GT Classic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wchodzę dzisiaj do kiosku po gazetki i patrzę a tu gazetka na okładce której piękna fotka fiata 125 w stylu akropolis
GT Classic to wydanie specjalne znanego magazynu tuningowego GT
w środku 16 stron o fiacie 125 ,cała historia 125 i dużo innych ciekawych rzeczy ,relacje ze zlotów samochodów zabytkowych , opis garbusa , i innych zabytków
nie mam jak ze skanować tego ale zapewniam was że kto zobaczy tą gazetkę na 100 ją kupi cena 8,90 więc nie tak dużo
ja jestem pod ogromnym wrażeniem

a więc ludu pracującej Polski - do kiosków marsz !!

problem w tym zr pismo gt nalezy do tych pism ktore nie przywiazuje wagi do szczegolow i jest tam wiele bledow
ocby ten ktory mnie powalil "maglownica w polonezie plusie ktora mozna zamontowac w kancie"
a od dawien dawna i do ostatnich modeli polonez i fiat mialy przekladnie zwykle slimakowe i wspomy sekcyjne, a zapewniam ze jest wiecej bledow
P.S.
choc foty fiatow i innych zabytkow sa fajne
wielki respect dla yellow bahama za ogrom prac wlozonych i profi replikacje

Ja widzilaem malucha co z przodu mial makpersony i to nie bylo jako przerobka opisana. tak czy siek uwarzam ze to najlepsza gazeta w tej branzy zawsze ja kupuje.

zapomnieli o 127 ??

Cytat:
2004-11-06 19:28:10, maskekk pisze:
Ja widzilaem malucha co z przodu mial makpersony i to nie bylo jako przerobka opisana. tak czy siek uwarzam ze to najlepsza gazeta w tej branzy zawsze ja kupuje.

No to musisz mieć niezłe wtyki skoro omawiany tu jest pierwszy numer dopiero

Ma sie te koneksje. hehe ja mowie ogolnie o GT.

Ogólnie to jedno GT z drugim ma chyba niewiele wspólnego, przynajmniej mam taką nadzieje, chociaż zwykłe GT też lubie looknąć czasem .

A nowa pozycja wygląda tak:

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-11-06 21:35:24 ]

hmm ciekawe czy to wydanie jednorazowe czy teraz co miecha bedzie bo jesli tak to giciornie.

A widzieliscie okladke tego normalnego GT ?
Jest tam maluch czucza
Skan jest tutaj
Pozdrawiam.

Z tego co wiem to nastepnym bedzie o oryginalnym Fiacie 125...

A kij z maluchem Czucza () dawać skan tej mocnej 125-ki

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-11-06 23:38:10 ]

Nie kapnąłeś się że to sfingowane :] ??

sfingowane czy nie ale wyglada jak prawdziwe.

Tylko rzuciłem okiem - skutki ciągłego braku czasu .

co to za ladny ritmolot w niemieckim stylu

Cytat:
2004-11-07 12:41:23, kania_ pisze:
co to za ladny ritmolot w niemieckim stylu

Heh, no wiadomo ze moj

jakies fotki?

Cytat:
2004-11-06 20:15:49, Race_D pisze:
Ogólnie to jedno GT z drugim ma chyba niewiele wspólnego, przynajmniej mam taką nadzieje, chociaż zwykłe GT też lubie looknąć czasem . A nowa pozycja wygląda tak: [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-11-06 21:35:24 ]

To jest skan numeru pierwszego??????? to cos mi sie nie zgadza!!! bo moj 1 wszy numer ma inna okladke!! z kad to masz Race!?????

Nie wiem co to - wyszperane w sieci (na FSOAK ktoś zarzucił).

Witam. A ja się musze Wam pochwalić , że Moja Dziewczyna zrobiła mi super prezent , kupując mi świeżutki numer GT Clasics , ponieważ zobaczyła pięknego Kanta na okładce w kolorze Yellow Bahama i stwerdziła , że napewno będzie mi się to podobało , a ponieważ sama też jest zwolenniczką Fiatów i F&F , to jestem Jej bardzo wdzięczny za to , bo właśnie zeskanowałem wszystko o Kantach i jeżeli ktoś miałby troszkę miejsca na jakimś serwerku , to jestem w stanie to komuś podesłać i będą sobie to mogli obejrzeć inni użytkownicy....
Wszystko po zeskanowaniu ma ok.79Mb w 280 dpi...
Pozdrawiam . Piotrek .

w Gt Classic pisze coś o zgłaszaniu się klubów!!!! Może by tam F&F zareklamować???

Co wy na to??