Będziński rallysprint

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
standardowo ---> kto startuje??
niestandardowo ---> kto robi fotki??
PozdrOOFFki

pasiu chyba jedzie, a tak poza nim to chyba juz nikt wiecej.

Mozliwe ze pojade na prawym.

Ja też sie wybieram....

Witam mam pytanko czy mozecie podac w jakim terminie ta imprezka jest gdzie i kiedy?? Bo jestem troche zainteresowany. Zgóry dzieki

http://www.rajdy.hoga.pl/rajdy_full.asp?strona=1&id=6100
tam jest najwięcej informacji

Jade na oglądare z kamerką i aparatem

Niestety z powodu poważnej awarii silnika (czeka mnie jego wymiana) nie bede mógł sie zjawić na starcie Bedzińskiego SuperSrintu, ale mam nadzieje że do następnej imrezy odbywającej się w najbliższym czasie awaria zostanie usunięta.

Było naprawde MEGA. Troche zimno i padał deszcz, ale to normalne Troche mało załóg, ale sądze, że na SRS i w Tychach będzie już lepiej. Miejmy nadzieje,że spadnie śnieg

jOhn_pilot: masz może jakieś fotki? Jak masz, to z chęcią zamieszcze na stronie

kto ma fotki...najlepiej mojego seja.... i najlepiej z 3ciego przejazdu i...najlepiej z prawego 90 za droga przy boisku... (slisko slisko slisko.... gdzie skosilem krzaki i prawie wydachowałem) no i najmilej widziany filmik z ta akcją....

Cytat:
2004-11-12 23:51:16, Slick pisze:
Niestety z powodu poważnej awarii silnika (czeka mnie jego wymiana) nie bede mógł sie zjawić na starcie Bedzińskiego SuperSrintu, ale mam nadzieje że do następnej imrezy odbywającej się w najbliższym czasie awaria zostanie usunięta.

co za awaria?

layer:Jak wywołam,zeskanuje,obrobie i przeprowadze selekcje to z chęcią Ci jakieś fotki prześle. CIERPLIWOŚCI!!!

moim zdaniem straszna kiła ten rajd .. bylem widzialem.. siąpił deszcz bylo zimno .. widowiski znikome.. ktos kto nie widzial w zyciu zadnego rajdu moze byc sie zaciekawil.. ja stalem i ziewałem nawet nie zwrócił mi sie madnat za widowisko ktory dostalem jadac po drodze (2pkt i 50zł )
hm.. rozmawialem z jednym z organizatorow tego rajdu i hm sam stwierdzil że bieda.. tor wykonany malo widowiskowo.. i w ogole malo porzadnych samochodow .. bardzo malo ;/