Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() KALI1 opel astra GDANSK-DOLNE MIASTO | 2004-11-04 20:14:35 z mojej asterki wycieka płyn z weza od wspomagania zaraz przy zbiorniczku niesamowita lipa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() ![]() |
![]() Slawekp Forumowicz Ascona C Wrocław | 2004-11-05 12:49:57 Zobacz na stacjach benzynowych BP.
Tam czasami mają taśmę samowulkanizującą do naprawy węży gumowych. Koszt niski i jakiś czas wytrzyma. |
![]() kosek Forumowicz Astra F >>> Mitsubis ... Świdnik | 2004-11-05 20:38:19 Jeśli chcesz kombinować z taśmą samowulkanizującą, pamiętaj o ciśnieniu.
Musisz zrobić lekkie zbrojenie, coś na wzór sprężyny. Taśma - "zbrojenie" z drutu - i ponownie otulina z taśmy samowulkanizującej, możesz całość dodatkowo zamaskować koszulką termokurczliwą! |
![]() Delf opel vectra Poznań | 2004-11-05 22:17:03 panowie, wąż łączący zbiorniczek oleju hydraulicznego z pompą nie jest ciśnieniowy. Wystarczy założyć opaskę metalową. |
![]() Slawekp Forumowicz Ascona C Wrocław | 2004-11-06 22:09:30 Sorki.
Jeżeli wąż jest ciśnieniowy to moja poprzednia wypowiedź nie ma sensu. Jeżdże Asconką bez wspomagania i każdy gumowy wąż da się załatać w sposób jaki opisałem. Jeżeli to wąż ciśnieniowy to podaj mi długość, średnice i rozmiar końcówek. We Wrocławiu jest zakład produkujący węże ciśnieniowe i jeżeli bede miał potrzebna dane to sie dowiem ile to kosztuje. |