MotoNews.pl

Drugie auto w domu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proszę klubowiczów aby przyznali się lub pochwalili jakie drugie auto lub auta są w ich domach .

Jutro się rozwiązać powinna sytuacja ta u mnie i powinien znaleźć się w przydomowym warsztacie złotawy MB 190 2,3 16v Evo... b. prawdopodobne że jako moje auto (ojciec nie lubi twardych sportówek więc zostawi sobie 132 )

a u mnie tylko poldi.. rodzina pasjonatów chyba

no to u mnie corolla zeszloroczna...heathback czy jak to sie tam pisze... ladne dobre autko a na dodatek bardzo komfortowe i najcichsze w 2 sasiednich klasach. fajny silniczek ze zmiennymi fazami rozrzadu (oczywiscie dohc) no i calkiem calkiem jak na 1,4... polecam!!!

hihihihi ja tego merca mam dostac w prezencie, tyle że silnik jest do naprawy... Ale bestia jest w automacie i ma 185 KM

To u mnie aktualnie jest jeszcze Punto I 1.1SX, CC900 i byl malec ale poszed do zyda. W grudniu bedzie Nissan Micra Visia + A/C.

U mnie jest tikaczu czyli 3 cyl 41KM 800ccm potwor

pozdr

U mnie jest Scorupa 94 2,5 TD 119KM już w połowie moja, a moża za rok zajmie miejsce Poldka

U mnie jest jeszcze Mazda 626 GE 1.8 hatchback '96 + SGI. Wlasciwie to poldek jest drugim autem

U mnie Polonez Truck LB czyli z długą paką i Renault Laguna 95' 2.0 115KM. Jestem w trakcie namawiania rodziców na Alfa Romeo 156 zamiast Laguny ale nawet gdyby to w przyszłym roku

czesc, u mnie w domu matka kazała mi sprzedać poldka i oddała mi VW Golfa III VR6, a sama kupiła sobie Peugeota 307 HDi - więc teraz jestem sam na gospodarstwie z trzema furkami, a starzy pojechali sobie na Cypr...

domowy to tyko Poldasek.

ale jest jeszcze moja firmowa meganka kombi 1,4 16V oczywiscie z kratka

Cytat:
2004-11-12 01:42:07, Gradku pisze:
czesc, u mnie w domu matka kazała mi sprzedać poldka i oddała mi VW Golfa III VR6, a sama kupiła sobie Peugeota 307 HDi - więc teraz jestem sam na gospodarstwie z trzema furkami, a starzy pojechali sobie na Cypr...

Golf pali jak smok, kumpel ma i sie nie moze nadziwic ile to paliwa bierze

Merc też będzie mieć wir w baku....

Ale VR6 slynnie z tego wlasnie ze ma soczysty dzwiek i wir w baku. Mysle ze merc jest oszczedniejszy.

Merc ma albo 5 mniej albi 11 więcej koni (w zależności od wersji VR6)... Myślisz że będzie pił mniej???

myślę że VR6 mając te 174 KM i 2.8 litra spali mi w mieście (tak jak mojej matce) jakieś 10-14 litrów na 100 km. W trasie palił jakieś 8 litrów, ale ja mam cięższą nogę niż matka... więc spalanie będzie u mnie większe i wir w baku większy niż w mesiu...

Kumplowi pali 17-20 w miescie. Ale on ma betonowa noge.

Mi Asia (2.0) potrafiła skonsumować w mieście do 30... a 22 to była norma

Co za Asia??

Ascona... 2,0 192KM