieś aluski. Prawie się zdecydowałem na Toora 690. (to takie podobne do monzy) Moge je mieć za 430 pln. Co myślicie o tej firmie i o tej cenie.

TOORA mi sie bardzo podoba, niestety niemoge sie wypowiedziec o trwalosci tych felg. Gdybym mial kase na nie to wybralbym jednak chyba inny wzor...np 440 , 670...te ktore Ty wybrales wydaja sie klasyczne a tymczasem TOORA robi bardzo ladne oryginalne wzory..ale to tylko kwestia gustu

czesc
ja wlasnie zamowilem sobie felgi firmy ALUTEC model storm 17``--podobno jedne z lepszych jakosciowo--niedlugo zdiecia

polecam stronke
fajny menadzer felg dla niekturych modeli zdiecia (virtual tunung)z wybranym przez siebie modelem i rozmiarem
www.dunlop.de

[ wiadomość edytowana przez: chaosseba dnia 2005-04-01 12:20:40 ]