Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2004-11-01 21:51:16 hmmmm....
Pytanie proste, banalne wręcz... otwórz drzwi kierowcy, popatrz na "framugę" drzwi w dolnym prawym rogu... Tam masz włącznik (taki czarny gumowy). Wykręć go i oblukaj. |
![]() Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2004-11-01 21:53:39 no tak... 11 sekund za późno ![]() |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-11-02 08:29:33 MOżna jeszcze zrobić jedna rzecz Panowie z tym wyłącznikiem. Otóz ściągnąć gumeczkę wykręcić pstryczek, odpiąć kabelki i przeczyścić styki pstryczka, które lubią zaśniedzieć i może niestykać więc odgłosy będą i kontrolka się świecić będzie. Innego kupować nie ma sensu bo z reguły są krótsze o dosłownie kilka milimentórw (np. sprzedają pstryczki od lanosa lub nexi, które nie pasują długością do espero).
Pozdrawiam |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-11-02 09:25:43
A czy to na pewno chodzi o przednie drzwi? Przecież możliwości może być więcej. 4 drzwi + 2 pokrywy. ![]() Musisz polukać na wszystki wyłączniki przy drzwiach. Popatrz również na wyłączniki przy tylnej klapie i przy przedniej. Może tam sie odłączył kabelek i masuje z karoserią ![]() |
![]() QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-11-02 10:32:23
Jak to nie ma sensu? ![]() Co do samego problemu Jac'a, jak mozesz miec tak zle spasowane drzwi, ze zamykajac je nie wciskaja Ci tego dzyndzla? Co tam przy nim kreciles? Ktorekolwiek drzwi otworzysz to zapali Ci sie ta lampka. Powymieniaj te guziory i bedziesz mial spokoj. Pozdrawiam QLogic |
![]() Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-11-02 10:43:27 QLogic, z autopsji wiem, jak się wykłócałam z gościem w sklepie (ponoć) autoryzowanym Daewoo i wciskał mi ciemnotę, że te dzyndzle będą pasowały do espero. Zanim jednak kupiłam to rozkręciłam tą część i pokazałam panu, że jest zbyt krótka i kontrolka świeci się nadal. Ale jeśli Wam Panowie pasują to chwałasz Wam za to ![]() ![]()
|
Jac Leganza Warszawa | 2004-11-02 19:42:12 sytuacja opanowana, sprawa faktycznie banalna, ale jak to bywa najprostsze rozwiązanie najtrudniej znaleźć... ![]() |
piotr-ek | 2004-11-04 08:12:04 Wyczyszczenie to za mało. Głównym problemem jest miękka sprężynka. |