(127)Remont rozpoczety ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hmm mam dylemat jak wiecie mam dwie 127 Mk1 jedna juz sama karoseria e stanie prawie idealny ale szpachlowana (niby dawca) a druga która robie blacha jest w stanie krytycznym malo powiedziane juz 3 dni robie sam tyl do bagaznika i nadkola a mnustwo i wszedzie rdza wszytsko trzeba robic przód tak samo w krytycznym stanie stad mojke pytanie czy nie lepiej zrobic prze...... ??i czy w 127 jest wmiare normalny wiadomo oco chodzi /?aha w tej co robie mam gaz

panie daj panspokuj - wyciag silnik ipodpal wpi...wsyztska reszte.po co ci 2 graty??

pat fajny kometarz BRAVO !!!

hmm mziana budy wyjdzie ze 100 zł - legalnie lub za friko - zabawa numerami.
Remont budy wyjdzie z 1000 zł + malowanie ...... Zalezy co poszło .....
Ja bym sie nei zastanawial....

czuczu remon mam za darmo bo robie sam i malowanie tez ale obawiam sie pekajacej szpachli bo podloga jest igla mowa o tej od barta128 napeno pamietasz

tzn mialem na mysli poskladanie 1 dobrego egzemplarza a nie zniszczenie obu!!! troche zle napisalem.RESPECT

ja robie jedna 127ke a druga smigam...i robie wszystko zeby w mire jezdzila ale nie korodowala dalej itp to ma sens...

zreszta co po nie ktorzy mowili potnij (ja ci dam dejta)
a ja sie uparlem i decyzna byla taka jak powinna

oczywiscie mowa o specjalu...tez pospawam go zerowym kosztem i pomaluje ..jeszcze beda zazdroscic
nie lubie isc po linii prostej ...tak to bym jezdzil ....czyms innym a nie starymi fiatami
moja rada wytrzymaj kryzys....