Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mati_lecha Miłośnik FSO Poznań | 2004-11-03 21:20:44 Dzięki,że napisałeś. Przyznam , że pierwszy raz słyszę o tym Poldku. Sporo za niego zapłaciłeś. Czy to jest Kombi ? |
![]() MacioBA Miłośnik FSO Fiat 125p Rybnik | 2004-11-03 21:26:01 no ładne rzeczy ![]() ![]() pozdro! |
LORD_VADER Lamboronez 1.5LE radom | 2004-11-03 21:34:49 ciekawe! ale jak to w "kraju lecha" bywa malo co na stale zrobic w sie da. czemu ***** nie mogli robic tego silnika, 1.6 z guanosa, 1.4 z roverka, diesel'a od psa nawet tego 2.0 hdi 90KM.
to by sprzedaz ruszylo (chociaz troche) i daloby sygnal ze jak sie zmodernizuje reszte to bedzie sie bardzo-dobrze sprzedawal, ale zapewne koreance obawiali sie konkurencji dla swojego "głano-sa" i "nubgówna". tak pozatym jak wchodzil dełud(okolo 1 klasy technikum) to jakos od razu ich nie Polubiłem. tak bylo na poczatku. a jak jest teraz (niekoniecznie tak samo lub inaczej ![]() 1. tic-stolec 2. sratiz 3. sreksja 4. głanos 5. srespero 6. nubgówno 7. gejuzyna ( leganza) ![]() kolejnosc pomocna przy identyfikacji rzeczywistych nazw. te nazwy tak dla zrelaksowania i na poprtawe humoru. ![]() trza je koreancom wyslac(głownie tym co teraz od fso kasy sie domagaja i powiedziec im ze za taki chlam co wlepili fso to im sie o innego powinno nalezec). |
![]() Trool Miłośnik FSO 125p *2 praska czesc wawy | 2004-11-03 21:38:07 zagladaj czesciej i jak by sie dalo zrob fotki tego bolidu, co mnie zainteresowalo to wszystkie szybki elektryczne ciekawe ciekawe |
![]() pablo_fso Miłośnik FSO R.I.P. Polonez Atu p ... Wola | 2004-11-03 21:44:41 a to ciekawostka, szkoda że to tylko jakis małoseryjny prototyp .. fajnie jak by sie foty pojawiły, ciekawi mnie tez ten ekonomizer .. gdzie jest umieszczona ta kontrolka ? ah no i tak na marginesie marku to Polonez wcale nie jest STRASZNIE ciezki w porównaniu do współczesnych samochodów .. waży raptem 1115 kg (no może z silnikiem 1.8 zdźiebko więcej)a taki przeciętny golf IV to ponad 1300kg masy własnej .. |
PAGAN Wwa | 2004-11-03 21:52:52 fajnie, ze sie pojawiles. wrzuc fotki, bedzie ciekawie.
moze ten watek przeniesc do watku juz rozpoczetego? lord- gadasz jak potluczony. sytuacja byla jaka byla i raczej podziekuj walesie- polakowi z krwi i kosci za koreanski prezent. moze kiedys sie przejedzisz espero, nubira, matizem czy leganza i dojdzie do ciebie, ze nie sa to zle auta. zadaj sobie pytanie, dlaczego ceny espero sa tak wysokie? osobiscie mam dosc twoich komentarzy innych marek. |
![]() zenolop Polonez1.4 16V DOHC Warszawa | 2004-11-03 22:22:17
Naprzykład jakich? |
![]() Qbk Miłośnik FSO - Warszawa | 2004-11-03 22:23:52 Przede wszystkim to witaj w klubie i drugie przede wszystkim to dawaj foty tego egzemplarza. Mam tylko pytanie czy to jest 16 zaworówka, czy 8V z Espero, bo cuś mi się kojarzy jakiś wątek o takim Poldku, tyle że rozbitym i podobmo własnie 8V.
A co do Lorda - nie jest on aż takim ważnym powodem, żeby przez niego OTować ten wątek, a jego "przemyślenia" są na poziomie przedszkola, bo w podstawówce to już ludzie rozsądniej mówią. Konkludując - czekamy na zdjęcia |
![]() sterciu Miłośnik FSO ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2004-11-03 22:44:43 Witaj ,witaj jak dobrze ze zaglądłeś na forum, wpadaj częściej.
