Bagażnik do accenta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje rady szanownych kolegów jaki bagażnik pasuje do accenta z 1999 roku, mam na dachu dwa czarne paski. Może ktoś mi podpowie jakąś firmę albo czy takie rzeczy można kupić gdzieś na giełgdzie......)))

bardzo fajne bagażniki robi francuska firma Intermaxi, trochę tańsze są włoskie FAPA, tylko nie wiem czy są modele specjalnie do accenta

Cytat:
2004-11-05 12:14:38, Jarek_2 pisze:
bardzo fajne bagażniki robi francuska firma Intermaxi, trochę tańsze są włoskie FAPA, tylko nie wiem czy są modele specjalnie do accenta

Czy taki bagaznik kupuje sie w serwisie czy po prostu w sklepie z akcesoriami samochodowymi ???

Witam
Ja mam accenta z 96 ale z tego co widze to to samo co ma Agnieszka, kupilem bagaznik firmy Fapa w Tarnowie za 240 zl. Bagaznik jest dedykowany do accenta ale mocowanie ma ze tak powiem "takie sobie". Najbardziej sie zdziwilem gdy po zalozeniu bagaznika jadac zaczelo mi cos starsznie buczec, chuczec, pzrestarszylem sie ze cos z kktoryms kolem, ze lozysko a to bagaznik bo po jego sciagnieciu wszsytko wrocilo do normy, widocznie ma jakies straszne opory, dodam ze jak mialem poloneza to nie mialem takiego objawu. Tzrebabylo by sie przyjzec jeszcze ofercie firmy Thule, ale to jest raczej wydatek dwa razy wiekszy jak fapa. Moim zdaniem fapa jest w miare i niewarto przeplacac. Widzialem tez bagazniki po 150-160 zl ale tez widzialem jak rdzewialy w zastarszajacym tepie, a fapa jakos sie trzyma. Wszsytko zalezy ile kto chce pzreznaczyc na taki zakup, osobiscie mysle ze fapa jest wystarczajaca i cena jeszcze wzgledna.
Pozdrawiam

Dzięki serdeczne, to już mam jakieś blade rozeznanie i wiem jakiego rzędu moze to byc wydatek.....pozdrawiam

W sprawie bagażnika przejżyj stronę firmy Thule (jedna z lepszych firm).

Link do bagażnika :
www.thule.com/fitguide/carneeds.asp?lang=pol&CarName=HYUNDAI&Year=1999&Door=4%2Ddr&CarType=Sedan&Model=Accent&DoorTran=4%2Ddr&CarTypeTran=Sedan&Acc=

Link do cennnika :
www.thule.com/frames.asp?id=17725

Polecam te bagażniki, są naprawdę dobre (prosty i łatwy montaż oraz ładny design).

dzięki Bolls...wszystko jest łatwe jak sie nie zgubi kluczyków na przykład hahahhah )))

Cytat:
2004-11-06 00:29:54, Agag35 pisze:
dzięki Bolls...wszystko jest łatwe jak sie nie zgubi kluczyków na przykład hahahhah )))

Znajdą się, znajdą. Gdzieś je położyłem, tylko nie pamiętam gdzie .ale się znajdą.