A jak bys mógł to obfotkój go. |
![]() Jojo Miłośnik FSO SI /PF 125 '77 Warszawa-Bemowo | 2004-11-03 22:48:21 zdjęcia, jak możesz zapodaj zdjęcia
|
Makaveli Miłośnik FSO Opel Omega B 2.0 8v Warszawa | 2004-11-03 22:50:57 No no ładnie, przebieg ponad 300.000km...A w ogłoszeniach Polonezy z '92-'95 mają po 100-150 KKM ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo fajna sprawa taki motorek.... ![]() |
![]() Security Miłośnik FSO BMW 740 Warszawa-praga | 2004-11-03 22:53:24 ja swoim juz nakrecilem 102000 km! a mam Poldka z 2000roku! ![]() |
![]() Mebig Miłośnik FSO Peugeot 307 Poznań | 2004-11-03 22:54:48 Ja bym proponował, bo widze ze masz w miesjcowosci wpisane Zielona Góra/Poznań moze jakiś mały spocik, oblukało by sie auto, fotki porobiło, bo naprawde nie widziałem jeszcze takiego, no i ciekawia mnie te szybki elektryczne z tyłu. |
![]() Focus Peugeot 206 Warszawa | 2004-11-03 23:07:23
Jezdziles kiedykolwiek Nubira? Co do jedynki sie zgodze to padaczka, ale dwojka jest naprawde ok samochodem. Moj starszy ma juz w ciagu 3 lat prawie 200tys km i nic przy niej nie robil. Jezdzi sie milo i przyjemnie, tylko zeby troche cichsza byla to byloby naprawde super. |
LORD_VADER Lamboronez 1.5LE radom | 2004-11-03 23:07:59 List do FSO-ak
Szkoda gadac z co niektórymi osobami, pisac na pewne tematy itd.. często co niektóre osoby niektóre same sobie zaprzeczaja, narzekajac jaki to burdel w kraju, co ci Koreance narobili, jak moglobyc swietnie w Polsce, jaka mogla być motoryzacja, jakie to produkty FSO są a za jakis czas piszac zupełnie cos innego, jakie to lamenty były jak fiaciora walcem przejechali. Prawda jest taka ze duza czesc z tych co tak pieknie komentuja to jak by kase miala to od razu by bmw kupili, żelik na wloski, dresiki na siebie i srac na FSO to by było ich motto, może nawet z checia napisali by do binladena aby nie podkładał bomb w USA ale pod FSO( to zdanie w cudzysłowiu). – chodzi ze lamentowali(m.in. na dełuda, a jak się cos napisze często w cudzysłowiu, to lament wielki. Sam tak nie Zrobię chocby z powody nie lubienia short hair + żel oraz dresów. Tak często niektórzy Pisza o przedszkolu i podstawowce, a zapominaja ze sami powinni tam trafic bo najwyraźniej zapomnieli co to przenosnia, synonim, żart itd. Co do tych nazw to Pisałem ze dawno(w 1997) je Wymysliłem dla jaj aby wyśmiać te ich tico, nexsię i espero kolejno kopie starego susuki, kadett’a i ascony. Samochody które nie były i nie są czyms rewelacyjnym. Co innego te nowsze ale nie Twierdzę, ze te nowe to rewelka a i że zle są tez nie Twierdzę. Wiec zapewne kilka osob się ucieszy ze przez dłuższy niż krootszy czas(około zakupu 1.4 i ewentualnych pytan) nie zobaczycie Mojej aktywności na tym forum. Zwłaszcza ucieszy to pewnego osobnika, który to powiedział ze Moje i car’a wypowiedzi to są ***** i ze jak się nie jest klubowiczem to to i tamto. Krootkią odpowiedz mu Wysłałem, wiec tu problemu nie ma. To nie żaden foch, tylko Mi już od jakiegos czasu odechciało się czytac, niektórych osob teksty, pisane często posty przezeMnie nie-w-pelni powaznie( w cudzysłowie), były odbierane dwuznacznie, zaczęło Mnie wkoorzac jak niektórzy srali z dupy ogniem jak się nie szanuje FSO a potem co innego gadaja. Jak co niektóre osoby swego czasu walili gadki na humorze to było ok. jak się cos napisze samemu to źle. Na zakończenie Dodam ze na stronę Będę Zaglądal, do priv’a tez(skrzynki klubowej), na gg, maila itd. Zawiesziona będzie tylko na jakis czas dla odpoczynku dzialalnosc na forum. |
![]() adamus Miłośnik FSO 1.3 - 2.0 Gdynia, Elbląg | 2004-11-03 23:46:05 Nr nadwozia bardzo poprosze... ![]() Adamus |
![]() Cosmo Miłośnik FSO PN 1,5/Warszawa M-20 Łódź | 2004-11-03 23:47:26
łaskawca ![]() |
![]() sterciu Miłośnik FSO ![]() wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2004-11-03 23:50:39
No właśnie, myśli ze ktoś bedzie tesknił ![]() |